Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2023 » Sausio » 14

Žymus kardiologas ragina sustabdyti mRNA vakcinų vartojimą tiesioginės BBC transliacijos metu!

BBC sulaukė mokslininkų kritikos dėl interviu su kardiologu, kuris teigė, kad tam tikros kovidų vakcinos gali būti mirčių nuo išeminės širdies ligos priežastis.

Praėjusią savaitę per tiesioginę BBC televizijos laidą žinomas kardiologas daktaras Aseemas Malhotra (Aseem Malhotra) užsiminė, kad mRNA COVID-19 vakcinos kelia širdies ir kraujagyslių ligų pavojų.

Vėliau Malhotra tviteryje paskelbė vaizdo įrašą iš savo pasirodymo BBC, prie kurio pridėjo šventinę žinutę: "Mes sulaužėme pagrindinę transliuojamąją žiniasklaidą".

Žymus kardiologas ragina sustabdyti mRNA vakcinų vartojimą tiesioginės

Natūralu, kad Malhotros komentarai akimirksniu sukėlė kontroversiją, pradedant skeptiškai nusiteikusių mRNA vakcinų atžvilgiu skeptikų sveikinimais tviteryje ir baigiant raginimais jį "atšaukti".

The Defender praneša: Malhotros tėvas, daktaras Kailashas Chandas (Kailash Chand) - žymus bendrosios praktikos gydytojas, buvęs Didžiosios Britanijos gydytojų asociacijos pirmininko pavaduotojas - mirė 2021 m. liepą.

2022 m. spalio mėn. interviu su Robertu F. Kenedžiu (Robert F. Kennedy) jaunesniuoju, organizacijos "Vaikų sveikatos apsauga" (CHD) pirmininku ir vyriausiuoju teismų patarėju, Malhotra papasakojo, kaip jis vienas pirmųjų pasiskiepijo "Pfizer" vakcina ir kaip viešai reklamavo vakcinas per televiziją. Tačiau tai buvo prieš tai, kai jis nuodugniai peržiūrėjo mokslinius saugumo duomenis, kurie jį įtikino, kad vakcinos kelia precedento neturinčią žalą.

Malhotra pasakojo Kenedžiui, kad išnagrinėti vakcinos COVID-19 saugumo duomenis jį paskatino tai, kad jo tėvas - "labai žymus gydytojas Jungtinėje Karalystėje, laikomas vienu produktyviausių Nacionalinės sveikatos apsaugos tarnybos gynėjų" - liepos mėn. patyrė nepaaiškinamą staigią širdies mirtį po to, kai jam buvo suleista mRNA COVID-19 vakcina.

Vėliau Malhotra viešai išsakė nuomonę, kad mRNA vakcinos turėjo įtakos jo mirčiai.

Remiantis jo internetine biografija, Malhotra yra kardiologas ir įrodymais pagrįstos medicinos vizituojantis profesorius Bahianos medicinos ir visuomenės sveikatos mokykloje Brazilijoje. Jis taip pat yra Stanfordo universiteto Medicinos mokyklos Metabolinės psichiatrijos klinikos garbės tarybos narys ir Jungtinės Karalystės Hertfordšyro universiteto kardiologijos egzaminuotojas.

Malhotra: "mRNA vakcinos yra susijusios su širdies ir kraujagyslių sistema

Malhotra šiandien dalyvavo BBC laidoje, kurioje aptarė neseniai pasikeitusią Jungtinės Karalystės Nacionalinės sveikatos tarnybos (NHS) politiką, pagal kurią buvo sušvelninti statinų - vaistų, mažinančių cholesterolio kiekį kraujyje - skyrimo apribojimai, todėl bendrosios praktikos gydytojai gali juos skirti visiems norintiems.

Tačiau, praėjus kelioms minutėms po tiesioginio pasirodymo, kalbėdamas apie širdies ir kraujagyslių ligų riziką, jis pakeitė savo požiūrį į mRNA vakcinas. Jis pasakė: ":

"Beveik neabejotina - jei tik galiu tai pasakyti - mano paties atlikto tyrimo metu nustatyta, kad COVID mRNA vakcinos iš tiesų kelia širdies ir kraujagyslių ligų riziką, ir tai tikriausiai yra vienas iš veiksnių, galinčių prie to prisidėti.

"Ir aš iš tikrųjų paraginau sustabdyti šio tyrimo vykdymą, kol bus atliktas tyrimas, nes šiuo metu yra daug neaiškumų dėl to, kas lemia per didelį mirčių skaičių."

Malhotros pastabos užklupo tinklą - ir laidos vedėją Lukesą Burak - netikėtai. Burakas akivaizdžiai pasijuto nepatogiai ir po to paklausė: "Taigi, kalbant apie mRNA ryšį su širdies ir kraujagyslių rizika, jūs sakote, kad tai įrodyta mediciniškai, moksliškai?"

Pasak Jungtinės Karalystės leidinio "Press Gazette", vėliau BBC atstovas spaudai pateikė atsakymą į šį incidentą, kuriame teigė:

"Dr. Aseemas Malhotra (Aseem Malhotra) buvo pakviestas į BBC naujienų kanalą kalbėti apie naujausias NICE [Nacionalinio sveikatos ir priežiūros kompetencijos instituto] rekomendacijas dėl statinų. Diskusijos metu jis be užuolankų išsakė teiginius apie COVID mRNA vakciną.

"Tuomet paprašėme profesoriaus Peterio Openshaw (Peter Openshaw), kuris atstovauja didžiuliam moksliniam sutarimui dėl šios vakcinos, duoti interviu šia tema ir jis užginčijo bei paneigė išsakytus teiginius."

Openshaw yra Londono imperatoriškojo koledžo (Imperial College London) eksperimentinės medicinos profesorius, tos pačios institucijos, kuri sukūrė "modelius", prognozuojančius didelį užsikrėtimų ir mirčių skaičių, jei nebus įvestos griežtos COVID-19 atsakomosios priemonės, tokios kaip uždarymas ir socialinis atsiribojimas.

Daugelis žmonių teigiamai reagavo į Malhotros tviterio žinutę ir vaizdo įrašą.

Britų psichologė ir televizijos laidų vedėja Emma Kenny (Emma Kenny) tviteryje parašė:

Viename tviteryje buvo rašoma: "WOW! Tiesos sprogdinimas BBC! Puikiai padirbėta, pone."

Kitame tviteryje rašoma: 

"Geras darbas, Aseemai!! Interviu vedėja buvo visiškai išsisukusi ir bandė užginčyti jūsų teiginį dėl MRNA [vakcinos], įteigdama, kad jūsų teiginiai neįrodyti - bet kai tik suprato, kad negali, greitai pakeitė temą. Abejoju, kad artimiausiu metu vėl būsite pakviestas į BBC!"

Po 2022 m. spalio mėn. pasirodymo "Fox News" laidoje Malhotra parašė tviteryje:

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.10.2019 laikas 18:45 Receptai – Patiekalai Sultingi Mėsos Zrazai + Receptas (Video)
Pradžiai darome įdarą: pjaustome svogūnų laiškus ir 3 kietai virtus kiaušinius. Viską dedame į atskirą indą, į įdarą galima berti truputį druskos, truputį pipirų, jei norite dar kokių nors prieskonių, tai dėkite į faršą....

Skaityti daugiau

11.10.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Pyragas Su Sūriu Ir Šonine (Video)

Pirmiausia paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite miltus, druską ir cukrų. Dėkite gabaliukais pjaustytą sviestą ir trinkite šakute ar pirštais, kol tešla panašės į smėlio tekstūrą. Pilkite šaltą vandenį ir maišykite tešlą iki v...

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kokliušo
Kokliušas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kokliušo, kokliušas, kokliušo gydymas, receptai kokliušas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogom...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau