Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 1

Putinas: vaikams diegiama transseksualų darbotvarkė yra "atviras satanizmas

Translytiškumo darbotvarkė, kuri Vakarų pasaulyje "diegiama" vaikams, yra "žmogiškumo neigimas", teigia Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas (Vladimir Putin), kuris pareiškė, kad šis judėjimas turi visus "atviro satanizmo" požymius.

Šias pastabas apie transseksualumą V. Putinas išsakė per 40 minučių trukusią kalbą Maskvoje vykusioje ceremonijoje, kuria oficialiai patvirtinta keturių Ukrainos regionų aneksija po kelių referendumų.

"Ar tikrai norime, kad mūsų mokyklose vaikams nuo mažens būtų diegiami iškrypimai, vedantys į degradaciją ir išnykimą, kad jiems būtų įteigta, jog neva yra ne tik moterys ir vyrai, bet ir kitos lytys, ir kad jiems būtų siūloma galimybė atlikti lyties keitimo operacijas?" - klausė jis.

"Tai visiškas žmogiškumo paneigimas, tikėjimo ir tradicinių vertybių griovimas", - pridūrė jis. "Iš tiesų pats laisvės slopinimas įgavo religijos bruožų - atviro satanizmo".

Viso pasaulio vyriausybės, kontroliuojamos Pasaulio ekonomikos forumo, kariauja su mūsų vaikais. Klauso Švabo (Klaus Schwab) jaunieji pasaulio lyderiai sistemingai bando normalizuoti pedofiliją ir dekriminalizuoti lytinius santykius su vaikais visame pasaulyje.

Tai vyksta tiesiai prieš mūsų akis, o didžioji žiniasklaida prisideda prie jų tylėjimo.

Mylime jį ar nekenčiame, bet Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas jau prieš daugelį metų mus perspėjo, kad pasaulinis elitas planuoja normalizuoti pedofiliją Vakaruose. Pasak V. Putino, pasaulio elitas užsiima šėtono garbinimu. "Daryk, ką nori" - toks yra jų šūkis. Atrodo, kad jis buvo teisus.

P komentaras: užsienis rašo, todel tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.11.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Česnakas su pienu gydo laringitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas, Tonzilitas. Ingredientai: česnakas, pienas.

Skaityti daugiau

01.07.2019 laikas 18:13 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepta višta
Gaminame. Orkaitėje kepta višta. Prieš kepant vištą dedame į kepimo maišą arba rankovę ir rankovę užrišame. Kepame apie 1,5-2 valandos (priklausimai nuo dydžio), vidutinio karštumo orkaitėje. Likus pusei valandos iki kepimo pabaig...

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 07:02 Receptai – Patiekalai Mėsa lietuviškai - slaptas lietuvių receptas

Jei norite išbandyti kažką naujo, o jūsų kulinariniai sugebėjimai baigėsi. Yra slaptas lietuviškas receptas, kurio niekas garsiai nesako, bet visi žino! O jei nežinojai, pabandyk nustebinti šiuo paslaptingu receptu savo šeimos ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
06.05.2024 laikas 07:30 Meilei nereikia aukų: niekada nedarykite šių 11 dalykų dėl vyro
Mylėti kitą žmogų yra nuostabu, tačiau svarbu nepamiršti savęs. Santykiuose neturi būti begalinių aukų ar taikstymosi, dėl kurio jaučiatės nelaimingos.

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 07:17 Meilės horoskopas visiems Zodiako ženklams nuo 6.05 iki 12.05.2024
Pirmoji savaitės pusė ir dvi paskutinės savaitės dienos yra palankesnės ir palankios spręsti daugelį meilės klausimų, susikaupusių per retrogradinį Merkurijų.

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 07:07 Gegužės 6 d. horoskopas: Vienišas Mėnulis nėra tas, kuris neturi šeimos
Šiandien, 2024 m. gegužės 6 d., žvaigždės kviečia mus į įdomią kelionę po astrologijos pasaulį, kur kiekvienas Zodiako ženklas žada nuostabių atradimų ir svarbių pamokų. Kartu pažvelkime, ką žvaigždės yra paruošusios kiekvienam iš mūsų....

Skaityti daugiau