Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2023 » Sausio » 24

Australijos žiniasklaidos priemonės praneša apie mirtinų širdies sustojimų padidėjimą

Australijos žiniasklaida pranešė apie staigų mirtinų širdies sustojimų augimą per pastaruosius kelis mėnesius.

Jose pranešama, kad daugiau australų nei bet kada anksčiau miršta nuo mirtinų širdies smūgių dėl išliekančių Kovido pandemijos padarinių ir viruso poveikio širdžiai.

Tačiau nenuostabu, kad žiniasklaida sumenkino bet kokias sąsajas su eksperimentiniais Covid skiepais, kurie neseniai buvo kaltinami dėl netikėtų mirčių.

InfoWars praneša: Savaitgalį 9News Queensland, rašydama apie šią problemą, užfiksavo nerimą keliančią tendenciją, teigdama, kad "pandemija padėjo padidinti" mirtinų širdies sustojimų skaičių.

Laikraštis "Sydney Morning Herald" praėjusią savaitę taip pat rašė apie neseniai įvykusį širdies smūgių antplūdį, pranešdamas: "Per pirmuosius aštuonis 2022 m. mėnesius nuo išeminės širdies ligos mirė daugiau kaip 10 200 australų - tai maždaug 17 proc. daugiau, nei būtų galima tikėtis įprastais metais."

Toliau "Herald" pranešime cituojami gydytojai, kurie mirtis sieja su pandemijos sukeltų rizikos veiksnių padidėjimu, ir cituojamas neseniai Australijoje atliktas tyrimas, kuris:

"nustatyta, kad po COVID-19 gerokai dažniau hospitalizuota dėl miokardito (širdies raumens uždegimo) ir perikardito (širdį supančios membranos patinimo), plaučių embolijos, širdies priepuolio ir insulto."

Straipsnyje kaip šalutinę pastabą minima, kad "retais atvejais" Kovid vakcinos "buvo susijusios" su miokarditu ir perikarditu, tačiau iš karto atmetamas bet koks galimas priežastinis ryšys, teigiant, kad "Terapinių prekių administracija teigia, kad dauguma žmonių pasveiksta per kelias dienas".

Tuo tarpu mokslininkai Australiją, kurioje pastaruoju metu taip pat stebimas per didelio mirtingumo padidėjimas, laiko bandomuoju pavyzdžiu likusiam pasauliui, atsižvelgiant į tai, kad daugiau kaip 95 % gyventojų yra paskiepyti, o 70 % - paskiepyti.

Geriausias Australijos kardiologas taip pat paragino vyriausybę sustabdyti mRNA injekcijas dėl jų ryšio su smarkiai išaugusiu širdies ligų skaičiumi.

"Per pastaruosius 12 mėnesių savo praktikoje mačiau 60-70 pacientų, kuriems pasireiškė panašios reakcijos", - praėjusių metų lapkritį dienraščiui "Daily Mail" sakė Sidnėjuje dirbantis kardiologas daktaras Rossas Walkeris (Ross Walker). "Mačiau kitus žmones, kuriems skaudėjo krūtinę, kamavo dusulys, širdies plakimas".

"Šios mRNA vakcinos yra labai prouždegiminės", - perspėjo jis. "Labai retai pasitaiko visiškas miokarditas, kai širdis tarsi didelis šleikštus maišas gerai nepumpuoja. Tačiau esu matęs daug žmonių, kuriems skauda krūtinę, jie jaučia dusulį, širdies plakimą, o jų širdis atrodo gerai."

Kiti taip pat pažymėjo, kad Australijos duomenys rodo, jog Covid infekcijos dažnis koreliuoja su gautų skiepų skaičiumi, o infekcijos dažnis tarp neskiepytų žmonių, atrodo, išliko palyginti mažas.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.06.2019 laikas 20:30 Receptai – Patiekalai Neįprasti varškėčiai. Minkšti, purūs ir labai skanūs
Tai ne varškėčiai, tai kažkas stebuklingo! Minkšti, purūs ir labai skanūs! Patiekite su grietinės padažu (sumaišykite grietinę ir cukraus pudrą) arba su mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

03.08.2019 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa

Bandelės su aguonomis – mėgstamas kepinys, kuris iškart sukelia kažkokius malonius vaikystės prisiminimus, perkelia į močiutės virtuvę ir verčia šypsotis. Ir niekur tokio skanėsto nenusipirksi, kad tešla būti orinė ir min...

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 11:44 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su bananų įdaru

Šie sluoksniuotos tešlos pyragėliai su baananų įdaru greitai ir labai paprastai pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Taigi, paprastai ir greitai pagaminamų sluoksniuotos tešlos pyragėlių receptas. Snanaus!

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau