Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Spalio » 31

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


31.10.2016, 22:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (15632)

Ukrainos mokslininkas, vadinamas netradicinio gydymo stebukladariu Borisas Bolotovas teigia, kad nepagydomų ligų nėra. Jo gydymo esmė – organizmo rūgštinimas, be abejo, išlaikant rūgščių-šarmų balansą. Rūgščioje terpėje žūva esami mikroorganizmai, negyvos ląstelės, nesivysto jokios ligos. To siekti padeda raugintų produktų, druskos, acto, girų, fermentų vartojimas.

Sužinok daugiau ...
31.10.2016, 22:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (10182)

Jeigu jūsų talijos apimtis didesnė už krūtinės apimtį arba pagurklis dvigubinasi, tai įrodymas, kad yra sutrikę fiziologiniai ir biocheminiai organizmo procesai . Nuo viršsvorio jums padės natūralus riebalų degintojas – obuolių actas.

Sužinok daugiau ...
31.10.2016, 22:06
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (10476)
Medus yra vienintelis negendantis produktas pasaulyje. Jis gali tik susikristalizuoti. Bet tai jo savybių nekeičia. Jei norit minkšto medaus, tai atlaisvinkit dangtelį ir įstatykit indą su medumi į karštą vandenį ir jis pasidarys toks, koks buvo iš pradžių. Kuo ilgiau ir labiau kaitinsit ar šildysit medų mikrobangėje, tuo labiau sumažės medaus fermentų.
Sužinok daugiau ...
31.10.2016, 21:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4342)
Beržų pumpurai, lapai ir sula stimuliuoja medžiagų apykaitą ir padeda iš organizmo pasišalinti nereikalingoms medžiagoms. Pumpurai jaunina. Jais gydomos skrandžio ir dvylikapirštės žarnos ligos, malšinami plaučių ir kepenų uždegiminiai procesai.Vertingiausi yra pumpurai, kurių viršūnėlės vos vos ima žalsti.
Sužinok daugiau ...
31.10.2016, 21:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5913)
Arbatą rekomenduojama gerti ištisus metus. Kadangi šio gėrimo paruošimo būdai – įvairūs, ir skirtingai ruošta arbata pasižymi skirtingomis ypatybėmis ir poveikiu organizmui. Vėlyvą rudenį ir artėjančią žiemą vertėtų rinktis šildančią vakarinę – žolelių, prieskonių ar vaisių, – arbatą.
Sužinok daugiau ...
31.10.2016, 18:49
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (29090)

Įprasti maisto produktai gali sukelti vėžį! Netinkamai termiškai apdoroti kepimo produktai gali privesti prie to, kad į vaikų ir suaugusiųjų organizmo kūną gali prasiskverbti kancerogenai.

Sužinok daugiau ...
31.10.2016, 17:47
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4282)
Mokslininkus visada domino eksperimentai su laboratorinėmis žiurkėmis, kuomet jos dėl skanėsto vykdo įvairiausias užduotis kurioms yra išdresuotos, tačiau atrodo, kad pasaulyje yra žmonių, artimai stebinčių mūsų pačių elgesį ir analizuojančių žmogaus ir cukraus santykį. Daugumoje vakarų kultūrų (JAV, Kanada, Jungtinė karalystė, Australija ir t.t.) yra rimtų problemų ryšium su priklausomybe cukrui. Jis vartojamas ne tik kaip saldiklis, bet ir kaip gerinantis nuotaiką ar suteikiantis energijos medicininis papildas. Situacija, kai žmogus spaudžia gėrimų automato mygtuką – labai artima situacijai, kai laboratorinė žiurkė paspaudžia svirtį tam, kad gautų savo apdovanojimą – skanėstą.
Sužinok daugiau ...