Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 18

Klausas Švabas: ‘Aš esu Naujosios pasaulio tvarkos popiežius’

Klausas Švabas (Klaus Schwab) pareiškė, kad jis yra Naujosios pasaulio tvarkos popiežius, ir pažadėjo likti globalistų organizacijos vadovu iki pat mirties.

Pasak WEF informatorių, Klausas Švabas turi "dievo kompleksą" ir dažnai vadina save elito šventuoju vadovu.

Apie tai praneša Breitbart.com: Pranešama, kad keli su Pasaulio ekonomikos forumu susiję asmenys svarsto NVO ateitį po Klauso Švabo mirties, nes šią savaitę Davose vėl prasideda metinė organizacijos konferencija.

Šių metų kovo mėn. pačiam K. Švabui sukaks 85 metai, todėl kai kurie organizacijai artimi asmenys siekia išsiaiškinti, kas pakeis aršų globalistą jo vadovaujamoje organizacijoje.

Tačiau, kitaip nei daugelyje kitų pasaulio organizacijų, WEF įpėdinystės klausimas priklauso tik nuo vadovo, nes grupės įstatuose nurodyta, kad Švabas turi išimtinę prerogatyvą pasirinkti savo įpėdinį.

Remiantis POLITICO pranešimu, įvairūs asmenys, kurie anksčiau dirbo arba šiuo metu dirba Pasaulio ekonomikos forume, nemano, kad Švabas artimiausiu metu pateiks aiškumą šiuo klausimu, o leidinys konkrečiai cituoja kritikus, kurie teigia, kad Švabas valdo grupę kaip karalius ar popiežius ir kad šis įpėdinystės klausimas atitinka tokį vadovavimo stilių.

"[Švabas] turi dievo kompleksą ir mano, kad jis priklauso 0,1 proc. stipriausiųjų", - leidiniui sakė vienas Jungtinėse Valstijose gyvenantis WEF veteranas.

"Tačiau niekas nėra nemirtingas", - tęsė jie. "Beprotiška, kad jie neturi įpėdinystės plano, pagal kurį būtų galima sukurti visuomenės pasitikėjimą".

Kitas darbuotojas užsiminė, kad Švabas gali bandyti kontroliuoti savo įpėdinystės procesą iš, kaip POLITICO vadina, "pomirtinio pasaulio".

"Klausas dešimtmečius kelis kartus per metus keitė savo valią, todėl tiesiog neįmanoma žinoti, ką jis galiausiai nuspręs", - pastebėjo darbuotojas.

"Yra buvusių valstybių vadovų, kurie prieš 20 metų manė, kad pretenduoja į šį postą", - tęsė jie, tačiau, kaip pranešama, pridūrė, kad visiems šiems kandidatams arba nusibodo laukti, kol V. Švabas perduos valdžią, arba jie prarado galingojo WEF vadovo palankumą.

Apskritai leidinys teigia, kad yra didelė tikimybė, jog Švabo šeimos narys galėtų jį pakeisti, vėlgi kaip karalius.

Tarp kitų galimų kandidatų minima Europos Centrinio Banko prezidentė Christine Lagarde - nors, kaip pranešama, jos didėjantis amžius kelia susirūpinimą dėl bet kokio perdavimo - taip pat tikėtinu kandidatu laikomas buvęs Norvegijos finansų ministras Børge Brende, kurį 2017 m. į organizaciją atvedė Švabas.

Philippas Rösleris (Philipp Rösler), buvęs Vokietijos vicekancleris, atstovaujantis libertarinei Laisvųjų demokratų partijai, kuris į organizaciją įstojo 2014 m., matyt, tikėdamasis pakeisti Švabą, taip pat laikomas tikėtinu kandidatu perimti organizaciją.

Iš Vietnamo kilęs, bet vokiečių tėvų įvaikintas 49 metų amžiaus H. Rösleris laikomas palyginti jaunu žmogumi, o jo patirtis einant technologijų ir ekonomikos ministro pareigas Angelos Merkel (Angela Merkel) kabinete gali būti gera gyvenimo aprašymo dalis, jei jis imtųsi šių pareigų.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
Svabos tikras svabas .85metu ,Dimensija ,ir greitai progresuojanti ir dar užkrete visus šalia jo esančius .O sako ,kad dimensija neužkrečiama . Meluja mokslininkai .
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.11.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Skanumėlis iš paprastų kopūstų per 15 minučių. Kopūstų lapai tešloje
Valgyčiau kiekvieną dieną! Nesitikėjau, kad taip paprasta pasigaminti šiuos kopūstų blynelius. O, kaip atrodo, taip ir norisi išbandyti. Labai lengva pasigaminti ir suvalgomi akimirksniu.

Skaityti daugiau

04.06.2019 laikas 12:56 Receptai – Patiekalai Tinginiai virtinukai su bulvėmis

Tiesiogiai per 10 minučių paruošiame tikrą gardumyną! Ingredientai: 400 g bulvių; 150 g miltų; 1 a. š. druskos; 2-3 v. šaukštai augalinio aliejaus.

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:34 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo moteriškų ligų
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Moteriški negalavimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo moteriškų ligų, receptai nuo moteriškų ligų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgy...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau