Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 10

Kodėl jūs santykiuose jaučiatės kaip "vyras"?

Yra moterų, kurios būtent taip apie save ir galvoja: „susikaupk, suimk save į rankas, nebūk mazgotė“ – ir dirba iš paskutinių jėgų, nes pasikliauti galima tik savimi – būtent taip jos mąsto ir būtent pagal šį principą gyvena. O mintys ir žodžiai, kaip žinia, yra energija, kuri mus labai stipriai įtakoja.

Paskui, laikui bėgant, tokios moterys netgi pradeda atrodyti ir rengtis labiau kaip vyrai, nei moterys. O dar gali kūprintis, tartum slėpdama savo krūtinę, visa tai darydama pasąmonės lygmenyje, kadangi šiame lygmenyje ji save labiau suvokia „kietu vyruku“, nei moterimi.

Kodėl jūs santykiuose jaučiatės kaip "vyras"?

Žinoma, tai atsispindi ir santykiuose. Iš pradžių ji bandys perlaužti, sugniuždyti vyrą, priversti jį paklusti, pasikiš po padu, o paskui, jei viskas gausis, moteris jau su palengvėjimu toliau aimanuos, kad viskas laikosi ant jos, kad iš tokio vyro – jokios naudos, tokiu elgesiu dar labiau gniuždydama ir žlugdydama vyrą ir artindama šių santykių krachą, kad paskui galėtų ramia širdimi pasakyti: „aš taip ir žinojau, kad viskas tuo baigsis, juk normalių ir stiprių vyrų šiandien ir dieną su ugnimi nesurasi…“

Jeigu pasitaikys vyras, kuris jos bandymams jį sulaužyti nepasiduos, toliau galimi du variantai: arba moteris pati jį paliks, pavyzdžiui, dėl to, kad „jis pernelyg man vadovauja, neleidžia būti savarankiška ir negerbia kaip asmenybės“, arba jai pagaliau pavyksta atsipalaiduoti, pasikliauti vyru ir pagaliau leisti sau prabangą būti moterimi. Ir tai, beje, visiškai nereiškia, kad ji nustos būti savarankiška, anaiptol.

Kodėl jūs santykiuose jaučiatės kaip "vyras"?

Dabar moteris paprasčiausiai žino, kad ji daugiau nebe viena, o štai santykiuose dabar yra tik vienas vyras, ir jis – jos partneris, o ne ji pati sau partnerė, štai ir viskas. Meilė – tai kai esama saugumo ir nėra baimės, nėra grėsmės iš partnerio pusės pojūčio. Kai nebėra baimės būti nemaloniai, pernelyg silpnai, pažeidžiamai ar nesuprastai ir dėl viso to – atstumtai.

Meilė – tai kada vaidmenys nesusimaišo tarpusavyje, kai kiekvienas žino, kas jis yra ir nenori tapti kuo nors kitu ar susikeisti vaidmenimis. Kai jums komfortiška ir ramu būti drauge, ir lygiai taip pat koja kojon žengia aistra, drauge su pagarba vienas kitam.

Kodėl jūs santykiuose jaučiatės kaip "vyras"?

O svarbiausia, kai santykiuose jaučiate vienas kito poreikį. Kai galite ir patys, atskirai su viskuo susitvarkyti, išsaugant savo asmenybę, unikalumą, netgi sustiprinant jį, ir tuo pat metu judu abu sąmoningai renkatės vienas kitą ir norite būti drauge. Štai taip viskas ir veikia.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.07.2019 laikas 15:07 Receptai – Patiekalai Skanios varškės spurgos
Gaminame namuose. Varškės spurgos Į dubenį mušame kiaušinius, truputį paplakame, dedame varškę, grietinę, beriame cukrų, vanilinį cukrų, manų kruopas, žiupsnelį druskos. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir dedame į dube, užma...

Skaityti daugiau

01.09.2019 laikas 14:05 Receptai – Patiekalai Skaniausi pyragėliai per 20 minučių
Skanūs pyragėliai su įdaru. Labai sunku nuo jų atsitraukti. Dingsta akimirksniu! Norėdami sužinoti daugiau apie paruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą:

Skaityti daugiau

19.01.2018 laikas 15:04 Receptai – Patiekalai Drėkinamoji varškės ir medaus kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Riebios veido odos. Ingredientai: Varškė, Skystas medus, Kiaušinis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau