Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Kosmosas » 2015 » Spalio » 23

Mokslininkai: asteroidas gali trenktis į Mėnulį, pasekmės katastrofiškos

Su tokiu pranešimų kreipėsi Britanijos astronomai. Asteroidas, kuris milžinišku greičiu skrenda link žemės, gali atsitrenkti į Mėnulį. Apie tai rašo leidinys Express su nuoroda į Britanijos astronomų tinklalapį. Asteroidas praskries 2015m. spalio 31d.

Dangaus kūnas, kurį mokslininkai aptiko, prieš dvi savaites, artėja link žemės. Astronomijos specialistai nuramino visuomene, pranešdami, kad susidūrimo su žeme ne bus. Tačiau, milžiniško

smūgio gali neišvengti Mėnulis, taip mano astronomai.

Asteroidas, kuris buvo pavadintas "2015 TB145" vardu, praskries nuo žemės 499 tūkst. kilometrų atstumu, 35km/s. Šio asteroido diametras daugiau kaip 400 metrai. Tai atstumas truputi didesnis, kaip nuo mūsų planetos iki mėnulio. Astronautai sako, dangaus kūnas pasirodė nežinia iš kur.

NASA specialistai pabrėžia, kad asteroido skridimo trajektorija yra nuspėjama. Didžiausio kūno suartėjimo momentas tarp dangaus kūnų bus panašiai 480000 km, arba 1.3 atstumo iki Mėnulio. Nors, tai atstumas yra labai mažas, kalbant kosmoso matavimais, manoma, kad (asteroidas) bus mažai matomas nakties metu iš žemės. Norintiems pamatyti ši skriejantį dangaus kūną prireiks teleskopo.

Kosmoso agentūros specialistai kalba, kad gravitacinė asteroido jėga, bus niekinė ir niekaip nepaveiks nei Mėnulio, nei žemės, įskaitant potvynius ir žemės techtoninius lūžius.

Tačiau mokslininkai, pabrėžė, kad asteroido skridimo kryptis, gali būti neprognozuojama. Jai asteroido kryptis pasikeis nuo esamos judėjimo trajektorijos ir atsitrenks į Mėnulį, pasekmės bus katastrofiškos. Mokslininkai, teigia, kad smūgis ir energija būtų tokia didelė, kuri prilyginama dviejų branduolinių bombų sprogimui vienu metu. Mėnulis, gali pakeisti orbita, gali sekti dideli žemės drebėjimai ir cunamiai žemėje. Mėnulio debesys uždengs nuo mūsų saulę, o įvairios asteroido nuolaužos ir Mėnulio pakeltas gruntas iššauks žemėje "ugninį lietų".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2019 laikas 20:53 Receptai – Patiekalai Keistos formos pyragas be kepimo nustebins kiekvieną!
Tai yra paprasčiausias ir greičiausias pyragas be kepimo, kurį visada galite gaminti su savo šeimos nariais. Keistos formos pyragas nustebins kiekvieną!

Skaityti daugiau

29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 18:33 Receptai – Patiekalai Naminiai jautienos/kalakutienos kotletai
Gaminame. Naminiai jautienos/kalakutienos kotletai. Kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau