Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Rugsėjo » 14

7 grožio procedūros rudenį

Vieni tuo džiaugiasi, kiti šiek tiek liūdi, bet tiesa yra ta, kad, regis, pagaliau atėjo tikras ruduo, o tai, pasirodo, yra palankus metas daugeliui medicininių ir estetinių procedūrų. Grožio specialistai šiuo laikotarpiu dažnai pažeria patarimų, ką geriausia planuoti vėsesniu sezonu.

1) Apgamų patikra – dermatoskopija. Tai turėtų būti grožio ir sveikatos procedūra rudenį nr. 1. Vasarą dažniau mėgaujamės saulės spinduliais, ne visada tinkamai naudojame kremą nuo saulės – dėl to daromas ilgalaikis saulės ultravioletinių spindulių poveikis odai, o svarbiausia – apgamams. Tikriausiai visi žino, kad saulė yra pagrindinis veiksnys, lemiantis apgamų virsmą piktybiniais navikais – melanoma. Melanoma yra viena agresyviausių odos vėžio formų. Ar norite, kad maža ruda dėmelė ant jūsų kūno sugadintų jums gyvenimą? Atsakymas turbūt akivaizdus. Todėl sveikatos specialistai rekomenduoja pradėti naują tradiciją – kiekvieną rudenį pasidaryti dermatoskopiją. Tik tada jūsų oda bus saugi.

2) Odos darinių pašalinimas. Daugelis po vasaros pastebi, kad atsirado nauja papiloma, keratoma, pigmentinė dėmė ar net apgamas. Vizito per dermatologą nereikėtų atidėti žiemai, nereikėtų laukti, kol odos darinukas nukris pats ar užaugs iki žirnio dydžio. Savaime odos dariniai pranysta labai retai, todėl kuo greičiau atsikratysite odos darinio, tuo greitesnis bus gijimas ir mažesnis randas.

3) Atjauninimas lazeriu. Atėjo laikas atidaryti sezoną! Saugiai, be pigmentacijos rizikos, su galimybe atlikti abliacines ir neabliacines procedūras, su oda grožio specialistai pradeda intensyviausiai dirbti būtent rudenį. Lazeriu galima pašalinti visas amžiaus dėmes, raukšles, net odos sausumą. Kokios lazerinės procedūros turėtų būti atliekamos sprendžia gydytojas, atidžiai įvertintas kiekvieno paciento odos būklę, atsižvelgdamas į jo amžių ir kitus niuansus.

4) Gilus drėkinimas. Tai yra būtent tai, ko iš tikrųjų reikia po vasaros nualintai odai. Odą giliai drėkina biorevitalizacijos procedūros, atliekamos kosmetologo kabinete. Pirmiausiai ši procedūra atliekama ant veido odo, paskui pereinama prie kaklo, dekoltė srities ir rankų giluminio drėkinimo procedūrų.

5) Randų naikinimas. Randai kosmetologo kabinete gali būti poliruojami naudojant gan stiprias lazerines procedūras. Ruduo yra pats tinkamiausias metas gydyti randus. Nesant aktyvių saulės spindulių, galima drąsiai rinktis galingus lazerio režimus. Paprastai randų šalinimo kursą sudaro trys procedūros su vienu mėnesio intervalu.

6) Apatinių galūnių kraujagyslių patologijų, būtent venų varikozės, gydymas. Šiandien ši kojų problema pašalinama minimaliai invaziniu būdu, be pjūvių, nes naudojamas modernus lazeris. Tačiau po to keletą savaičių reikia mūvėti kompresines kojines. Vasara yra ne pats patogiausias sezonas.

7) Visos operacijos, atliekamos dėl medicininių ir estetinių priežasčių (ginekologinės, urologinės procedūros, plastinė chirurgija ir kt.). Šiluma nėra geriausias draugas gijimui, nes gausiau prakaituojame ir reikia dažniau praustis. Todėl bet kokią planinę operaciją geriau atlikti vėsiuoju metų laiku.

priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 12:39 Receptai – Patiekalai Purūs amerikietiški blyneliai pusryčiams
Nuostabiausias receptas, kaip pasigaminti purius amerikietiškus blynelius pusryčiams sau ir savo šeimai. Receptas ir video medžiaga.

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Trumparegystės gydymui
Trumparegystė liaudies medicinoje, Trumparegystė, receptai nuo trumparegystės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 11:31 Receptai – Patiekalai Žirnelių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Virtų žirnelių, Grietinėlė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:04 Kaip neištikimybė "išgelbsti" santuoką?
Kiekviena moneta turi dvi puses. Išdavystė yra labai skausminga ir griaunanti santykius. Tačiau trečiasis asmuo kartais išgelbsti šeimą, padėdamas įveikti santykių ir asmeninę krizę, įskaitant. Filmas "Meilė ir balandžiai" yra klasikinė šio reiškinio...

Skaityti daugiau