Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 23

Jungtinės Karalystės restoranai bankrutuoja greičiau nei per pandemiją

Restoranai visoje Jungtinėje Karalystėje bankrutuoja greičiau nei per "Kovido krizę" dėl "nuodingo mišinio", kurį sudaro didėjančios energijos sąnaudos, darbuotojų trūkumas ir mažėjantis užsakymų skaičius.

Konsultacinės įmonės "Mazars" atliktame tyrime nustatyta, kad restoranų uždarymo atvejų šiame sektoriuje padaugėjo 60 %, o 2021-22 m. bankrotų skaičius išaugo iki 1 567, palyginti su 984 per 2020-21 m.

Apie tai praneša "Yahoo": Šis skaičius apima 453 per pastaruosius tris mėnesius, palyginti su 395 per ankstesnį ketvirtį.

"Restoranų įmonių nemokumo atvejai dabar vyksta daug sparčiau nei Kovid laikotarpiu", - sakė "Mazars" partnerė Rebecca Dacre. "Tai labai toksiškas didėjančių gamybos sąnaudų, smarkiai augančių finansavimo išlaidų ir silpnos paklausos derinys. Dauguma restoranų savininkų anksčiau nebuvo susidūrę su tokiu neigiamų veiksnių deriniu."

Praėjusį mėnesį pramonės lobistinės grupės, tarp jų Jungtinės Karalystės viešbučių ir aludarių asociacija, pareiškė, kad iki 2023 m. pradžios gali bankrutuoti daugiau kaip trečdalis viešbučių ir restoranų įmonių.

Nors šią vasarą po virtinės priverstinių uždarymų per "Covid" uždarymo laikotarpius verslas atsigavo, dabar restoranai kovoja su sparčiai augančia infliacija, kuri ne tik padidino energijos, maisto ir gėrimų kainas, bet ir reiškia, kad jų klientai turi mažiau pinigų, kuriuos gali išleisti išvykoms.

Barclaycard neseniai pranešė, kad daugiau nei pusė britų planuoja mažinti būtiniausias išlaidas, todėl nerimaujama dėl pajamų, gaunamų Kalėdų laikotarpiu, kai daugelis įmonių gauna didžiausią pelną.

Kai kurioms įmonėms taip pat sunku įdarbinti pakankamai darbuotojų, nes po "Brexit" įsigaliojusios migracijos taisyklės neleidžia ES piliečiams dirbti Jungtinėje Karalystėje. Tai prisidėjo prie didesnės darbo užmokesčio infliacijos.

Pasak "Mazars", tikėtina, kad bendras spaudimas gali reikšti sunkų kelių mėnesių laikotarpį pramonei, nepaisant paprastai pelningo šventinio laikotarpio.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 09:04 Receptai – Patiekalai Ajeras gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Ajerų šaknų miltelių.

Skaityti daugiau

11.12.2019 laikas 22:46 Receptai – Patiekalai Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas

Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti i...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
10.05.2024 laikas 09:37 Paaiškėjo, ar cinkas padeda greičiau atsikratyti peršalimo ligų
Jungtinės Karalystės Cochrane instituto mokslininkai nustatė, kad cinko gebėjimas sutrumpinti peršalimo ligų trukmę neturi aiškaus mokslinio pagrindo.

Skaityti daugiau

10.05.2024 laikas 09:29 Milžiniška dėmė Saulėje tapo matoma plika akimi iš Žemės
Amerikiečių mokslininkai iš Nacionalinės vandenynų ir atmosferos administracijos Kosminių orų prognozių centro (SWPC NOAA) pastebėjo, kad milžiniška Saulės dėmė AR3664, kuri toliau galingai žybsi, padidėjo. Šios srities dydis pasiekė 200 tūkst. kilom...

Skaityti daugiau

10.05.2024 laikas 09:10 Mokslininkai išsiaiškino, kodėl kai kurios gyvatės tepa save krauju ir išmatomis
Serbijos mokslininkai iš Belgrado universiteto atrado, kad vandens gyvatės (Natrix tessellata), norėdamos apsisaugoti nuo plėšrūnų, gali įtikinamai apsimesti pūvančiu mėsos gabalu. Kad suklaidintų priešus, gyvatės mirkomos savo kraujyje ir išmatose....

Skaityti daugiau