Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 29

Kas šiuose santykiuose yra pirkėjas?

Atstumas yra emocinio įsitraukimo matas. Kuo labiau domimasi vienas kitu, kuo daugiau džiaugsmo ir naudos, tuo mažesnis atstumas tarp žmonių.

Mes suartėjame su tais, su kuriais saugu, patogu, malonu, įdomu ir pelninga. Tačiau dažniausiai mes tik tikimės malonumo ir naudos, bet iš tikrųjų jų negauname. Norime sutrumpinti atstumą, kad kuo greičiau gautume tai, ko norime! Taip sakant, tempimas.

Jei pažvelgtume į suartėjimo dinamiką per prekybos ir piniginių santykių prizmę, kas nori sutrumpinti atstumą? Žinoma, pirkėjas! Pardavėjas paprastai sėdi ramiai ir neseka pirkėjų, o tik juos vilioja.

  • Pardavėjas gali pasakyti: „Jei nepatinka, neimk“.

  • Pardavėjas gali atsisakyti teikti paslaugą, nepaaiškindamas priežasčių.

  • Pardavėjas diktuoja sąlygas.

Atitinkamai tas, kuris bando sumažinti distanciją, kuris limpa prie kito, peršasi ir prašo – jis yra pirkėjas. Ir jam nelieka nieko kito, kaip tik sutikti su sąlygomis, kurias nustato pardavėjas.

Būtent todėl moterys jaučiasi pažemintos ir įžeistos, kai tenka lakstyti paskui vyrą, įkalbinėti ką nors kartu daryti. Vyrai pradeda elgtis kaprizingai, kelia sąlygas, priekaištauja ir reikalauja ypatingo dėmesio. Mūsų kultūroje vyras turi tobulėti, tapti geresnis ir turtingesnis, kad būtų vertas moters, o ne moteris turi nertis iš kailio, kad užkariautų tinginius, dėl to kyla neteisingumo, neteisybės jausmas.

Neįtikėtinai paprasta taisyklė: kas rodo iniciatyvą, tas ir yra pirkėjas. Kam labiau reikia, tas ir apmoka sąskaitą.

O ką gi mūsuose daro dauguma moterų? Jos persekioja vyrus savo priekaištais, grasinimais, aiškinimais ir įžeidinėjimais. Kartais vaikosi po visą butą, kol tas galiausiai nusiperka kokį garažą arba grįžta slėptis pas mamą.

Įsivaizduokite, mūsų parduotuvėje klientė skaito pardavėjui pamokslus, kad kainos per didelės, aptarnavimas prastas, kad ji čia nėra laukiama ir kad šitoje parduotuvėje nieko neduoda nemokamai! Taip ir norisi kuo greičiau išvyti tokią akiplėšą lauk. Ką dauguma vyrų ir padaro, tyliai padidindami distanciją. Išeidami slėptis į garažą, panirdami į kompiuterinius žaidimus, alkoholizmą ar lakstydami pas meilužę.

Kam labiau reikalingi santykiai, tas ir investuoja.

Norėdama nustoti būti pirkėja santykiuose, turite tapti tiek pat naudinga ir malonia partneriui, kokį naudingą ir malonų norite matyti jį patį. Tai ir yra tasai dalykas, kurį žmonės vadina abipusiškumu.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2019 laikas 15:52 Receptai – Patiekalai Žaliosios Vištienos Salotos

Gaminame. Žaliosios vištienos salotos Vištieną išverdame su prieskoniais (druska, pipirai, lauro lapai) ir atvėsusią suplėšome juostelėmis. Agurką pjaustome griežinėliais. Visus kitus ingredientus smulkiname ir sumaiš...

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 21:34 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su obuolių įdaru

Skanūs, lengvai ir greitai pagaminami, pyragėliai su obuolių įdaru. Gaminame. Pyragėliai su obuolių įdaru

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau