Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Spalio » 12

"Moderna" generalinis direktorius teigia, kad nauja mRNA "injekcija" padės "atkurti širdies raumenis" po širdies priepuolio

Bendrovės "Moderna" generalinis direktorius Stéphane'as Bancelis (Stéphane Bancel) "SkyNews Business Australia" sakė, kad bendrovė kuria naują mRNA injekciją, kuri "ataugins naujas kraujagysles ir revaskuliarizuos širdį".

Apibūdindamas mRNA injekcijas kaip "terapiją" ir "mokslinės fantastikos mediciną", Stéphanas Bancelis teigė, kad tai "labai įdomu", o po to pripažino, kad injekcija "įšvirkš mRNA į žmonių širdis".

Šis pranešimas paskelbtas, nes daugybė tyrimų parodė aiškų ryšį tarp baltymo mRNA smaigalio ir daugybės sveikatos komplikacijų, kurių daugėja visame pasaulyje. Ne tik tai, bet ir tai, kad žmonės miršta neregėtu greičiu.

Įrodymai tapo tokie pribloškiantys, kad šią savaitę Floridos generalinis chirurgas netgi paskelbė rekomendaciją žmonėms susilaikyti nuo vakcinos vartojimo, nes dėl jos 18-39 metų amžiaus vyrams net 84 % padaugėja su širdies veikla susijusių mirčių.

Pažiūrėkite, kaip generalinis direktorius Stephane'as Bancelis reklamuoja savo "mokslinės fantastikos mediciną":

Šią savaitę vakcinos gamintojas oficialiai paskelbė sukūręs "vaistą" nuo naujausios tironiško medicinos pramonės komplekso sukurtos sveikatos krizės.

To neišgalvosi.

Kalbėdamas su "SkyNews Australia Business Weekend", Bancel išsamiai aprašė naują eksperimentinę "Moderna" mRNA injekciją, kuri, pasak jo, "ataugins naujas kraujagysles ir revaskuliarizuos širdį".

Bancel nenurodė, kada "Moderna" parengs naująją "terapiją" vartotojui, tačiau tikėtina, kad šis procesas yra toli pažengęs, nes, pasak jo, šiuo metu ji bandoma klinikinėje aplinkoje.

Bancel:

"Šiuo metu klinikoje vykdome labai įdomią programą, pagal kurią po širdies smūgio į žmonių širdis suleidžiame mRNA. Kad ataugtų naujos kraujagyslės ir būtų revaskuliarizuota širdis.

Tai šiek tiek primena mokslinės fantastikos mediciną. Man tai įdomu."

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
1
keista, pirma be išbandymų sužaloja, po to gydo... kaip jums į tai?
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2017 laikas 08:52 Receptai – Patiekalai Svogūnas, žąsų taukai gydo bronchitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Svogūnas, Žąsų taukai

Skaityti daugiau

31.07.2019 laikas 13:18 Receptai – Patiekalai Sūrio paplotėliai su kefyru keptuvėje
Sūrio paplotėliai su kefyru receptas. Pašildytą iki 38 laipsnių kefyrą supilti į dubenį, dėti cukrų, druską ir sodą, permaišyti, palikti 5 min. Sudėti smulkiai sutarkuotą sūrį kartu su miltais į kefyro masę, užminkyti tešlą, iš pr...

Skaityti daugiau

26.10.2019 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Labai Skanūs Sausainiai Iš Varškės

Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau