Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 12

Klauso Schwabo WEF planuoja cenzūruoti internetą naudodamas dirbtinį intelektą

Klauso Schwabo Pasaulio ekonomikos forumas (WEF) paskelbė apie planus moderuoti internetą naudojant dirbtinį intelektą, kuris identifikuotų "dezinformaciją", kenksmingą turinį ar bet ką kitą, kas, Klauso Schwabo nuomone, turėtų būti cenzūruojama.

Pagal pasiūlymą dėl interneto cenzūros reikės, kad "teminiai ekspertai" pateiktų dirbtinio intelekto mokymo rinkinius, kad jis galėtų išmokti atpažinti ir pažymėti arba apriboti turinį, kuris, WEF nuomone, yra "pavojingas".

WEF trečiadienį paskelbė straipsnį, kuriame išdėstė planą, kaip įveikti dažnus "vaikų išnaudojimo, ekstremizmo, dezinformacijos, neapykantos kalbos ir sukčiavimo" internete atvejus, su kuriais, pasak straipsnio autoriaus "ActiveFence Trusty & Safety" viceprezidento Inbalo Goldbergerio (Inbal Goldberger), organizacijos teigimu, negali susitvarkyti žmonių "pasitikėjimo ir saugumo komandos".

Sistema veikia pasitelkdama "žmogaus kuruojamą, daugiakalbę, ne iš platformos gaunamą informaciją", įvestį, teikiamą iš ekspertų šaltinių, kad sukurtų "mokymosi rinkinius" dirbtinio intelekto mašinai.

"Papildžius šį pažangesnį automatinį aptikimą žmogaus kompetencija, kad būtų peržiūrėti kraštiniai atvejai ir nustatyti klaidingai teigiami bei neigiami rezultatai, o tada šias išvadas pateikus atgal į mokymo rinkinius, galėsime sukurti dirbtinį intelektą su integruotu žmogiškuoju intelektu", - teigė Goldbergeris.

DailyCaller pranešimas: Goldbergerio teigimu, pasitikėjimo ir saugos komandos gali padėti dirbtiniam intelektui spręsti anomalius atvejus, kad jis galėtų aptikti turinio niuansus, kurių automatinė sistema gali nepastebėti arba neteisingai interpretuoti.

"Žmogus moderatorius, kuris yra Europos baltųjų viršenybės ekspertas, nebūtinai galės atpažinti žalingą turinį Indijoje arba dezinformacinius pasakojimus Kenijoje", - aiškino ji. Laikui bėgant ir dirbtiniam intelektui praktikuojantis su daugiau mokymosi rinkinių, jis pradeda atpažinti, kokį turinį moderatorių komandos laikytų įžeidžiančiu, ir pasiekia "beveik tobulą aptikimą" masiniu mastu,

Goldberger teigė, kad ši sistema apsaugos nuo "vis pažangesnių veikėjų, unikaliais būdais piktnaudžiaujančių platformomis".

Interneto žiniasklaidos platformų, tokių kaip "Facebook" ir "Twitter", pasitikėjimo ir saugumo komandos turi "niuansuotą dezinformacijos kampanijų supratimą", kurį taiko turinio moderavimui, sakė Goldbergeris.

Tai apima bendradarbiavimą su vyriausybinėmis organizacijomis, pavyzdžiui, siekiant filtruoti turinį, kuriame skleidžiamas pasakojimas apie COVID-19. Ligų kontrolės ir prevencijos centras patarė didžiosioms technologijų bendrovėms, kokio tipo turinį jų svetainėse žymėti kaip dezinformaciją.

Socialinės žiniasklaidos bendrovės taip pat taikėsi į konservatyvų turinį, įskaitant pranešimus, kuriuose neigiamai vaizduojami abortai ir transseksualų aktyvizmas arba kurie prieštarauja vyraujančiam supratimui apie klimato kaitą, juos ženklindamos kaip "dezinformaciją" arba visiškai blokuodamos.

WEF dokumente nenurodoma, kaip būtų sprendžiama dėl AI mokymo grupės narių, kaip jie būtų atskaitingi ir ar šalys galėtų vykdyti AI kontrolę.

WEF susirinkimuose dalyvaujantys elitiniai verslo vadovai yra pateikę pasiūlymų, kuriais plečiama įmonių vykdoma žmonių gyvenimo kontrolė. Paskutiniame WEF metiniame aukščiausiojo lygio susitikime kovo mėn. Kinijos tarptautinės technologijų bendrovės "Alibaba Group" vadovas pasigyrė apie sistemą, skirtą stebėti individualius anglies pėdsakus, atsirandančius dėl valgymo, kelionių ir panašaus elgesio.

"Ateitį kuriame mes, galinga bendruomenė, tokia kaip jūs, esanti šioje salėje", - WEF įkūrėjas ir pirmininkas Klausas Švabas (Klaus Schwab) sakė daugiau kaip 2 500 pasaulio verslo ir politikos elito atstovų.

P komentaras: užsienis rašo, todel tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.07.2019 laikas 07:17 Receptai – Patiekalai Tortas iš sausainių su vyšniomis
Kartais labai norisi tortuko, bet visiškai nėra laiko jo kepti. Būtent tokiais atvejais pravers šis receptas. Gaminame namuose. Tortas iš sausainių receptas. Štai ko mums prireiks

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 12:17 Receptai – Patiekalai Gardūs keksiukai su šokoladu ir aguonomis

Gardžių keksiukų receptas su šokoladu ir aguonomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Lietinių blynų receptas

Gaminame. Lietiniai blynai Prieš gaminant lietinius blynus, kiaušinius ir pieną išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje, kad atšiltų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau