Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 5

JAV pajėgos slapta ruošiasi atviram karui su Rusija

Vašingtonui ir Maskvai toliau didinant įtampą tarp Vašingtono ir Maskvos, JAV kariams liepiama ruoštis totaliniam karui su Rusija.

JAV 101-oji oro desantininkų divizija pirmą kartą per 80 metų buvo dislokuota Rumunijoje.

Apie tai praneša "Trends Journal": JAV kariuomenė birželio mėn. pareiškime nurodė, kad divizija atvyko į Mihail Kogălniceanu oro pajėgų bazę, kad "sustiprintų NATO rytinį flangą ir dalyvautų tarptautinėse pratybose su partneriais iš viso Europos žemyno, siekiant užtikrinti sąjungininkus ir atgrasyti nuo tolesnės Rusijos agresijos".

"Būti čia, taip arti tos kovos (Ukrainoje), yra būtent ta vieta, kur 101-ajai oro desantininkų divizijai lemta būti", - sakė 101-osios oro desantininkų divizijos vadas generolas majoras JP McGee per tiesiogiai transliuotą ceremoniją, tuo metu pranešė "Stars & Stripes".

JAV pėstininkai praėjusį mėnesį atvyko į karinę bazę Estijoje, kad apmokytų sąjungininkų karius ir užtikrintų rytinį Europos flangą vykstant karui Ukrainoje. Kariai dislokuoti Taaros bazėje Võru mieste ir treniruosis kartu su Estijos pajėgomis. Bazė yra maždaug už 20 mylių nuo Rusijos sienos.

Rumunijoje esantys kariai apmoko Ukrainos pajėgas dirbti su pažangiomis ginklų sistemomis, kurios gabenamos į Kijevą, pranešė "The New York Times".

"Jūs gaunate galimybę treniruotis ir veikti toje pačioje teritorijoje, kurią gali tekti ginti", - laikraščiui sakė McGee.

AntiWar.org pažymėjo:

Times" pranešime pabrėžiama, kad 101-osios oro desantininkų pajėgų dislokavimo tikslas - atgrasymas. Jei JAV ruoštųsi tiesiogiai įsitraukti į karą, jos tikriausiai siųstų gerokai daugiau karių. Būdami Rumunijoje kariai taip pat dalyvauja pakrančių gynybos pratybose, o Rumunijos kariai treniruojasi šaudyti į Juodąją jūrą raketų paleidimo sistemomis HIMARS.

Pentagonas yra sakęs, kad siunčia JAV karius į Ukrainą, prisidengdamas tuo, kad jie vyksta ten ne kariauti, o tik sekti milijardus dolerių kainuojančius ginklus, kuriuos Vakarai atsiuntė į šalį.

Praėjusį mėnesį "NBC News", remdamasi trimis aukšto rango JAV pareigūnais, pranešė, kad Baltuosiuose rūmuose diskutuojama apie papildomų karių siuntimą į šalį, kad jie padėtų JAV sekti ginklus. Pranešime teigiama, kad šalyje jau yra JAV karių, vėlgi prisidengiant tuo, kad jie tik stebi ginklus.

Birželį laikraštis "The New York Times" pranešė, kad Ukrainoje yra CŽV pareigūnų ir specialiųjų pajėgų iš Vakarų. Pranešime sakoma, kad CŽV darbuotojai dirba iš Kijevo.

Spalio mėn. pranešėme, kad šiuo metu Ukrainoje yra daugiau JAV specialiųjų pajėgų ir CŽV agentų nei karo pradžioje.  

Leidinys "The Intercept", remdamasis "keliais dabartiniais ir buvusiais žvalgybos pareigūnais", pranešė, kad prezidentas Džo Bidenas nusprendė, jog šios pajėgos vykdys slaptas operacijas šalies viduje, o tai prieštarauja jo žodžiams karo pradžioje, kad JAV kariai nebus dislokuoti Ukrainoje, nes jų buvimas reikštų Trečiąjį pasaulinį karą.

TRENDPOST: Džeraldas Celentė (Gerald Celente) jau kelis mėnesius teigia, kad, priešingai nei teigiama pranešimuose, jog JAV kariauja su Rusija, Vašingtonas šiuo metu kariauja su Kremliumi. Jis sakė, kad tai taps "oficialu" tik po pirmojo branduolinio blyksnio arba katastrofiško įvykio su netikra vėliava.

Likus kelioms savaitėms iki pirmojo Rusijos tanko įvažiavimo į Ukrainą, J. Bidenas atmetė mintį, kad JAV kariai įsitrauks į konfliktą, ir net pasakė, kad jie nepadės evakuotis. Jis tiesiai pasakė, kad Amerikos buvimas gali sukelti pasaulinį karą.

Kuo ilgiau truks karas, tuo didesnė tikimybė, kad jame įvyks apsikeitimas branduoliniais ginklais.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.06.2019 laikas 11:58 Receptai – Patiekalai Labai skanūs Žagarėliai
Gaminame. Žagarėliai Į dubenį mušame kiaušinį, suplakame, pilame kefyrą, dedame grietinę, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, dalimis sijojame į dubenį ir maišome, kol bus galima min...

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

23.06.2019 laikas 19:26 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai

Bulvinių blynų receptas. 200 g varškės (skystesnės, pakeliuose) dėkite į dubenėlį, ištrinkite šakute ir atskieskite šlakeliu pieno. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
29.04.2024 laikas 06:51 2024 m. balandžio 29 d. horoskopas: prognozės visiems zodiako ženklams

Tie, kurie šiandien dirba, būkite itin atidūs darbe. Marsas (darbo planeta) yra susijungęs su Neptūnu (klaidų, miglų planeta). Artimiausiomis dienomis darbo reikaluose vyraus sumaištis, netikrumas ir chaosas.

...

Skaityti daugiau

28.04.2024 laikas 21:39 Finansinis horoskopas 2024 m. balandžio 29 d. - gegužės 5 d. savaitei
Visą savaitę lėtoji planeta - Plutonas yra stacionarumo fazėje, pereinančioje į retro judėjimą, kuris sustiprina transformacijos procesus pasaulio bendruomenėje

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau