- 09.06.2019
- 4.0 Reitingas
- 3563 Peržiūros
- Aptarti
Pasigaminkite skanius vaflius su kondensuotu pienu “rududu”. Vaflių su karameliniu įdaru receptas.
Ingredientai:
- Kiaušiniai - 5 vnt.;
- Margarinas - 200 g;
- Cukrus - 1 stiklinė;
- Grietinė - 2 valgomieji šaukštai;
- Miltai - 4-5 valgomieji šaukštai (su kaupu).
Įdarui:
- Karamelizuotas saldintas sutirštintas pienas - 1 indelis;
- Sviestas - 100 g.
Gaminame. Naminiai vafliai su karamele
Ištirpiname margariną, suberiame cukrų ir gerai ištriname, kad cukrus ištirptų. Kiaušinio baltymus atskiriame nuo trynių ir gerai išplakame. Į atvėsusį margariną, pastoviai maišant, dedame po vieną kiaušinio trynį, grietinę ir miltus. Pilame išplaktus kiaušinio baltymus ir atsargiai išmaišome. Paprastai nepavyksta iš karto padaryti reikiamo tirštumo tešlą. Jeigu vafliai gaunasi per ploni, dedame dar miltų (paranormal.lt).
Vaflių keptuvą įkaitiname, ištriname lašinukais, pilame kelis šaukštus vaflių tešlos ir kepame. Dar šiltus vaflius susukame vamzdeliu.
Pasigaminame vaflių įdarą
Sviestas įdarui turi būti minkštas, palaikytas kambario temperatūroje. Karamelizuotą saldintą sutirštintą pieną išsukame su sviestu. Gautą kremą sukrečiame į konditerinį maišelį ir išspaudžiame į vaflių vamzdelius.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau