Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2023 » Sausio » 21

8 paprastos tiesos, kurių niekada nesupras moteris

Kartu išsiaiškinkime, ko nežino ir nesupranta moteris, kuri nėra apdovanota "turtinga vidine substancija".

Nei grožis, nei meilė nereikalauja aukų

Dauguma moterų gyvena laikydamosi vidinės nuostatos, kad už visas gėrybes reikia mokėti, tačiau tai nėra tiesa. Būti gražiam nereiškia kęsti skausmą, būti santykiuose nereiškia būti manipuliatoriaus auka. Jei dėl grožio ar meilės reikia aukotis, tiesiog bėkite nuo jų ir prisiminkite: tai ne jūsų istorija. Nei jūsų išvaizda, nei amžius, nei svoris negali sutrukdyti jums jaustis gražiems ir mylimiems.

Turėkite vaikų tik tada, kai esate tam pasirengę

Vienintelė tinkama priežastis susilaukti vaiko yra jūsų nuoširdus noras jį turėti. Tai yra istorijos pabaiga. Nei tėvų priekaištai, nei straipsniai žurnaluose apie "biologinį laikrodį" ar užjaučiantys draugų žvilgsniai neturėtų priversti jus jaustis sugedusia ir konvulsiškai nėščia. Ne tol, kol nesate tam pasiruošę.

Jūsų partneris nėra jūsų vidinių problemų sprendimas

Daugelis moterų labiau už viską bijo vienatvės: jos negali ištverti mėnesio su niekuo nebendraudamos ar neidamos į pasimatymą. Taip yra todėl, kad jie labai bijo likti vieni su savimi, todėl ieško ko nors, kas "užkimštų" vidinę tuštumą, arba "ramsčio", į kurį galėtų atsiremti. Vyro atsiradimas jūsų gyvenime nėra panacėja nuo visų "tarakonų" ir neurozių. Turėkite drąsos patys su jais susidoroti.

Leisti sau patingėti – negėdinga

Vaikystėje jums dažnai sakydavo, kad gulėti ant sofos ir nieko neveikti yra „gėda“ ir „taip negalima“. Greičiausiai panašiai ir savo vaikus auklėjate. O veltui. Leiskite sau (o tuo pačiu vyrui bei vaikams) patinginiauti, tai nėra gėdinga ir niekam nekenkia. Pagirti save reikia ne už darbą iš paskutinių jėgų, per „negaliu“, o už harmoniją su savimi. Jei nuolat nerimaujate ir blaškotės, nerimstate, neturėsite nė akimirkos pasijausti laiminga.

Būtina sutelkti dėmesį į savo troškimus, intuiciją ir vidinį jausmą

Svarbiuose reikaluose (taip pat ir visuose kituose) būtina išjungti savo racionalumą ir įsiklausyti į vidinį balsą, intuiciją – vadinkite tai kaip norite. Įsiveskite taisyklę, kad sprendimai būtų priimami remiantis „noriu-nenoriu“, „patinka-nepatinka“, o ne „taip teisingai-o štai taip taip neteisinga“. Atsiminkite: „pasverto“ sprendimo sąvoka tinka tik žmonėms, turintiems savyje gilų vidinį konfliktą, ir tai visiškai nepadeda jo atsikratyti.

Jūs neprivalote eiti į darbą, kurio nemėgstate

Taip, pasirodo, kad tai įmanoma, ir niekas neturi teisės jūsų smerkti už tokį pasirinkimą! Galite mesti darbą, kuriame nesate vertinama kaip darbuotoja, kur jūsų negerbia kaip žmogaus ir apskritai, jei šis darbas jums neteikia jokio malonumo. Vaikai, būsto paskolos ir noras išskristi atostogauti neturėtų versti jūsų dirbti, sukandus dantis. Kiekvienas žmogus turi gabumų ir savo pašaukimą, tačiau kol kiurksote nemėgstamame darbe, nei talentų, nei pašaukimo nerealizuosite, jūs apie juos net nesužinosite.

Galima nustoti bendrauti su žmonėmis, kurie daro jus nelaiminga

Ir nesvarbu, ar tai giminės, kolegos ar draugai. Jūs galite nutraukti bendravimą su „toksiškais“ žmonėmis arba bent jau minimizuoti. Niekas šiems žmonėms nesuteikė teisės aiškinti, kad esate „kažkokia ne tokia“, jūs turite teisę jų neklausyti. Jokie „na, bet juk tai mano teta/draugė/mama“ neturėtų trukdyti jūsų apsisprendimui atsikratyti toksiškų žmonių.

Sveiki ir laimingi santykiai įmanomi

Tačiau įmanomi jie tik tarp dviejų psichologiškai sveikų ir laimingų žmonių. Kol pati netapsi tokiu žmogumi, nėra prasmės stengtis perdarinėti partnerį ar mesti jį ir eiti ieškoti sekančio princo. Viskas paprasta – jūsų vidiniai „tarakonai” vis tiek neleis tapti laiminga net prašmatniausioje pilyje ir su miniomis tarnų. Paliksite dabartinį partnerį, paverksite, paskui vėl susirasite tokį patį, ir užsisuks užburtas ratas. Pradėkite rūpintis nuosava psichine sveikata ir nuosava laime, o visa kita ateis savaime.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.09.2019 laikas 19:41 Receptai – Patiekalai Pyragėlių su kopūstais receptas be kiaušinių
Pasigaminkite namuose skanius pyragėlius su kopūstais. Receptas be kiaušinių!

Skaityti daugiau

25.06.2019 laikas 12:50 Receptai – Patiekalai Avokado užtepėlė

Avokadą nulupame, išimame kauliuką ir minkštimą sutriname šakute, dedame išspausto česnako, apšlakstome citrinos sultimis.

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 09:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai batams nutrynus kojas

Batams nutrynus kojas liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai batams nutrynus kojas, kojų nutrynimas, receptai kojoms, nutrintos, kojos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau