Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 31

Kaip vyras gali padidinti savo savivertę?

Kaip pakelti savivertę? Ką turite padaryti, kad iš tikrųjų patikėtumėte savimi ir savo jėgomis?

Vyrai yra linkę vertinti save pagal tai, ką jie padarė. Kitaip tariant, jų gyvenimo atskaitos taškas yra faktiniai darbo rezultatai, apčiuopiami dalykai, rodantys, kad jie gerai atliko savo darbą.

Akivaizdu, kad vienintelis veiksmingas būdas padidinti jų savivertę - pasiekti puikų rezultatą. Bet štai kas svarbu: turėsite dirbti. Daug.

Ir nesvarbu, ką darote, kokią profesinės realizacijos sritį pasirenkate, jūs darysite klaidų. Visi jie skiriasi savo pobūdžiu ir mastu. Jūsų idėjos žlugs, jūsų planai žlugs - su tuo susiduria kiekvienas. Tačiau kyla klausimas, kaip reaguoti į šias "likimo dovanas".

Galite vadinti save nevykėliu, nieko nesugebančiu, o visata gali kaltinti neteisingumą. Galite užsidaryti savyje, puoselėdami ir ugdydami savo nuoskaudą prieš visus ir visas. Arba galite "išnaudoti" kiekvieną savo nesėkmę ir augti.

Kai po kito insulto vėl atsistosite ant kojų, tikrai būsite stipresni ir labiau pasitikintys savimi. Jau šiuo etapu pradėsite labiau tikėti savo gebėjimu eiti iki galo. Tai labai svarbus jausmas, kurį verta savyje puoselėti.

Bet ką daryti, jei tikslai tiesiog nepasiekiami? Jūs žengsite vos porą žingsnių link jų, ir viskas žlugs?!

Taip nutinka dėl tos priežasties, kad jūsų tikslai pasirodė pernelyg aukšti, nerealūs. Jūs tiesiog sumąstėte tai, ko paprastas mirtingasis realizuoti nepajėgus. Bent jau ne iš karto, ne vienu mostu.

Suprantate, kurlink suku? Sulėtinkite tempą, išsikelkite sau tikslus, kurie, jūsų suvokimu, yra daugmaž pasiekiami ir realūs. Įgyvendinkite vieną iš tokių paprastų, nesudėtingų tikslų – ir jūsų Ego iškart pasijaus labiau pasitikintis savimi. Tada ženkite dar vieną žingsnį – pajausite dar didesnį pasitikėjimą. Patikėkite, trečiasis tikslas bus pasiektas nepalyginamai lengviau ir efektyviau.

Kodėl taip yra? Jūs įgyjate sėkmingos veiklos, pasisekusio sumanymo patirties. Ir ši patirtis labai svarbi, ugdant savivertę ir realizuojant potencialą. Todėl prisiminkite ir „kaupkite“ savyje ne tik nesėkmes ir žlugimus, bet ir pasiekimus. Ir laikui bėgant jų bus ims daugėti.

Nebėkite nuo sunkumų – jie yra jūsų kelias į sėkmę ir augimą. Išnaudokite kiekvieną gyvenimo išbandymą kaip galimybę tapti stipresniam.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.08.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Tik trys ingredientai ir jūs nustosite pirkti sūrį parduotuvėje!

Sūris – puikus produktas. Iš jo galite gaminti sumuštinius, karštą patiekalą, pridėti prie salotų. Parduotuvių sūrių kokybė pastaruoju metu norėtųsi, kad būtų geresnė. Kodėl, nenorite atsisakyti jo iš parduotuvės, galite ...

Skaityti daugiau

12.08.2019 laikas 18:31 Receptai – Patiekalai Trupininis pyragas su varške
Trupininis pyragas su varške receptas. Paruoštą pyragą kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 min. Iškeptą pyragą beveik visiškai atvėsinkite ir tik tuomet pjaustykite, kadangi karštas pyragas yra birus, gabaliukai nela...

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Gardus šokoladinis pyragas

Paprastai pagaminamas, drėgnas ir gardus šokoladinis pyragas. Šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau