- 15.06.2019
- 0.0 Reitingas
- 2396 Peržiūrų
- Aptarti
Skanūs, lengvai ir greitai pagaminami, pyragėliai su obuolių įdaru.
Ingredientai:
- 500 g bemielės sluoksniuotos tešlos;
- ~300-400 g obuolių;
- 2 valgomieji šaukštai cukraus;
- Kiaušinio trynys;
- Šlakelis vandens;
- Cukrus pabarstymui.
Gaminame. Pyragėliai su obuolių įdaru
1. Sluoksniuota tešla išimama iš kameros ir valandėlei paliekama kambario temperatūroje, kad truputėlį atsileistų.
2. Obuolys nulupamas, supjaustomas kubeliais ir sumaišomas su cukrumi.
3. Sluoksniuotos tešlos lakštas pjaustomas kvadratais. Ant kiekvieno kvadrato dedama po šaukštelį obuolių įdaro. Sluoksniuota tešla lenkiama pusiau, kad gautųsi trikampiai pyragėliai. Pyragėlių kraštai užspaudžiami.
4. Į kiaušinio trynį pilamas šlakelis vandens, išplakama. Sluoksniuotos tešlos pyragėliai išdėliojami ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kiekvieno pyragėlio viršus ištepamas trynio ir vandens plakiniu.
5. Pyragėliai apibarstomi cukrumi ir šaunami į įkaitintą orkaitę. Kepami, kol truputį pakils ir viršus pradės gražiai gelsti.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais labai skanūs dar šilti. Nenusideginkite! Įdaras, tik išimtų pyragėlių viduje, labai karštas.
Skanaus!
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau