Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 23

Bideno administracija ir toliau ginkluoja daugiau federalinių agentų nei JAV kariuomenės narių: Kodėl?

Dar vienas ženklas, kad Barakas Obama (Barack Obam) ir jo pakalikai iš tikrųjų vadovauja Džo Baideno (Joe Biden) Baltiesiems rūmams, - dabartinė administracija skuba apginkluoti kuo daugiau federalinių agentų, kaip tai darė B. Obama per savo dvi kadencijas.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Kyla klausimas, kodėl?

Pasak The Federalist pranešimo, Bideno režimas, atrodo, apginkluoja daugiau agentų nei JAV jūrų pėstininkai, ir priduria, kad "mintis, jog agentūroms suteikiami įgaliojimai veiksmingai kurti savo pačių įstatymus ir eiti jų vykdyti su ginkluotais federaliniais agentais, turėtų kelti nerimą".

"Kongresas šiais metais leido skirti 80 mlrd. dolerių, kad būtų sustiprintas Vidaus pajamų tarnybos vykdymas ir personalas, respublikonų Atstovų Rūmų mažumos lyderis Kevinas McCarthy (Kevin McCarthy) perspėjo, kad "demokratų naujoji 87 000 IRS agentų armija ateis pas jus", - rašė Markas Hemingway'us (Mark Hemingway) leidiniui.

"Milijonus peržiūrų greitai susilaukė vaizdo įrašas, kuriame tariamai rodoma, kaip būrys nerangių biurokratų mokosi šaunamųjų ginklų, o tai sukėlė nerimą, kad IRS vykdys karinio pobūdžio reidus prieš mokesčių mokėtojus", - tęsė jis.

"GOP teiginiai buvo plačiai užsipulti kaip perdėti - nes vaizdo įraše, nors ir iš IRS, nebuvo rodomi oficialūs agentų mokymai - tačiau kritika nušvietė augančią tendenciją: spartų federalinės valdžios ginklavimąsi."

Hemingvėjus toliau cituoja 2021 m. paskelbtą stebėtojų organizacijos "Open The Books" ataskaitą "The Militarization of The U.S. Executive Agencies" ("JAV vykdomųjų agentūrų militarizacija"), kurioje pažymima, kad šiuo metu daugiau nei 200 000 federalinių agentų turi teisę nešiotis šaunamuosius ginklus ir atlikti areštus, ir atkreipiamas dėmesys, kad šiuo metu jūrų pėstininkų korpuse tarnauja tik 186 000 amerikiečių.

"Šimtas trys vykdomosios valdžios institucijos, nepriklausančios Gynybos departamentui, 2006-2019 finansiniais metais ginklams, šaudmenims ir karinio tipo įrangai išleido 2,7 mlrd. dolerių (atsižvelgiant į infliaciją)", - sakoma ataskaitoje. "Vien nuo 2015 iki 2019 fiskalinių metų išleista beveik 1 mlrd. dolerių (944,9 mln. JAV dolerių)".

Organizacija "Open The Books" taip pat pranešė, kad iš visų agentūrų Sveikatos ir žmogiškųjų išteklių departamentas turi 1 300 šaunamųjų ginklų, įskaitant vieną šautuvą, penkis automatinius karabinus ir 189 įvairių rūšių automatinius ginklus. Net NASA turi ginkluotų agentų; šalies kosmoso agentūra turi SWAT komandą su visa susijusia ginkluote, taip pat užtaisomus šautuvus, kulkosvaidžius ir šarvuotus automobilius.

Tuo tarpu Aplinkos apsaugos agentūra dabar turi dronų, radarų įrangos, naktinio matymo akinių ir GPS sekimo prietaisų - kartu su ginklų atsargomis.

"Government Accountability Office" 2018 m. ataskaitoje pažymima, kad 2017 m. pabaigoje - iki šių metų vykdymo užtikrinimo finansavimo padidinimo - IRS turėjo 4 487 ginklus ir 5 062 006 šovinius. IRS neatsakė į prašymus pateikti informaciją, nors IRS Kriminalinių tyrimų skyrius skelbia metinę ataskaitą, kurioje išsamiai pateikiama pagrindinė informacija, pavyzdžiui, kiek orderių agentūra įvykdo per tam tikrus metus", - rašė Hemingvėjus.

Jis pridūrė, kad, remiantis priežiūros tarnybos ataskaita, daugiau nei 100 vykdomosios valdžios institucijų tyrėjai turi šaunamųjų ginklų, be to, nėra nepriklausomos institucijos, kuri stebėtų ar sektų jėgos naudojimą visose federalinėse agentūrose.

RealClearInvestigations susisiekė su agentūromis iš HHS, EPA ir kitomis, kurios atsisakė pateikti arba teigė neturinčios naujausių statistinių duomenų apie tai, kaip dažnai buvo naudojami jų turimi šaunamieji ginklai, arba išsamios informacijos apie tai, kaip buvo vykdomos ginkluotos operacijos.

"Būčiau nustebęs, jei tokie duomenys apskritai egzistuoja, - sakė Trevoras Burrusas (Trevor Burrus), libertarinio Cato instituto konstitucinės ir baudžiamosios teisės tyrėjas, Hemingvėjus, - per daugelį darbo metų gana šokiruoja, kaip labai jos stengiasi, kad jų dalykai nebūtų stebimi jokiu lygmeniu."

Žinoma, atsisakymas sekti šaunamųjų ginklų skaičių arba tai, kaip kiekviena agentūra juos naudoja, reiškia, kad federalinė vyriausybė turi tikėtiną galimybę paneigti tuos naudojimo atvejus.

Žinome tik tiek: Kuo daugiau ginklų turi vyriausybė, tuo labiau privatiems piliečiams būtina saugoti ir ginti savo Antrosios pataisos teises. Bet koks federalinis subjektas, skatinantis ginklų kontrolę ir tuo pat metu apsiginkluojantis, atskleidžia, kad jis siekia tapti tironiškas.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės. Ką norėjau pasakyti... O, dabar viską pritaikykime kitoms šalims... pvz. Lietuvai... Kam reikalinga Šaulių sąjunga, VMI (bandoma suteikti daugiau įgaliojimų, kurios funkcijos ne tokios) ir tokie metami pinigai? Kam jie rengiasi? Čia tik mano nuomonė... Tai visai kita ginkluota struktūra kuri nėra pavaldi prezidentui... armijai. Tai "privatus struktūros" vienetas...  remiamas nežinia ko....

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 09:10 Receptai – Patiekalai Arbatos receptas nuo karščiavimo
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: aviečių lapai, aviečių uogos, raudonėlis, šalpusnio lapai, vanduo.

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 18:12 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su grikiais
Gaminame. Kiaulienos kotletai su grikiais. Kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

27.06.2019 laikas 21:52 Receptai – Patiekalai Super skani sluoksniuota tešla per 10 minučių
Gauname štai tokius skanius traškius sausainius. Skardą pabarstome miltais ir kiekvieną trikampį mirkome baltyme, o paskui cukruje iš vienos pusės ir sausa puse dedame į skardą, kad cukrus būtų viršuje. Iš šios tešlos normos išein...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau