Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2015 » Birželio » 11

Loterijos laimėjimo ženklai horoskope

Kas esate svajoję laimėti aukso puodą pakelkite ranką? Taip ir maniau. Yra žmonės, kuriems loterijose sekasi, kurie periodiškai ką nors laimi, o yra tie, kurie nelaimi nieko. Ar žmogaus likime numatyti loterijos laimėjimai galima sužinoti panagrinėjus jo horoskopą.

Loterijos laimėjimai dažniausiai priskiriami 2, 5, 8 ir 11 horoskopo būstams, planetoms šiuose būstuose ir jų valdovams. 2 būstas simbolizuoja gerovę ir materialinę nuosavybę; 5 būstas susijęs su azartiniais lošimais ir loterijomis; 8 būste atsispindi neuždirbti pinigai ir kitų žmonių pinigai, o 11 būstas pasakoja apie sukauptą gerovę ir svyruojančias pajamas. Jupiterio planeta viename iš šių būstų gali reikšti jog žmogų lydės sėkmė su pinigais.

Loterijos laimėjimo ženklai horoskope

Loterijos laimėtojai dažnai turi Jupiterio ir Veneros aspektą savo gimimo horoskope. Venera yra natūrali 2 būsto, simbolizuojančio nuosavybę, valdovė. Jupiteris yra sėkmės ir plėtimosi, augimo planeta. Taigi Veneros ir Jupiterio aspektas gali rodyti sėkmę kaupiant pinigus, gerovės augimą. Tačiau net jei 2 būstą horoskope valdo kita planeta, jos aspektas su Jupiteriu taip pat gali rodyti galimybę praturtėti ir/ar laimėti loterijoje.

Jupiterio – Urano aspektai pakankamai dažni žmonių, laimėjusių loterijoje gimimo horoskopuose. Jupiteris simbolizuoja gerovę ir turtus, o Uranas netikėtumus, tad kartu jie gali rodyti netikėtas pajamas (arba didelius praradimus). Pas mane yra Jupiterio ir Urano konjunkcija Šaulyje, 8 būste. Kol kas tai nepasireiškė kokia nors netikėta finansine sėkme, bet turiu pripažinti jog gyvenime tikrai turėjau tarytum likimo surežisuotų sėkmingų įvykių.

Šaulys ant vieno iš „pinigų“ būsto (2, 5, 8 ar 11) ašies gali rodyti finansinę sėkmę. Juk loterijos laimėjimas stipriai susijęs su madam Fortūna. Tą patį galima pasakyti apie žmones turinčius Jupiterį šiuose būstuose.

Jupiteris konjunkcijoje (susijungęs) su Besileidžiančių Mėnulio Mazgu dar vienas sėkmės indikatorius. Šis aspektas rodo jog pats žmogus yra sėkmingas, tai jo asmenybė dalis, todėl gyvenime jį lydi sėkmė.

Realus loterijos laimėjimo pavyzdys

Nenoriu pasakoti apie man nežinomų žmonių horoskopus ir laimėjimus, bet vienas įdomus atvejis buvo mano šeimoje. Mano brolis turi Kylantį Mėnulio Mazgą 5 gimimo horoskopo būste, Avino ženkle. Jo antras būstas prasideda Šaulyje, o 2 būste jis turi Uraną, tad gyvenime gali tikėtis staigių finansinių kilimų ir kritimų. Gal labiau kilimų, nes Uranas turi kvadratūros aspektą su Jupiteriu.

Šiaip jau brolis nėra ypatingai sėkmingas loterijose, bet prieš metus jis savaitės skirtumu pirko loterijos bilietus ir laimėjo vieną kartą 200 EUR, o kitąsyk 100 EUR. Buvo akivaizdu jog „kaltos“ tranzuojančios planetos, kurios tam tikru metu įjungė tokią sėkmę.

Išnagrinėjusi jo tranzitus tuo momentu kai nutrynė bilietėlius pastebėjau jog per tą patį laipsnį, kuriame 5 būste jis turi Kylantį Mėnulio Mazgą tranzavo Uranas, taip pat pirmo laimėjimo metu 5 būste buvo tranzuojančios Saulės ir Mėnulio konjunkcija. Jupiteris tuo periodu keliavo per jo 8 būstą. Antro laimėjimo metu Saulė 5 būste įėjo į tą patį laipsnį kaip Kylantis Mėnulio Mazgas. Prisidėjo ir tai, kad Kylantis Mėnulio Mazgas sudarė aspektą su Jupiteriu, tačiau aspektas buvo įtemptas, tad antras laimėjimas gavosi mažesnis.

Taigi kartais užtenka nedidelių užuominų į galimą finansinę sėkmę ir palankiai išsidėsčius tranzuojančioms planetoms bus įjungta likime numatyta sėkmės galimybė. Man būtų labai įdomu pasidairyti po horoskopus žmonių, kurie laimi daug ir dažnai, tad jei jūs esate iš tokių laimingųjų bei žinote tikslų savo gimimo laiką – būtų puiku jei jį parašytumėte komentaruose. Norėčiau atlikti nedidelį tyrimą ką savo horoskope turi žmonės laimintys loterijose ir be abejo pasidalinčiau jo rezultatais, kad visi galėtumėte pasitikrinti ar turite šansų laimėti aukso puodą. Informacija aišku būtų visiškai konfidenciali, man nereikia jūsų vardo, tik gimimo datos ir tikslaus laiko bei gimimo miesto, o taip pat glaustos pastabos ar dažnai ir daug laimite, jei žinote tikslų didelio laimėjimo laiką – būtų puiku jei parašytumėte ir jį, kad galėčiau žvilgtelėti į tranzitus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: www.taroskopai.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
As laimiu vis menkniekius.. idomu butu suzinot ar turiu tikimybe didesniems laimėjimams.. Kaunas 1983-07-27 11:00
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.06.2019 laikas 11:50 Receptai – Patiekalai Gardžių čeburekų receptas

Gaminame. Čeburekai Kiaušinių trynius dedame į didesnį dubenį, išplakame, beriame druską, pilame šiltą vandenį ir išmaišome. Į tą patį dubenį dalimis sijojame miltus ir užminkome tešlą Ji gali atrodyti kietoka, bet aliejus turė...

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai mėšlungio gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mėšlungis liaudies medicinoje, Mėšlungis, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo mėšlungio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė me...

Skaityti daugiau

29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau