Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Gruodžio » 22

Riebalų naikintojas rytinėje kavoje

Nėra abejonių, kava yra populiariausias gėrimas rytą visame pasaulyje. Ji iš karto padidina energijos lygį. Be to, ji duoda naudą sveikatai, gerina medžiagų apykaitą, o geriant saikingai, apsaugo širdį.
Tačiau tik nedaugelis žmonių žino, kad mėgstamą ryto gėrimą galima paversti į galingą riebalų naikintoją, pridedant keletą sudedamųjų dalių, pavyzdžiui, kokosų aliejaus, cinamono ir medaus. Jums bus lengva atsikratyti kelių papildomų kilogramų be jokių dietų ar poreikio keisti gyvenimo būdą.

Kodėl šis derinys toks stiprus?

Cinamonas yra galingas priešuždegiminis prieskonis. Be to, jis yra pilnas antioksidantų ir jie neutralizuoja laisvuosius radikalus. Jis sumažina cukraus kiekį kraujyje, didindamas medžiagų apykaitą. Cinamonas apsaugo nuo riebalų kaupimosi organizme.

Kokoso aliejus kita dovana, naudos sveikatai ilgame sąraše. Svarbiausias kokoso aliejaus privalumas yra tai, kad jis pagreitina medžiagų apykaitą ir efektyviai degina riebalus.

Medus turi gausiai daug svarbių mineralų - natrio, geležies, cinko, kalcio, kalio ir fosforo. Be to, meduje yra niacino, folio rūgšties, vitamino C, riboflavino ir vitamino B6. Tai naudinga kontroliuojant cholesterolio kiekį kraujyje ir sumažinant stresą. Medus yra labiausiai naudingas.

Jums reikės:

½ puodelio medaus
¾ puodelio kokosų aliejaus
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 šaukštelis kakavos (neprivaloma)

Ką daryti:

Gerai sumaišyti visus ingredientus. Stiklainį laikyti šaldytuve.

Kaip naudoti:

Įdėkite 1-2 arbatinius šaukštelius mišinio į šviežiai užplikytos kavos puodelį. Gerai išmaišykite ir mėgaukitės ryte degindami riebalus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2019 laikas 06:17 Receptai – Patiekalai Kepti varškėtukai su razinomis
Išmirkinkite razinas, nupilkite ir apsausinkite. Dubenėlyje šakute gerai išmaišykite varškę, miltus, cukrų, druską, razinas ir kiaušinius. Pabarstykite stalą miltais, ant jų išdėliokite po šaukštą varškinės masės. Kiekvieną masė...

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 19:31 Receptai – Patiekalai Dažnai gaminu jį vakarais: lengviausiai pagaminamas tortas
Mano uošvė taip pat dažnai jį gamina! Užmaišyti tešlą, padalinti į 6 dalis. Iškepti 180–200 laipsnių temperatūroje. Kiekvieną tešlos dalį plonai iškočioti ir iškepti papločius. Atvėsinti.

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kraujuojant dantenoms
Kraujuojant dantenoms liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai kraujuojant dantenoms, dantenos, kraujuoja dantenos, receptai dantenoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėm...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau