Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugsėjo » 6

Tik du ingredientai padės atsikratyti krūties cistos

Gydytojai nustatė keletą priežasčių, dėl cistos atsiradimo krūtyje: hormonų sutrikimai, traumos ar operacijos ties krūties liaukomis, mastopatija, stresas. Rizikos grupei taip pat priskiriamos moterys, kurios nėra pagimdžiusios iki 30 metų. Tačiau, negimdžiusioms iki 30-ies metų moterims dažniau aptinkama fibroadenomų, o nuo 30-ies ir iki menopauzės – dažniau randama cistų. Artėjant klimaksui, cistos nyksta, fibroadenomos kalkėja./paranormal.lt/

Jeigu įtartiną guziuką užčiuops jauna iki 30-ies metų moteris, pirmiausia bus įtariama, kad tai nepiktybinis darinys. Tačiau jeigu moteris vyresnė negu 40-ies metų, tikimybė, kad darinys gali būti piktybinis, daug didesnė. Metams bėgant vėžio rizika didėja.

Cista krūtinėje

Cistos perėjimas prie piktybinių navikų yra mažai tikėtinas. Dažniausiai gerybinių krūtų pakitimų atsiranda moterims, kurioms yra hormoninių sutrikimų, lytinių liaukų, antinksčių, skydliaukės. Joms dažnesni mastopatiniai krūtų pokyčiai. Tokiu būdu, susirgti krūties vėžiu padidėja. Pati cista nėra pavojinga, bet tai nereiškia, kad jos nereikia gydyti.

Kaip išgydyti cistą.

Cistos gydymas gali būti atliekamas tik po to, kai nustatyta tiksli mamologo diagnozė ir konsultacija.

Cistų dydžiai gali skirtis nuo vieno milimetro iki kelių centimetrų. Nuo vienos iki keletą. Daug mažų cistų ir vienos iki 15 mm gydo, kaip taisyklė, konservatyviais metodais, skiriami absorbuojantys, priešuždegiminiai, harmoniniai preparatai, vitaminų papildai.  Taip pat tokiais atvejais gali padėti ir liaudies medicina.

Vaistai nuo cistos

Namų gėrimo pagaminimas iš 100 ml alavijų sulčių ir 100 ml morkų sulčių, pagreitins rezorbciją cistos. Sumaišykite 2 komponentus, o gautą masę, padalinkite į 3 porcijas. Gerkite 3 kartus per dieną, 30 minučių prieš valgant.

Taip pat gerai veikia kopūstų lapai. Nakčiai pridėkite prie krūtinės. Paprastai liaudies gydymo priemonės gerai papildo tradicinę terapiją ir suteikia puikius rezultatus.

Jei jums patiko straipsnis, pasidalinkite juo su savo draugais. Sveikatos Jums ir Jūsų artimiesiems!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.09.2018 laikas 07:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies

Kraujavimas iš nosies liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies, kraujavimas, nosis, vaistažoles, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Šalavijas vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Šalavijo, Vandens

Skaityti daugiau

03.11.2019 laikas 09:05 Receptai – Patiekalai Varškės Keksas Prie Arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau