Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 26

WEF "išmanieji miestai" visame pasaulyje virsta koncentracijos stovyklomis

Pasak Silicio slėnio demaskuotojo, visame pasaulyje statomi "išmanieji miestai" iš tikrųjų yra "atviros koncentracijos stovyklos", sukurtos globalistinio technokratinio elito žmonijai kontroliuoti ir pavergti.

Amanas Džabis (Aman Jabbi) yra inžinierius, 25 metus dirbęs Silicio slėnyje ir vienas iš dviejų mobiliųjų telefonų kamerų programėlių išradėjų. Jis 1988 m. emigravo į Jungtines Valstijas, nes žavėjosi Amerikos laisvės ir laisvumo kultūra.

Technocracy.news praneša: Džabis dabar gyvena Big Fork, Montanos valstijoje, ir, mano nuomone, tapo vienu svarbiausių informatorių ir perspėjančiųjų balsų apie artėjančią žvėrių sistemą.

 

Jo žinią turi išgirsti visi amerikiečiai, todėl labai rekomenduoju savo skaitytojams per Padėkos dienos savaitgalį rasti valandą laiko ir išklausyti jį toliau pateiktame vaizdo įraše. Jei sutinkate su manimi, kad jo žinia yra labai svarbi, pasidalykite šiuo straipsniu ir vaizdo įrašu su savo draugais ir šeimos nariais.

Prieš ištrūkdami iš matricos, turite žinoti, kad gyvenate matricoje, o tai reiškia, kad turite atpažinti matricos gyslas, kurios ima smaugti jūsų gyvenimą.

Dauguma iš mūsų praleidžiame per daug laiko sutelkę dėmesį į netinkamus dalykus. Be galo daug kalbame apie tai, kas vyksta Vašingtone, nors žvėrių sistemą pasikvietėme tiesiai į savo namus, net įsileidome jos į savo kūną. Iš baimės, informacijos stokos (nežinojimo) ir įžvalgumo stokos mes patys save pastatome ant kelio į pražūtį.

Net jei gyvenate raudonojoje valstijoje, pavyzdžiui, Floridoje, Džordžijoje, Tenesyje ar Teksase, nebūsite izoliuoti ar apsaugoti nuo žvėrių sistemos, nes jos nagai jau įaugę į visų 50 valstijų infrastruktūrą.

Konservatorių judėjime yra žmonių, gerų ketinimų turinčių žmonių, kurie pragyvenimui užsidirba perspėdami mus apie socialistus, komunistus ar islamistus.

Štai karti tiesa: rytoj galėtume iš Amerikos pašalinti visus iki vieno socialistus, komunistus ir islamistus, ir vis tiek turėtume krūvą bėdų, nes globalistai jau yra parengę įstatymus ir technologinę infrastruktūrą, kad mūsų Respubliką paverstų technokratine vergų valstybe.

Kai kurie pažangiausi šios infrastruktūros elementai, kaip nurodo Džabi, yra tokiose valstijose kaip Florida, Džordžija ir kitose raudonosiose valstijose.

Tai tamsioji tironijos pusė, apie kurią niekas nenori kalbėti. Apie tai nuolat nekalba nė vienas politikas. Bene arčiausiai šios sistemos supratimo yra Kentukio senatorius Randas Paulas (Rand Paul), tačiau įdomu, ar net jis supranta visą problemos mastą.

Būdas nugalėti šią sistemą yra toks paprastas ir kartu toks sudėtingas. Viena, ką galiu jums pažadėti, yra tai, kad mes niekada nebalsuosime, nes tie patys žmonės, kurie kuria SMART miestų infrastruktūrą visame pasaulyje, kontroliuoja balsavimo sistemas tarptautiniu mastu.

Kadangi mūsų yra tiek daug, o jų tiek mažai, turime pasinaudoti skaičių galia.

Mums tereikia pasakyti "ne". Atmesti mūsų pavergimo įrankius, kurie siūlomi ant blizgančios sidabrinės lėkštutės, kuri atrodo tokia viliojanti.

Turime pripažinti, kad tai yra tie patys įrankiai ir produktai, dėl kurių mūsų įtemptas XXI a. gyvenimas yra toks patogus, efektyvus ir įdomus. Todėl mes juos perkame, atnaujiname, perduodame savo biometrinius duomenis, kol vieną dieną atsibusime ir suprasime, kad patogiai ir linksmai gyvename skaitmeniniame gulage, iš kurio neįmanoma ištrūkti.

Taip globalistai ketina palaužti laisvų amerikiečių nugaras. Jie tai darys per mūsų finansus, sveikatos apsaugos sistemą ir pramogų sistemas. Skaitmeninės asmens tapatybės kortelės, užmaskuotos kaip "sveikatos pasai" arba "SMART sveikatos kortelės", bus reikalingos norint dirbti darbą, naudotis internetu ir būsimomis skaitmeninėmis banko sąskaitomis arba skaitmeninėmis piniginėmis. Visų šių sistemų konvergencija užtikrins, kad, kaip teigiama JT Darbotvarkėje iki 2030 m., "nė vienas žmogus neliktų nuošalyje".

Kai dauguma žmonių atsibus ir pamatys, kad pateko į spąstus, bus per vėlu. Jie turės visus jūsų duomenis, žinos viską apie jus, jūsų stipriąsias ir silpnąsias puses, jūsų pažeidžiamumą.

Kaip sako Džabis: "Galite neigti tikrovę, bet negalite neigti pasekmių".

Pasirinkimas paprastas. Ar pasirinksite gyventi kaip vergas skaitmeninėje koncentracijos stovykloje, ar kaip laisvas žmogus, turintis visišką kūno autonomiją ir laisvą valią?

Toliau nesidrovėdamas kviečiu jus išgirsti Amaną Džabį. Jei neturite laiko išklausyti viso vaizdo įrašo, vis tiek daug sužinosite per pirmąsias 20-25 minutes. Tiesą sakant, rekomenduočiau pažiūrėti tik pusę šio vaizdo įrašo ir užsirašyti pastabas, jas apdoroti, o tada žiūrėti antrąją dalį.

Džabis pateikia, mano nuomone, išsamiausią Žvėrių sistemos aprašymą, kokį tik esu kur nors matęs.

Taigi matote, kad didžioji dalis žalos daroma vietos lygmeniu naudojant federalinius pinigus.

Didieji miestai iškepti į pražūtį. Visi jie pereina prie SMART technologijų, ir visi, kurie vis dar gyvena tokiuose miestuose, turėtų nedelsdami iš jų išvykti.

Jei netikite, į mėgstamą paieškos sistemą įveskite žodžius "Smart city networks" (išmaniųjų miestų tinklai) ir pasidomėkite, ką rasite.

Tačiau tai ne tik didieji miestai. Nesu tikras, kad daugelis vidutinių ar net mažų miestų sugebės atsispirti įtraukimui į šią technototalitarinę infrastruktūrą. Tai, ką vis dar galime kontroliuoti, yra mūsų namai ir galiausiai mūsų pačių sielos, ir būtent jas turime apsaugoti nuo demoniškų kontrolės dvasių, kurios buvo paleistos į pasaulį.

Tai, ką Džabis aprašo pirmiau pateiktame vaizdo įraše, yra itin invazinė technologija, diegiama SMART miestuose - nuo valstybinių numerių skaitytuvų iki SMART žibintų ir SMART stulpų, SMART automobilių ir SMART rajonų, SMART namų ir SMART prietaisų - visa tai sujungta su 5G ir belaidžiu ryšiu bendrauja tarpusavyje.

Jei atkreipsite dėmesį, pamatysite šimtus šių LED apšvietimo stulpų, išrikiuotų gatvėse ir greitkeliuose, o daugeliu atvejų juose įrengtos stebėjimo kameros ir garsiakalbiai klausymuisi. Džabis taip pat kalba apie įrengiamas dronų įkrovimo stoteles ir apie tai, kaip dronai gali būti panaudoti kaip ginklas prieš piliečius.

Visa ši ginkluota infrastruktūra įrengiama už federalinius pinigus - šimtus milijonų dolerių, kurie buvo įtraukti į Džo Baideno (Joe Biden) infrastruktūros įstatymo projektą ir jo Infliacijos mažinimo įstatymo projektą, kuriuos abu Kongresas priėmė padedant respublikonams.

Miestų ir apygardų vadovai yra kvailiai dėl federalinių dotacijų. Jie paprastai net neabejoja, ką perka už svetimus pinigus. Jiems tai tiesiog nemokami pinigai, skirti "investuoti" į vietos infrastruktūrą.

Ir, kaip teigia Džabis, visa tai daroma vardan saugumo ir apsaugos.

MŪSŲ GATVĖS MUS ŠNIPINĖJA

Daugelyje šių LED išmaniųjų žibintų įrengta vadinamoji PUKE spindulių technologija, kuri gali būti panaudota kaip ginklas ir naudojama žmonėms apsvaiginti. Tai yra karinė technologija, kuri mūsų miestuose naudojama prieš civilius gyventojus, o ją naudoja JAV vidaus saugumo departamentas.

Visose pagrindinėse SMART miesto sankryžose įrengtos skaitmeninės stebėjimo kameros. Atkreipkite dėmesį į tarpžemyninius greitkelius, kuriuose taip pat dabar diegiama ši technologija. Šios kameros galės realiuoju laiku fiksuoti kiekvieno pravažiuojančio automobilio valstybinius numerius.

Kameros ir pasiklausymo įrenginiai įrengiami visur - dideliuose, vidutiniuose ir net mažesniuose miestuose.

MŪSŲ MOBILIEJI TELEFONAI MUS ŠNIPINĖJA

Jūsų mobilusis telefonas taip pat jūsų klausosi. Daugelis naujausių telefonų gali sekti jūsų akių judesius ekrane.

"Jie klausosi, stebi, analizuoja, mokosi, o paskui procesą kartoja", - sakė Džabis. "Tai atvira stebėjimo koncentracijos stovykla."

Ir visos šios technologijos nėra skirtos mūsų saugumui ir apsaugai, kaip skelbiama. Ji skirta duomenims surinkti ir panaudoti juos "jūsų elgesiui pakeisti", o tai reiškia, kad duomenys bus naudojami būsimai socialinių kreditų vertinimo sistemai primesti visiems amerikiečiams ir laisviems žmonėms visur.

MŪSŲ PRIETAISAI MUS ŠNIPINĖJA

Jei turite vieną iš naujesnių modelių šaldytuvų, kurie skaitmeniniu būdu seka jūsų šaldytuvo inventorių, visi šie duomenys yra registruojami, kad ateityje būtų panaudoti prieš jus. Valgote per daug mėsos ir pieno produktų? Jūsų socialinio kredito balas ką tik sumažėjo viena pakopa, nes globalistams nepatinka, kad valgome mėsą. Pagal jų pasaulio viziją, tai nėra "tvaru".

MŪSŲ AUTOMOBILIAI MUS ŠNIPINĖJA

Džabis teigimu, iki 2025 m. kiekviename naujame automobilyje bus mažiausiai 16 kamerų, kurios visos bus skaitmeniniu būdu sujungtos ir perduos informaciją internetu.

Per daug važinėjate už savo gyvenamosios vietos ribų ir be reikalo didinate anglies dioksido pėdsaką? Tai benzino švaistymas, o jūsų socialinio kredito balas ką tik sumažėjo dar vienu laipteliu.

MŪSŲ BANKAI MUS ŠNIPINĖJA

Šių metų pradžioje jau patvirtinta, kad didieji bankai ir kredito kortelių bendrovės seka jūsų ginklų ir šaudmenų pirkimus, o visi didžiausi bankai eksperimentuoja su "savanoriška" anglies dvideginio sekimo programėle, kuri praneša apie jūsų anglies pėdsaką. Tai tik apšilimas, kai bus pradėti naudoti nauji skaitmeniniai pinigai, kai jūsų anglies dioksido emisijos stebėjimas nebebus laikomas "savanorišku".

MŪSŲ SKAITMENINIAI TERMOSTATAI MUS ŠNIPINĖJA

Prisiminkite, kaip šią vasarą Kolorado valstijoje nutiko, kai žmonės, įsitraukę į "savanorišką" temperatūros stebėjimo programą, staiga prarado bet kokią savo namų termostatų kontrolę.

Tikslas - skaitmeniniu būdu kartografuoti visus gyvus ir negyvus daiktus, net kiekvienas medis ir krūmas gamtoje turės skaitmeninį ID. Nes, sukatalogavę juos ir sudarę žemėlapį, galėsite juos sekti ir kontroliuoti.

Policijos valstybės užrakinimo infrastruktūra jau sukurta.

Visame pasaulyje yra 1 mlrd. skaitmeninių stebėjimo kamerų, prijungtų prie interneto. Iš jų 50 mln. yra JAV. Pasak Džabio, tai daugiau, nei jų yra Kinijoje, tenkančių vienam gyventojui.

Skirtumas tas, kad Kinijoje žmonės žino, jog yra stebimi 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, ir laikosi taisyklių, nes žino, kad už jų pažeidimą bus baudžiama. Jie žino, kad yra vergai, ir su tuo sutinka.

"JAV jie jau tai daro (stebėjimą), - sako Džabis. "Skirtumas tik tas, kad jie mums dar nepasakė... Mes jau esame toje pačioje pasaulinėje sekimo sistemoje".

Kai kurie ją vadina "akių internetu". Tačiau šis žvėris turi ir ausis.

Ne žmonių akys ir ausys seka viską, ką darome, kaip nacistinėje Vokietijoje ar senojoje Sovietų Sąjungoje. Ne, tai dirbtinis intelektas, A.I., kuris dabar stebi kalėjimą.

Kitaip nei Kinijoje, kur vergai žino savo gyvenimo dalią, dauguma amerikiečių vis dar nepastebi, kad aplink juos kyla kalėjimo sienos.

Šis kalėjimas pastatytas ant priespaudos ir kolekcionavimo. Žvėris maitinasi duomenimis. Jūsų duomenimis.

Mes to nematome, nes priespaudos įrankiai, tie patys, kurie naudojami Kinijoje, čia, Amerikoje, pateikiami kitaip. Mums sakoma, kad stebėjimo kameros skirtos blogiems žmonėms gaudyti.

Jos skirtos mūsų saugumui ir apsaugai.

SAUGUMAS

SAUGUMAS

PATOGUMAS

Tai trys pagrindiniai žodžiai, kuriais siekiama mus pritraukti.

Jei žinote, kad nesate blogas žmogus, bet mėgaujatės patogumu, vilioja sakyti sau: "Neturiu ko slėpti". Jei vis dar turite tokių minčių, labai naiviai įsivaizduojate, kaip šios sistemos veikia ir ką reiškia jų galutinė darbotvarkė.

Tai ne tik blogų vaikinų ir blogų žmonių gaudymas.

Nors jos gali būti naudojamos šiam tikslui, čia vyksta kur kas daugiau.

Duomenys, kuriuos jie renka apie jus, laikomi vertingais dėl vienos vienintelės priežasties: kad priverstų jus pakeisti savo elgesį ir paklusti žvėrių sistemai - sistemai, kuri visą laiką žino, kur esate, ką darote, kam leidžiate pinigus, laiką ir net ką galvojate.

Suteikdami jiems savo duomenis, jūs suteikiate jiems galimybę stebėti ir vertinti jūsų elgesį, kurį dabar galima paversti socialinio kredito balu. Šis balas vėliau naudojamas nustatant, į kokias privilegijas pretenduojate, o į kokias - ne naujoje vergų visuomenėje.

Ar gyvenate TIESIOGINĮ gyvenimo būdą ir padedate kovoti su klimato kaita? Ar esate komandos žaidėjas? Jei ne, jums nebus leista dalyvauti visuomenės gyvenime.

Būtent taip buvo įdiegta C-19 vakcina, taikant prievartos politiką, kurią vykdė ne tik vyriausybė, bet ir jos verslo partneriai, o Džonas Keris (John Kerry) per COP27 konferenciją Egipte pareiškė, kad būtent tokį modelį jie naudos siekdami priversti laikytis tvarumo darbotvarkės, kurią stumia Jungtinės Tautos ir daugybė jų partnerių privačiajame sektoriuje, vadovaujamame Pasaulio ekonomikos forumo.

Jei jūsų socialinio kredito balas nukrenta žemiau tam tikro lygio, prarandate privilegijas, galbūt jūsų vaikai nepatenka į geresnes mokyklas arba prarandate paaukštinimą darbe. Negalite patekti į restoranus ar viešus renginius. Jus atskiria naujoji apartheido sistema, kurią prižiūri dirbtinis intelektas.

Dabar, įdiegus skaitmeninius programuojamus pinigus, jūs negalite išleisti savo pinigų tam tikriems dalykams ir jie ribojami tam tikrose srityse.

Įdiegus šią sistemą, turėsite skaitmeninį tapatybės dokumentą, kurio reikės VISKAM.

Galiausiai be skaitmeninio asmens tapatybės dokumento negalėsite naudotis jokiomis vyriausybinėmis ar viešosiomis paslaugomis, negalėsite keliauti per valstybių sienas, naudotis sveikatos priežiūros paslaugomis ar internetu.

Jie mano, kad jiems tai pavyks, nes 5,5 mlrd. iš 7,5 mlrd. pasaulio gyventojų jau įvykdė "sausą bandymą", jei norite, generalinę repeticiją, t. y. naudojo skaitmeninį asmens tapatybės kortelę ir priėmė ją kaip pasą patekti į viešąsias vietas.

Turėsite įrodyti savo tapatybę naudodami skaitmeninę programą, kurioje bus jūsų unikalūs biometriniai žymenys, nykščio atspaudas arba veido skenavimas. Mobilieji telefonai jau dabar mūsų prašo ir prašo šios informacijos. Naujuose vairuotojo pažymėjimuose norima biometrinių žymenų.

Jūsų veidas bus susietas su nauja skaitmenine CBDC valiuta. Be jos būsite užblokuoti nuo sistemos - neturėsite darbo, sveikatos priežiūros paslaugų, socialinio draudimo čekio, negalėsite pirkti ar parduoti, nieko. Štai toks planas, žmonės. Jie nori tai pasiekti ne vėliau kaip iki 2030 m. Tikėtina, kad 2023 m. jie mums įdiegs naują skaitmeninių pinigų sistemą, o po kelerių metų visiškai atsisakys grynųjų pinigų.

Mes vis dar galime pasipriešinti, bet turime užsigrūdinti ir pasiryžti netapti skaitmeniniais vergais. Kaip tai padaryti?

SPRENDIMAI:

  • Atsisakykite visų nereikalingų prietaisų. "Apple" laikrodžiai, RING durų skambučiai, Alexa, robotai dulkių siurbliai, kūdikių monitoriai, aukštųjų technologijų šaldytuvai. VISA TAI YRA AKYS IR AUSYS TIESIAI JŪSŲ NAMUOSE!
  • Daržoves, mėsą ir pieno produktus pirkite pas vietinius ūkininkus. Naudokitės taupyklėmis ir mažesnėmis nepriklausomomis degalinėmis (taip, paprastai mokėsite šiek tiek daugiau). Visada geriau pirkti grynaisiais pinigais iš vietinės "mamos ir tėčio" mažmenininkės, kuri jūsų neseka kameromis nuo tada, kai įeinate į jos parduotuvę, iki tada, kai išeinate.
  • Prieš eidami miegoti vakare išjunkite maršrutizatorius.
  • Keliaudami naudokite faradėjaus maišelius telefonams, bet būkime sąžiningi, visi kada nors turėsime išjungti savo mobiliuosius telefonus, jei norime išlikti laisvi.
  • Kurkite lygiagrečias sistemas, daugiausia dėmesio skirdami žemų technologijų alternatyvoms.
  • Ar turite kokių nors kitų idėjų, kaip sutrikdyti ir išjungti žvėries apetitą rinkti duomenis? Pasidalykite jomis toliau esančiuose komentaruose.

BOTTOM LINE: Tai dvasinis karas, kuris vyksta naudojant aukštųjų technologijų įrankius, esančius labai turtingo Liuciferijos elito rankose.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.09.2018 laikas 08:05 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo

Bronchitas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo, bronchitas, bronchito gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

05.09.2018 laikas 13:58 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai odos alergijos gydymui

Odos alergija liaudies medicinoje, Odos alergija, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo odos alergijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 18:22 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepta lašišos filė
Lašišos filė nuplauname, nusausiname, dedame į pailgą indą, apibarstome pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir užpilame su šlakeliu vandens atskiestu sojos padažu ir paliekame pastovėti 10-15 minučių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau