- 13.06.2019
- 1.5 Reitingas
- 1351 Peržiūr
- Aptarti
Gardžių keksiukų receptas su šokoladu ir aguonomis.
Ingredientai:
- Kvietiniai miltai - 200 g;
- Grikių miltai - 75 g;
- Kiaušiniai - 4 vnt.;
- Cukrus - 200 g;
- Sviestas - 200 g;
- Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis;
- Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis;
- Juodasis šokoladas su riešutais - 100 g;
- Baltasis šokoladas - 100 g;
- Aguonos 3-4 valgomieji šaukštai.
Gaminame. Keksiukai su šokoladu ir aguonomis
Į dubenį įmušame kiaušinius, dedame cukrų ir vanilinį cukrų, gerai išsukame. Dedame sviestą ir išmaišome. Dedame kvietinius ir grikių miltus, kepimo miltelius, aguonas ir dar kartą viską gerai išmaišome. Trečdalį juodojo ir trečdalį baltojo šokolado supjaustome mažais gabaliukais. Likusį šokoladą ištirpiname ir dedame į keksiukų tešlą. Jeigu tešla gavosi per tiršta, pilame šlakelį virinto vandens.
Keksiukų formeles išklojame keksiukų kepimo popierėliais, dedame tešlą, viršų apibarstome šokolado gabaliukais ir dedame į 200 laipsnių karštumo orkaitę 15-20 minučių.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau