Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Technologijos, Mokslas » 2022 » Lapkričio » 20

Donaldo Trumpo užblokuota „Twitter“ paskyra vėl įjunkta

Donaldo Trumpo kadaise užblokuota „Twitter“ paskyra vėl pasirodė platformoje šeštadienį, praėjus kelioms minutėms, kai naujasis tinklo savininkas Elonas Muskas paskelbė, kad panaikina 22 mėnesius trukusį draudimą buvusiam prezidentui naudotis tinklu.

D. Trumpo paskyra, išjungta praėjus kelioms dienoms po 2021 m. sausio 6 d. jo šalininkų surengtų riaušių JAV Kapitolijuje, buvo vėl matoma vartotojams po apklausos šia tema.

Per apklausą balsavo daugiau nei 15 mln. žmonių, nedidelė dauguma - 51,8 proc. - buvo už tai, kad D. Trumpo paskyra būtų atkurta.

Penktadienį E. Muskas paprašė socialinio tinklo vartotojų balsuoti dėl jo sugrąžinimo į platformą.

„Sugrąžinti buvusi prezidentą Trumpą“, – parašė E. Muskas „Twitter“ ir suteikė galimybę balsuoti „taip“ arba „ne“.

1 val. 45 min. Grinvičo (3 val. 45 min. Lietuvos) laiku 59,6 proc. iš beveik dviejų milijonų atsakiusiųjų pasisakė už tai, kad D. Trumpas būtų grąžintas į „Twitter“.

Buvęs Jungtinių Valstijų lyderis šioje platformoje buvo užblokuotas dėl praėjusiais metais įvykusio JAV Kapitolijaus šturmo, kurio kurstymu jis yra kaltinamas.

Nėra jokių ženklų, kad milijardierius priims sprendimą remdamasis šios apklausos rezultatais.

Tačiau penktadienį E. Muskas taip pat paskelbė lotynišką posakį, kuriame teigiama, kad sprendimą priims „Twitter“ vartotojai: „Vox Populi, Vox Dei“ („Tautos balsas – tai Dievo balsas“).

Panašaus pobūdžio apklausų jis yra daręs ir anksčiau. Pernai jis klausė savo sekėjų, ar turėtų parduoti savo elektromobilių bendrovės „Tesla“ akcijas. Po šios apklausos jis pardavė daugiau nei 1 mlrd. JAV dolerių (966,6 mln. eurų) vertės akcijų.

D. Trumpą, kuris „Twitter“ labai aktyviai reiškė savo nuomonę, sekė daugiau nei 88 mln. vartotojų.

D. Trumpas sakė, kad nebegrįš į populiariąją platformą, o liks savo tinkle „Truth Social“, kuris buvo įkurtas po to, kai jam jau buvo uždrausta naudotis „Twitter“.

Donaldo Trumpo užblokuota „Twitter“ paskyra vėl įjunkta

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.10.2019 laikas 18:45 Receptai – Patiekalai Sultingi Mėsos Zrazai + Receptas (Video)
Pradžiai darome įdarą: pjaustome svogūnų laiškus ir 3 kietai virtus kiaušinius. Viską dedame į atskirą indą, į įdarą galima berti truputį druskos, truputį pipirų, jei norite dar kokių nors prieskonių, tai dėkite į faršą....

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Kokosiniai sausainiai

Greitai ir lengvai pagaminamų kokosinių sausainių receptas

Skaityti daugiau

20.08.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Virtinukai su bulvėmis ir šonine

Gaminame namuose. Virtinukai su bulvėmis ir šonine. Virtinukai su bulvių ir šoninės įdaru tiekiami su grietinės-sviesto arba grietinės-spirgučių padažais. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau