Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 16

Kas Meghan Markle yra iš tikrųjų - kai ji išjuokė karalienę Elžbietą po jos mirties (VIDEO)

Princui Harry ir Meghan Markle buvo sumokėta 100 mln. dolerių už dokumentinio filmo sukūrimą - tai naujausios jų pastangos sužlugdyti karališkąją šeimą.

Kairieji nekenčia karališkosios šeimos.  Ir, nors tuo metu tai slėpė, šiuolaikiniai kairieji nekentė karalienės Elžbietos.  Karalienė atstovavo Vakarų kultūrai, pilietiškumui, grakštumui, grožiui, garbei ir tarnystei.

Štai akimirka, kai pasaulis pamatė, kas Meghan Markle yra iš tikrųjų - kai ji išjuokė karalienę Elžbietą po jos mirties (VIDEO)

Kairieji to nekenčia.

Praėjusią savaitę, praėjus trims mėnesiams po Hario močiutės mirties, buvo išleistas dokumentinis filmas apie Harį ir Meghan.

Haris ir Meghan galėjo laukti tik tris mėnesius, kol suplėšys britų karališkąją šeimą.

Viename šokiruojančiame dokumentinio filmo klipe Meghan Markle tyčiojasi iš mirusios karalienės, pakartodama akimirką, kai ji darė reveransus (kai mergina ar moteris sulenkia kelius, lenkdama galvą) mirusiai Harry močiutei.  Meghan tyčiojosi iš Harry'io šeimos, kai jis sėdėjo šalia ir šypsojosi.  Tai buvo išties šokiruojantis pasirodymas.

Karalienė Elžbieta buvo tarptautinė didvyrė dėl savo drąsių veiksmų Antrojo pasaulinio karo metais.  Elžbieta atsisakė evakuotis į Kanadą, o liko Londone ir Anglijoje, kad palaikytų savo tėvą ir britų karius.

1940 m. keturiolikmetė Elžbieta per BBC laidą "Vaikų valanda" pirmą kartą per radiją kreipėsi į kitus iš miestų evakuotus vaikus [31]: "Mes stengiamės daryti viską, ką galime, kad padėtume mūsų narsiems jūreiviams, kareiviams ir lakūnams, taip pat stengiamės patys prisiimti savo dalį karo pavojaus ir liūdesio. Kiekvienas iš mūsų žinome, kad galiausiai viskas bus gerai."

Karalienė Elžbieta valdė Jungtinę Karalystę 70 metų.  Ji buvo ilgiausiai istorijoje valdžiusi moteris monarchė.    Ji mirė 2022 m. rugsėjo 8 d.

Šią savaitę "Netflix" išleido specialųjį Meghan ir Harry filmą.  Jis buvo nufilmuotas prieš kelis mėnesius.

Vienoje scenoje Meghan Markle tyčiojosi iš karalienės Elžbietos ir atkartojo jos reveransus, juokdamasi iš karalienės ir karališkosios šeimos bei to, ką jie atstovauja.

Tai buvo demaskuojantis pasirodymas, nes parodė pasauliui, kas iš tikrųjų yra Meghan Markle.

Meghan yra pikta, egocentriška, nepagarbi moteris.

Ji tyčiojasi iš savo vyro ir karalienės vienu bjauriu pasirodymu.

Kokius kerus ji užkerėjo Hariui?

Ji yra bjauri, šlykšti moteris.

Vargšas Haris.

Tokia bjauri moteris.

Jie nori sugriauti monarchiją.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.09.2019 laikas 13:33 Receptai – Patiekalai Nuostabūs sekmadienio pusryčiai - sotūs paplotėliai!

Lengvi ir skanūs! Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus: cukrų, druską, miltus ir sodą. Atskirai suplakite kiaušinį su pienu mikseriu ir augaliniu aliejumi iki purių putų. Mišinio kiekis turėtų padidėti.

...

Skaityti daugiau

10.11.2019 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Nepakeičiamas griliažinis tortas: vaikystės nostalgija
Planuojate savo artimuosius palepinti saldžiais gaminiais? Išbandykite griliažinį pyragą, kuris ne tik sukels vaikystės nostalgiją, bet sužavės ir visą šeimą.

Skaityti daugiau

18.11.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Skanumėlis iš paprastų kopūstų per 15 minučių. Kopūstų lapai tešloje
Valgyčiau kiekvieną dieną! Nesitikėjau, kad taip paprasta pasigaminti šiuos kopūstų blynelius. O, kaip atrodo, taip ir norisi išbandyti. Labai lengva pasigaminti ir suvalgomi akimirksniu.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau