- 15.09.2019
- 0.0 Reitingas
- 1527 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai tešlai
- 450 g miltų
- 260 ml vandens
- 7 g sausų mielių
- ½ arbatinio šaukštelio druskos
- aliejus kepimui
Ingredientai įdarui
- 1 kg kopūstų
- 1 svogūnas
- ¼ arbatinio šaukštelio džiovintos mėtos
- ½ arbatinio šaukštelio maltų raudonųjų pipirų
- druska ir malti juodieji pipirai pagal skonį
- ryšulėlis petražolių ir krapų
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
Paruošimas
- Sumaišyk išsijotus miltus su druska ir sausomis mielėmis.
- Palaipsniui supilk vandenį ir maišyk kol gausi minkštą tešlą.
- Dėl tešlą į aliejumi suteptą dubenį, uždenk ir palik pakilti.
- Tuo metu susmulkink svogūnus ir sukapok kopūstus.
- Apkepk svogūnus su aliejumi ant vidutinės ugnies kol pagels.
- Dėk kopūstus ir kepk ant didelės ugnies pastoviai maišydamas.
- Dėk maltus raudonus pipirus, džiovintą mėtą, permaišyk.
- Uždenk dangčiu ir troškink kol bus gatavi.
- Pabaigoje pridėk pjaustytų žalumynų, permaišyk, paragauk ir išjunk.
- Pabarstyk stalą miltais, išminkyk tešlą, padalink ją mažais gabalėliais.
- Iškočiok ją į plonus apvalius paplotėlius ir dėk ant kiekvieno po šaukštą įdaro.
- Suformuok delno dydžio pyragėlius.
- Kepk pyragėlius iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje.
- Dėk ant popierinės servetėlės.
- Pyragėliai su kopūstais iš mielinės tešlos gatavi.
Gero apetito!
Tai jums tikrai patiks!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Temos
Susijusios naujienos
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
TAIP PAT SKAITYKITE:
20.12.2024 laikas 17:05 Receptai Kalėdų antis grilyje: skonis ir tradicija susijungia
Skaityti daugiau
20.12.2024 laikas 16:49 Receptai Silkė su džiovintais grybais: tradicinis lietuviškas skonis
Skaityti daugiau
20.12.2024 laikas 18:37 Gyvenimas dviese: kinė 5 metus apsimetinėjo savo mirusia seserimi
Skaityti daugiau