Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 14

Kaip pagal vyrą suprasti, kad jis ilgą laiką neturėjo moters

Dauguma vienišų vyrų nepasirinko savo vienatvės. Jie būtų norėję, kad šalia jų būtų moteris, bet, deja, nepavyko. O kai kurie vyrai labai ilgai neturėjo moters. Kai kurie - metus, kai kurie - penkerius, o kai kurie per visą gyvenimą neturėjo nė vienos moters. Jei vyras ilgą laiką neturėjo moters, jo elgesys jį išduos. Žmonės iš išorės galės pastebėti daugybę ženklų, kurie jį išduos. Apie tai ir kalbėsime.

Vienas. Toks vyras turi daugybę istorijų apie tai, kaip neseniai jam nepavyko užmegzti santykių. Kartais vienišas vyras iš visų jėgų stengiasi užmegzti santykius. Taigi jis ieško moters pažinčių svetainėse, galbūt net rašo senoms draugėms su pasiūlymu susitikti.

Paprastai šis metodas nėra labai veiksmingas. Taigi toks žmogus visada turi keletą istorijų, pvz: "Norėjau su ja susitikti, bet nepavyko." Jis pasakoja apie tai, nes nori, kad aplinkiniai žinotų, jog jis yra medžiotojas. Jei jie turi galimybių.

Antrasis numeris. Toks vyras dažniau nei įprastai lankysis potencialiose pažinčių svetainėse. Pavyzdžiui, jis būdavo tylus draugų kompanijoje, kai reikėdavo pasirinkti kitą kelionės tikslą. Dabar jis nori eiti į barą, klubą, boulingą ir pan. Tik norėtųsi, kad ten būtų daugiau žmonių.

Vyras perbėga per galvą, kur greičiausiai sutiks moterį. Kur jis gali su ja susitikti, pasikalbėti ir pan. Todėl jis stengiasi taip sutvarkyti savo gyvenimą, kad pradėtų pastebimai dažniau nei anksčiau lankytis perpildytose vietose.

Trečia. Vyras pasineria į savo vaikystę. Taip dažniau nutinka vyrams, kurie ilgą laiką neturėjo moters ir su tuo susitaikė. Jie pradeda vis dažniau daryti tai, ką darė vaikystėje. Žaisti kompiuteriu, bendrauti su draugais, nuolat žiūrėti filmus ir televizijos laidas.

Kitaip tariant, laikas ir pinigai dažnai išleidžiami ne itin rimtiems dalykams. Vyras susitaikė su tuo, kad jis bus vienišas, todėl stengiasi mėgautis mergvakario gyvenimu. Būtent taip dažnai elgdavomės vaikystėje. Tai nėra nei gerai, nei blogai, tiesiog tokia įdomi savybė, kuri kartais pasitaiko vyrams, ilgai gyvenantiems be moters.

Patinka, komentuokite, prenumeruokite. Dėkojame už dėmesį!

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2018 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gripo
Gripas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo gripo, gripas, gripo gydymas, gripo receptai, vaistažolės gripui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 14:49 Receptai – Patiekalai Pyragas prie arbatos per 5 minutes. Viską sumaišiau ir į orkaitę
Paprastas ir skanus naminis pyragas! Išsamų torto paruošimą žiūrėkite vaizdo medžiagoje.

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Arbata su ramunėlėmis nuo peršalimo
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Peršalimas. Ingredientai: ramunės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau