Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 17

Kuo kvepia geidžiamos moterys, kad vyrai tiesiog eitų iš proto?

Nereikia bėgti tiesiai į parduotuvę pirkti naujų kvepalų, tualetinis vanduo čia niekuo dėtas. Kalbame apie brangesnius kvepalus, kurių negalite nusipirkti...

Unikalus, svaiginantis aromatas...

Dažnai galite išgirsti vyrus sakant: "Tos moters kvapas mane veda iš proto!"

Tačiau nereikia bėgti tiesiai į parduotuvę pirkti neįprastų, naujų kvepalų, tualetinis vanduo su tuo neturi nieko bendra.

Kalbame apie brangesnius kvepalus, kurių negalite nusipirkti. Apie tą retą, nepagaunamą kvapą, kuris sukuria moters kūną ir gali apstulbinti kiekvieną...

Būkite sąžiningi patys sau, ar turite tą neblėstantį, bet viliojantį kvapą?

Ar norėtumėte būti tikrai geidžiama moteris?

Juk šis kvapas tikriausiai būdingas kiekvienai silpnosios lyties atstovei, tačiau yra priežasčių, dėl kurių šis natūralus kvapas blokuojamas arba net tampa tiesiog nepatrauklus vyrams. Tačiau yra paprastas būdas susigrąžinti šią gamtos mums suteiktą dovaną!

Ir yra gražių moterų, kurios tai žino... Tokios moterys turi ypatingos energijos, dėl kurios jas pastebi stiprioji lytis. Ši energija yra viena galingiausių žemėje. Tai seksualinė energija, kuri pažadina moters tikrąjį "aš" ir suteikia jos kūnui tokį velniškai patrauklų kvapą. Tačiau ne visos moterys kreipiasi tiesiai į šią energiją, visiškai veltui ją ignoruodamos.

Baimės, kančios ir rūpesčiai uždaro šią energiją moters kūne, todėl ji tampa lengva, nematoma vyrams. Ir tokia moteris gali išleisti daugybę pinigų kosmetikai ir garderobui, bet visos jos pastangos nueis perniek... Vyrą iš tiesų traukia vidinė moters, kuri savyje išugdė deivę ir atvėrė prieigą prie tikrojo moteriškumo skonio, gyvybinė energija...

Pagrindinė moters paskirtis - būti savo gyvenimo deive. Grąžinkite sau tai, į ką turite teisę iš prigimties - unikalų, svaiginantį aromatą, lengvą moterišką dvelksmą, kuriam neatsispirs nė vienas vyras!

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.09.2018 laikas 06:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kosulio

Kosulys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kosulio, kosulys, kosulio gydymas, receptai kosuliui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 08:52 Receptai – Patiekalai Svogūnas, žąsų taukai gydo bronchitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Svogūnas, Žąsų taukai

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 12:09 Receptai – Patiekalai Klasiški kotletukai

Paprastas ir labai geras receptas! Išsamus gaminimo būdas, kaip pasigaminti labai skanius kotletus žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau