Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 28

12 ženklų, kad iš meilės tikitės per daug

Norite, kad jūsų partneris atitiktų ilgą lūkesčių sąrašą, nors supykstate sužinoję, kad jis turi panašų reikalavimų sąrašą ir jums...

1. Taikote kitų žmonių standartus, kurių neatitinkate.

Norite būti su žmogumi, kuris daug keliauja, yra finansiškai saugus ir turi pilvo preso raumenis. Tačiau jūs neatitinkate nė vieno iš šių reikalavimų. Norite, kad jūsų partneris atitiktų ilgą lūkesčių sąrašą, nors patys supyktumėte sužinoję, kad jis turi panašų reikalavimų sąrašą jums.

2. Norite būti su žmogumi, kuris imasi iniciatyvos, bet niekada to nedarote.

Norite žmogaus, kuris greitai atsako į žinutes, planuoja įdomius pasimatymus ir daro viską, kad būtumėte laimingas. Tačiau jūs pats nenorite nieko iš to padaryti mainais. Bent jau ne pirma. Pirmiausia norite gauti, o paskui kažką atiduoti.

3. Jus domina tik tie, kuriuos sunku „pasiekti“

Jūsų nedomina žmonės, kurie rodo jums dėmesio ženklus. Jus traukia neprieinamos asmenybės, kurias labai sunku laimėti. Tai klasikinis požymis, kad jus užvaldė ne meilės troškimas įprasta jo forma, o noras patenkinti savo ego, ieškant priėjimo prie tų, kuriems esate visiškai ne jų lygio žmogus.

4. Jei žmogus jūsų nepavergia iš pirmo karto, nesuteikiate jam antro šanso

Iš susitikimo su žmogumi tikitės akimirksniu įsižiebusios kibirkšties. O jei tokios kibirkšties nėra, nesivarginsite laukti jos ateityje. Jūsų supratimu, meilė turėtų būti kaip filmuose – arba iš pirmo žvilgsnio, arba jokios.

5. Turite susidarę sąrašą dalykų, dėl kurių santykiai tampa neįmanomi

Jūs nelabai susimąstote apie tai, ko norite iš partnerio kaip iš asmenybės, tačiau turite labai ilgą fizinių savybių sąrašą, dėl kurių atsisakote leistis į bet kokius kompromisus. Pavyzdžiui, jeigu jūsų vaikinas žemo ūgio, jis netaps jūsų gyvenimo meile.

6. Pykstate ant partnerio, kad šis nereaguoja į jus taip, kaip to norėtumėte

Nuolat pykstate ir įsižeidžiate dėl to, kad realiame pasaulyje jūsų santykiai nesutampa su santykiais, kuriuos susikūrėte savo galvoje. Norite, kad jūsų partneris mokėtų skaityti mintis, nes jūs pati niekada tiesiai nepasakote, ko iš jo norite. Jūs manote, kad partneris tiesiog privalo būti aiškiaregis.

7. Ieškote žmogaus, kuris jus papildytų

Užuot ieškoję žmogaus, kuris pagerins jūsų gyvenimą, jūs amžinai ieškote to, kuris užpildytų kokią nors tame gyvenime esančią tuštumą. Esate nelaimingi, būdami vieni ir manote, kad santykiai yra visų jūsų problemų sprendimas.

8. Jūsų su meile susiję lūkesčiai bėgant metams nesikeičia

Net ir po kelių ankstesnių santykių nesėkmių jūs vis dar nesupratote, kas galėtų priversti santykius suveikti. Jūs vis dar laukiate animacinių filmukų meilės, apie kurią svajojote nuo vaikystės. O pasitenkinti kažkuo mažiau jums reiškia tiesiog susitaikyti su likimu, kas nepriimtina.

9. Tikitės rasti mylimą žmogų, kuris duos viską iš karto

Norite, kad jūsų partneris būtų tuo pat metu ir geriausias draugas, ir didžiausias iššūkis. Tačiau jūs dar nesuvokėte, kad visi santykiai turi savo unikalią dinamiką, ir jūs tą dinamiką turite pasirinkti patys. Negalite padaryti taip, kad viename žmoguje atsirastų viskas, ko jums norisi.

10. Didžiąją laiko dalį kuriate savo galvoje idealaus partnerio paveikslą, ir nepaisote greta esančio realaus žmogaus

Mėgstate fantazuoti apie savo partnerį ir jo tobulumą, tačiau dažniausiai jums nerūpi, ar tos svajonės atitinka realybę. Pirmenybę teikiate savo įsivaizduojamai partnerio versijai, susinervinate, jei iš tikrųjų svajonės ir realybė nesutampa.

11. Meilę pripažįstate tik tokią, kokią ją dovanojate būtent jūs

Meilę norisi gauti tokiu pat pavidalu, kokiu ją dovanojate patys. Leidžiate sau nepaisyti kitų žmonių dėmesio ženklų ir jausmų, nes meilė, jūsų supratimu, turėtų būti kitokia.

12. Atsisakote suteikti meilei šansą

Prieš rizikuodami norite būti 100 % tikri dėl to asmens jausmų. Esate pasiruošę investuoti tik su prielaida, kad rizika yra minimali, o tikimybė laimėti - didelė. Jums nepriimtina mintis atsiverti ir būti atstumtam. Net jei tai yra kažkas, kas ilgainiui gali lemti tikrą meilę.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2017 laikas 12:31 Receptai – Patiekalai Žolelės vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Šalpusnių, Vaistinių ramunėlių, Barkūno, Širdažolės, Kalendulos žiedų, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:55 Receptai – Patiekalai Naminiai vafliai su karamele
Pasigaminkite skanius vaflius su kondensuotu pienu “rududu”. Vaflių su karameliniu įdaru receptas.

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:25 Receptai – Patiekalai Traškūs vaflių ritinėliai be vaflinės
Jei jums kilo noras prisiminti vaikystės skonį, pasigamini skanius, traškius susuktus vaflius, bet neturite po ranka vaflinės, šią problemą labai lengva išspręsti. O, ir vaflių kepimas keptuvėje užims mažai laiko....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau