Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 19

Britės Sophie Wedlock-Smith stebuklingas pasveikimas nuo vėžio

Svarbu tik tai, kas vyksta jūsų gaivoje. Stebuklingas išgijimas gali būti įvairus. Britės Sophie Wedlock-Smith stebuklingas pasveikimas įvyko, pirmiausia, dėl jos teigiamo mąstymo, afirmacijų (savįtaigos jėgos) irvizualizacijos.

Sophie Wedlock - Smith - vos 38-erių moteris, tačiau per savo gyvenimą jai teko kovoti su sunkiomis ligomis, o tai paliko neišdildomų pėdsakų. Sprendimas buvo radikalus mitybos pakeitimas, bet Sophie įsitikinusi, kad labai svarbi yra ir proto jėga.

Sophie Wedlock-Smith

Nuotrauka wddty.com

Po sunkaus insulto, kuris pažeidė jos smegenis, Sophie buvo prikaustyta prie neįgaliųjų vežimėlio. Moteris pasakoja: „Gydantysis neurologas man sakė, kad tokius plačius smegenų pažeidimus mato pirmą kartą per savo trisdešimtmetę praktiką." Praėjus trejiems metams nuo šio įvykio ji yra beveik visiškai atgavusi sveikatą, ir niekas negalėtų pasakyti, kad ši simpatiška moteris 5 mėnesius gulėjo ligoninėje nesugebėdama pajudinti kairės kūno pusės ir kaklo. Beveik kasdien ji lanko fizioterapijos ar refleksologijos procedūras ar daro pilateso mankštos pratimus. Moteris iš esmės pakeitė savo mitybą, atsisakė perdirbto cukraus ir produktų, kuriuose yra glitimo. Visi šie veiksmai padėjo jai pasveikti, bet Sophie pripažįsta, kad svarbų vaidmenį sveikstant taip pat turėjo jos protas bei mintys: „Sugebėjau išsaugoti teigiamą požiūrį, nepraradau ryžto nugalėti savo neįgalumą. Su šiuo požiūriu žengsiu ir toliau, kol visiškai pasveiksiu."

Sophie pasakoja, jog išmoko, kaip „užprogramuoti savo smegenis" taip, kad atgautų gebėjimą vaikščioti. Jos „metodą" sudaro afirmacijos ir vizualizacija. „Tuo metu, kai nepajėgiau vaikščioti, visą laiką stengdavausi daryti tai mintyse. Bandžiau įsivaizduoti, kad keliu kairę ranką, kol vieną dieną man tai iš tikrųjų pavyko."

Tai nebuvo pirmas su sveikata susijęs iššūkis Sophie gyvenime. Vos 24-erių moteriai diagnozavo leukemiją, o dėl spindulinės terapijos procedūrų, kuriomis ją gydė, ji po 9 metų patyrė insultą. „Mane įspėjo, kad spindulinė terapija gali susiaurinti arterijas ir skatinti trombų susiformavimą, tačiau nė akimirką nepagalvojau, kad taip gali nutikti ir man.“ Deja, tai įvyko.

Vieną dieną Sophie su draugu kavinėje gėrė kavą. „Tądien nubudau su nedideliu galvos skausmu, bet neteikiau jam reikšmės. Susitikau su draugu, ruošėmės pasivažinėti dviračiais." Draugas iškart atpažino insulto požymius, anksčiau, nei Sophie neteko sąmonės, tad moteris buvo skubiai nuvežta į ligoninę, kur jai atliko operaciją ir pašalino didžiąją dalį kraujo išsiliejimą sukėlusio trombo.

Po to medikai Sophie dar savaitę laikė komoje, kad būtų išvengta tolesnių smegenų pažeidimų atsiradimo. Kai moteris pagaliau nubudo, jai pasakė, kad viena jos kūno pusė paralyžiuota. „Nesugebėjau tuo patikėti, todėl bandžiau save apčiupinėti ir pakilnoti ranką, tačiau nieko nejaučiau ir negalėjau pajudėti", - prisimena moteris.

Ligoninėje Sophie teko praleisti dar 5 mėnesius. Kasdien su ja dirbo fizioterapeutas, padedantis atkurti kairės rankos ir kaklo judesius. „Mane versdavo atsisėsti remiantis torso raumenimis, kadangi negalėjau naudotis kaklo raumenimis."

Kai buvo rengiamas šis straipsnis, Sophie dar vaikščiojo pasiremdama lazda ir jai į blauzdos raumenį leisdavo botokso, bet apskritai moteris pripažino, kad yra susigrąžinusi apie 90 proc. sveikatos. Kelis kartus per savaitę ji lanko vietos sporto salę, reguliariai užsiima pilateso mankšta, refieksologija ir lanko akupunktūros seansus.

Mintyse įsivaizduodavau, kaip vaikštau, kol vieną dieną man tai iš tikrųjų pavyko.

Be to, Sophie radikaliai pakeitė savo mitybą. Ji išsižadėjo bet kokių saldumynų, produktų su glitimu, o dėl to sumažėjo ir sunkumo jausmas galvoje - buvo laikas, kai moteriai atrodė, jog šis jausmas niekada nepraeis. Sophie neteko apie 10 kg kūno antsvorio, ir dabar jos svoris vėl yra idealus. Ji sako: „Nebekovoju bandydama visomis priemonėmis išlaikyti normalų svorį. Man nebepučia pilvo, išnyko virškinimo problemos, nebėra nuolatinio nuovargio pojūčio."

Nauja kryptis

Sophie sukūrė sėkmingą interneto svetainę ir tinklaraštį Sophie's Kitchen, kur ji dalijasi savo patarimais ir idėjomis apie mitybą. Be to, kai buvo rengiamas šis straipsnis, moteris antrus metus mokėsi trimetėje holistinės mitybos programoje Natūropatinės medicinos koledže (The College of Naturopathic Medicine) Londone, Didžiojoje Britanijoje.

Paradoksalu, bet kaip tik sveikatos problemos padėjo Sophie surasti savo tikrąjį kelią. Kai diagnozavo leukemiją, moteris buvo jauna nekilnojamojo turto agentė su didelėmis ambicijomis, padedanti gerai uždirbantiems draudimo agentams susirasti jų svajonių namus prabangiose Kensingtono apylinkėse. Be to, Sophie reguliariai rašydavo straipsnius nekilnojamojo turto skilčiai Londono laikraštyje Evening Standard.

Šiame darbe darbuotojas patiria didžiulį spaudimą, nes kiekvieną mėnesį reikia pasiekti konkretų tikslą, tačiau Sophie neblogai sekėsi. Kaip prizą ji gavo net partnerio statusą įmonėje.

Moteris rūpinosi ir savo sveikata - bent jai pačiai taip atrodė - reguliariai lankydavo sporto salę, kontroliuodavo savo kūno svorį.

Gyvenimas susikomplikavo staiga, kai, vieną rytą nubudusi, Sophie pasijuto pavargusi ir jai buvo sunku kvėpuoti. Ji nuvyko pas vietos gydytoją, kuris padarė išvadą, kad tai gripas, ir patarė likti namie, kol pasveiks. Deja, lovos režimas moteriai nepadėjo, jos bloga savijauta nepraėjo.

Nebekovoju bandydama visomis priemonėmis išlaikyti normalų svorį. Išnyko virškinimo problemos, nebėra nuolatinio nuovargio pojūčio.

Galiausiai gydytojas nusprendė siųsti Sophie darytis įvairių tyrimų, kadangi nesugebėjo paaiškinti blogos jos savijautos priežasties. Kompiuterinė tomografija parodė, kad ji turinti darinį krūtinės ląstoje, o po biopsijos paaiškėjo, jog tai vėžys. Papildomai prie darinių moters krūtinės ląstoje, plaučiuose ir limfmazgyje kakle, onkologai aptiko trečios stadijos leukemiją. „Sužinojau, kad esama šimtų leukemijos porūšių, o manasis buvo su navikais", - pasakoja Sophie.

Prisimindama savo ankstesnį gyvenimo būdą ji įsitikinusi, kad iš dalies leukemiją sukėlė po 10 skardinių gazuotų gėrimų, kuriuos ji kasdien išgerdavo. „Mano šeimoje niekas nėra sirgęs leukemija ar patyręs insultą, todėl esu linkusi manyti, kad kalti yra gazuoti gėrimai", - sako moteris. Onkologai taip pat buvo nustebinti, kad tokia jauna moteris turi tokį vėžį.

Sophie gavo aštuonis chemoterapijos kursus ir vieno mėnesio trukmės spindulinės terapijos kursą. „Jie man pasakodavo apie ligos remisiją, o aš jaučiausi taip, tarsi būčiau laimėjusi loterijoje", -prisimena moteris, nors ir po chemoterapijos jos kūno svoris buvo padidėjęs 10 kg. Be to, jai atrodė, kad viskas, ko valgė, buvo rūgštu, - tai dar vienas chemoterapijos šalutinis reiškinys.

Po procedūrų Sophie kreipėsi į alternatyviosios medicinos mitybos specialistą, norėdama sumažinti kūno antsvorį. Ji vadina tai posūkiu, kuris visiškai pakeitė jos gyvenimą. Šis mitybos specialistas ne tik padėjo moteriai atsikratyti perteklinio svorio, bet ir atkurti hormonų pusiausvyrą, daugiausia, papildant gėrimus ciberžolėmis ir imbierais. „Vėl pajutau energiją, man ataugo plaukai, jaučiausi ir atrodžiau stebėtinai gerai", - prisimena moteris.

Konsultacijos pasirodė tokios efektyvios, kad Sophie nutarė mesti nekilnojamojo turto agentės karjerą ir persikvalifikuoti į alternatyviosios medicinos mitybos specialistę. „Vis dėlto pabijojau mesti darbą", - prisipažįsta moteris. Tai ji padarė 9 metais vėliau, jau patyrusi insultą. Sveikdama nuo jo, 2013-aisiais ji su puikiais pasiekimais baigė mitybos mokslo koledžą, nusprendė mokytis toliau ir įstojo į 3 metų gydomosios mitybos programą Londono natūropatinės medicinos koledže.

„Nutariau tapti mitybos specialiste, nes žinau, kad tai, ko išmokau ir ką pati darau, gali teikti fantastiškų rezultatų. Mano troškimas yra nuolat mokytis, tobulėti ir susipažinti su naujausiomis bei vertingiausiomis mitybos mokslo tendencijomis."

Šeimą ir draugus labai nustebino toks nepaprastas ir greitas Sophie sveikimas. Jie klausinėjo, ką moteris darė. Tai paskatino ją sukurti interneto svetainę Sophie's Kitchen, kurioje galėtų dalytis patarimais apie sveiką mitybą, taip pat receptais, kuriuose nėra produktų su glitimu ar cukrumi. „Su didžiausiu malonumu padedu kitiems pasiekti jų geriausią formą", - aiškina ji.

Sophie tirštasis kokteilis organizmui valyti

Ingredientai

Pagaminama per 5 minutes Porcija 1 asmeniui

  • 1 stiklinė nesaldinto migdolų pieno (ar išgryninto vandens);
  • 2 obuoliai be šerdies, supjaustyti į 4 dalis;
  • 3 puodeliai špinatų;
  • 1 avokadas, nuluptas ir be kaulo;
  • Keli arbatiniai šaukšteliai klevų sirupo;
  • Apie 1 cm šviežios imbiero šaknies, nuskustos ir smulkiai sukapotos;
  • 1 nedidelės šviežios citrinos sultys;
  • 4-6 ledo kubeliai;
  • pasirinktinai: žiupsnelis jūros kopūstų dribsnių (teikia papildomą jodo dozę).

Gaminimas

Sukrėskite visus ingredientus į virtuvinį kombainą ir plakite, kol turėsite vienalytę tirštojo kokteilio konsistencijos masę.

Rezultatas

Sophie tirštasis kokteilis organizmui valyti Sophie pasakoja, kad šis kokteilis gerina imunitetą ir valo organizmą. Obuoliuose gausu vertingų maisto medžiagų, be to, jie suteikia kokteiliui malonaus saldoko skonio. Šitaip galima gauti ląstelienos, vitaminų, mineralinių medžiagų ir kitų vertingų augaluose esančių junginių, pavyzdžiui, D-gliukarato, flavonoidų ir terpenoidų. Visos šios medžiagos naudojamos per detoksikacijos procesą.

Manoma, kad vienas iš obuoliuose esančių flavonoidų - florizidinas - stimuliuoja tulžies sekreciją, padeda kartu su tulžimi pašalinti toksinus iš kepenų.

Obuoliai - puikus vandenyje tirpios ląstelienos (pektino) šaltinis, kuris padeda šalinti iš organizmo sunkiuosius metalus ir kitokius teršalus.

Geriau vartoti ekologiškų obuolių, nes juose būna apie 15 proc. daugiau antioksidantų nei konvenciniu būdu užaugintuose.

Avokaduose taip pat gausu antioksidantų. Be to, jie mažina cholesterolio koncentraciją, o juose esantis antioksidantas glutationas blokuoja bent 30 įvairių kancerogenų ir padeda kepenims šalinti iš organizmo sintetinius chemikalus.

"Ko gydytojai tau nepasako"

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.07.2019 laikas 17:23 Receptai – Patiekalai Tortas be kepimo „Plombyras“. Madingiausias tortas iš trupinių!
Tortas be kepimo „Plombyras“ receptas. Labai skanus ir lengvai paruošiamas! Išsamų paruošimą be kepimo „Plombyras“, žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 09:53 Receptai – Patiekalai Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais

Skanių sausainių su šokolado gabaliukais receptas. Gaminame. Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais. Skanaus!

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 06:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kosulio

Kosulys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kosulio, kosulys, kosulio gydymas, receptai kosuliui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau