Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2023 » Sausio » 5

Šveicarijoje pacientams bus perpilamas saugus neskiepyto grynakraujo kraujas

Šveicarijoje įkurta organizacija "Saugi kraujo donorystė", kurios tikslas - teikti žmonėms visame pasaulyje saugų kraujo perpylimą tik iš tų žmonių, kurie liko nepaskiepyti nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19).

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Organizaciją 2022 m. pabaigoje įkūrė šveicarų natūropatas George'as Della Pietra (George Della Pietra). Kaip rašoma grupės interneto svetainėje, jos tikslas - suteikti žmonėms visame pasaulyje galimybę gauti gyvybę gelbstinčių kraujo perpylimų, atsisakant nuo COVID-19 sukurtų vakcinų.

"Nesvarbu, ar tai būtų skubus atvejis, ar planinė operacija, ar dėl to, kad jums reikia reguliariai perpilti kraują dėl kitų medicininių priežasčių. Būtent čia kaip tarpininkas atsiranda "Saugi kraujo donorystė", - rašoma organizacijos interneto svetainėje paskelbtame pareiškime.

Grupė iš esmės veiks kaip tarpininkas, sujungsiantis žmones visame pasaulyje su medicinos partneriais, kurie yra pasirengę priimti kraujo donorystę ir atlikti kraujo perpylimus žmonėms, turintiems sveikatos poreikių, tačiau nesiryžtantiems vykti į ligonines, kur beveik neabejotinai gaus paskiepytų asmenų kraujo.

Della Pietra įkūrė savo organizaciją dėl to, kad išleidus mRNA COVID-19 vakcinas visame pasaulyje kilo ginčų dėl kraujo gydymo ir perpylimo. Tiksliau, žmonės, kurie skeptiškai vertina naudą, gaunamą vartojant eksperimentines vakcinas, ir nenori, kad jų organizmas būtų užterštas nesaugiais produktais.

2022 m. gruodį Naujosios Zelandijos vyriausybė iš tėvų atėmė mažiau nei vienerių metų kūdikį, nes šie atsisakė leisti naudoti COVID-19 vakcinomis užterštą kraują per gyvybę gelbstinčią operaciją, kurios metu buvo šalinamas kūdikio širdies defektas.

Pagrindinės medicinos įstaigos, atsisakančios neskiepytiems asmenims perpilti švarų kraują

Della Pietra susisiekė su šimtais klinikų visoje Europoje, tačiau visos jos vis dar neleidžia žmonėms pasinaudoti "žmogaus teise laisvai pasirinkti kraują". Be to, dešimtys klinikų, su kuriomis jis susisiekė, atsisakė tapti naujosios organizacijos partnerėmis. Kai kurios iš šių klinikų yra palankiai nusiteikusios, tačiau teigė nenorinčios, kad apie jas būtų kalbama, nes baiminasi keršto iš pagrindinės medicinos bendruomenės.

Įkūrėjas taip pat pažymėjo, kad pagrindinis jo tikslas yra ne vykdyti "Saugios kraujo donorystės" veiklą kaip kraujo bankui, pažymėdamas, kad "šiuo metu tai neįmanoma" dėl teisinių problemų, bet veikti kaip greito nukreipimo tarnyba, "suderinanti kraujo donorus ir recipientus", kurie vėliau siunčiami į medicinos partnerių kliniką, kur bus atliekamas saugus, neskiepytas kraujo perpylimas.

Mainais už šią paslaugą nariai taip pat raginami "tapti kraujo donorais" kitiems žmonėms, ieškantiems neskiepyto kraujo perpylimo.

Kol kas dar nėra nė vieno kraujo banko, kuriame būtų galima gauti kraujo be mRNA, tačiau "Saugaus kraujo donorystė" pareiškė, kad "nepasiduosime, kol galėsime pasiūlyti pasaulinį tokių klinikų tinklą".

Della Pietra savo organizacijos interneto svetainėje pažymėjo, kad kai tik "Saugaus kraujo donorystė" turės pakankamai medicinos partnerių, galinčių patenkinti sudėtingus jos narių, kurie nenori skiepytų kraujo, poreikius, taip pat priimti prašymus, priimti kraujo donorystę ir atlikti kraujo perpylimus, organizacija nedelsdama imsis darbo.

"Kraujo perpylimai atliekami naudojant kraujo konservus, kurie po kraujo davimo pereina sudėtingą procesą, kurio metu jie iš esmės išvalomi nuo svetimkūnių", - rašoma "Saugios kraujo donorystės" interneto svetainėje. "Atsiradus visiškai naujoms mRNA vakcinoms... čia susiduriame su visiškai naujais iššūkiais, nes ne tik vadinamieji spygliuotieji baltymai yra neutralizuojami tik nežinia kokiu mastu."

Žmonės iš mažiausiai 16 šalių, įskaitant JAV, Kanadą, Australiją ir keletą kitų Vakarų Europos, Azijos ir Afrikos valstybių, jau užsiregistravo arba duoti neskiepytą kraują, arba gauti kraujo perpylimą iš neskiepytų asmenų.

Žiūrėkite šį vaizdo įrašą, kuriame Jasonas Liosatosas kalbasi su George'u Della Pietra apie saugią kraujo donorystę.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
1
Sąmokslo teorijos tampa realybė... kitas klausymas... galimas geras dabar verslas.... grynas kraujas... manau greitu laiku... bus svarbi ir neskiepyto vyro sperma... neskiepytai moteriai. Jeigu norės turėti sveiką vaikutį...
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.12.2017 laikas 15:20 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (rugiagėlių, beržo, petražolių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: rugiagėlių žiedų, beržo pumpurų, petražolių vaisių, trapiojo pupalaiškio, debesylo šaknies, meškauogės lapų

Skaityti daugiau

10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Mėsos Įdaru

Į mėsos faršą dedame prieskonius, tarkuotą svogūną, išspaustą česnaką ir išmaišome. Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame, šiek tiek nusunkiame ir apšlaktome citrinos sultimis (po nusunkimo pasilikusį krakmolą dedame atgal...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau