Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 17

Naujoji pasaulio tvarka: išleido "politikos planą", skirtą valstijų valdžios pareigūnams, kad jie skatintų skaitmeninį tapatybės nustatymą

Viskas dėl kontrolės.

Privačių bendrovių koalicija išleido "skaitmeninio asmens tapatybės dokumento projektą", kuriame atskiros valstijos raginamos priimti politiką, būtiną skaitmeninio asmens tapatybės dokumento sistemai sukurti.

"Better Identity Coalition" 2022 m. gruodžio mėn. išleido papildomą politinių rekomendacijų rinkinį, skirtą valstijų valdžios pareigūnams, pavadintą "Geresnė tapatybė Amerikoje": A Blueprint for State Policymakers", - teigiama jos interneto svetainėje.

"Šiose rekomendacijose daugiausia dėmesio skiriama būdams, kuriais vyriausybės gali pagerinti skaitmeninės tapatybės sprendimų privatumą ir saugumą."

2018 m. pradėjusi veikti Koalicija "Geresnė tapatybė" yra tarpsektorinė 27 bendrovių partnerystė, rengianti politikos iniciatyvas, kuriomis siekiama geresnių tapatybės tikrinimo ir autentiškumo nustatymo sprendimų.

Koalicijos "Better Identity Coalition" steigėjai yra finansinių paslaugų, sveikatos priežiūros, technologijų, telekomunikacijų, finansinių technologijų, mokėjimų ir saugumo sektorių lyderiai, kurių tikslas - sukurti

Nariai: AT&T, CVS, Discover, Early Warning, Equifax, Experian, Facetec, Fidelity, ID.me, IDEMIA, JPMorgan Chase & Co, LexisNexis, MassMutual, Mastercard, Microsoft, Norton LifeLock, Notarize, Okta, OneSpan, Onfido, PNC Bank, Ping Identity, TransUnion, Uniken, US Bank, Wells Fargo ir Yubico.

Žr. toliau:

kontrolė, suvaržymai, žmonių pavergimas, skaitmeninė tapatybė

kontrolė, suvaržymai, žmonių pavergimas, skaitmeninė tapatybė

Trečiadienį koalicija išleido naują "politikos plano" versiją, skirtą konkrečiai valstijų įstatymų leidėjams, kurioje išdėstytos šešios pagrindinės iniciatyvos, kuriomis siekiama "pagerinti skaitmeninės tapatybės sprendimų saugumą, privatumą, patogumą ir įtrauktį".

Valstijų politikams skirtame plane pabrėžiamos šešios pagrindinės iniciatyvos:

  1. Skaitmeninės tapatybės sprendimų centras - DMV.
  2. Sukurti atributų patvirtinimo paslaugas civilinės metrikacijos įstaigose, kad būtų palaikomos naujos kartos, į vartotoją orientuotos nuotolinio tapatybės įrodymo ir tikrinimo sistemos.
  3. Priimti tapatybės naujoves, kad būtų teikiamos geresnės paslaugos.
  4. Užtikrinkite, kad tapatybė būtų naudinga visiems.
  5. Skatinkite ir teikite pirmenybę tvirtam tapatybės nustatymui.
  6. Nedarykite žalos.

Susigrąžinkite tinklą, apie kurį pranešta:

Koalicija ragina valstijas, kad jų motorinių transporto priemonių departamentai taptų skaitmeninių tapatybės sistemų kūrimo ir priežiūros pagrindu, nes šie departamentai yra svarbiausi kiekvienos valstijos tapatybės nustatymo sistemoms.

Antroji rekomendacija - atnaujinti gyvybės įrašų biurus ir pavesti šiems biurams sukurti atributų patvirtinimo paslaugas. Šie įrašai apima gimimo, mirties ir santuokos duomenų bazes.

Trečioji rekomendacija - valstijų pareigūnams nustoti bijoti ar abejoti skaitmeninės tapatybės naujovėmis, pavyzdžiui, skaitmeniniais vairuotojo pažymėjimais, nes tai gali paskatinti plačiąją visuomenę plačiau jas priimti.

Politikai taip pat turėtų užtikrinti, kad skaitmeninės tapatybės sistemos atitiktų vyriausybės ir pramonės standartus.

Ketvirtoji politinė rekomendacija - vyriausybei užtikrinti 100 proc. dalyvavimą skaitmeninių tapatybės kortelių diegime, orientuojantis į marginalizuotas gyventojų grupes ir užtikrinant, kad joms būtų skiriamas toks pat dėmesys kaip ir kitoms, pavyzdžiui, mobiliesiems vairuotojo pažymėjimams.

Visą ataskaitą skaitykite toliau:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Įdomu, kada, mūsų "valdžiažmogiai" pradės diegti visa tą "šūdą".... pas mus labai gerai skinasi elektroniniai parašai... smart ID mobilios kortelės...  Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.09.2020 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Varškės pyragas be kiaušinių
Viena mano draugė paklausė, o kodėl tu šį varškės pyragą gamini be kiaušinių, juk vist tiek veganišku jis dėl to netaps, nes yra naudojama varškė. Galiu tik pasakyti, kad jis tiesiog čia nereikalingas, net be jo gaunasi viskas pui...

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 08:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai atminties stiprinimui
Atminties stiprinimui liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai atminties stiprinimui, atmintis, atminties stiprinimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

23.11.2019 laikas 22:48 Receptai – Patiekalai Triufelinis pyragas be kepimo per 15 minučių! Skanumėlis!
Pasigaminkite namuose skanų per 15 minučių triufelinį pyragą. labai greitai pagaminamas ir be galo skanus, be kepimo. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau