Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Kosmosas » 2016 » Kovo » 15

Ufologas Marse aptiko objektą panašų į mechaninį robotą

Ufologas Frankas Van Ašas peržiūrėdamas nuotraukas gautas iš marsaeigio "Curiosity" pastebėjo kažką neįtikėtino.

Jis palygino Marso paviršiaus vaizdus darytus 2016 metais vasario 29 ir kovo 3 dienomis. Nuotraukose galima pamatyti vieną ir tą patį kalną. Bet praėjus  trims dienoms po pirmos darytos nuotraukos, kovo 3 dieną, galima įžiūrėti neįprastos formos vaizdą kalno šlaite. Tarp uolos nuolaužų pasirodo kažkas neįprastas.

"Tai ne šiaip sau akmuo, kadangi yra nuotraukos taip pat darytos iš rytų kalno pusės, kuriuose nėra Ufologas Marse aptiko objektą panašų į mechaninį robotą uolų panašių į šią formą, - sako Frankas. - Išsamiai peržiūrėjus nuotraukas, tampa aišku, kad vienoje iš jų yra mechaninis objektas. Kažkas seka marsaeigį".

"Tokie keisti dalykai, negali būti ignoruojami, ir aš tikiuosi, kad kažkas galės gauti iš NASA atsakymą į šį klausymą: "Kas yra tai iš tikrųjų?" Bet aš manau, kad tai beviltiški lūkesčiai, kadangi jie nėra suinteresuoti informacijos pasidalinimu", - papildė Frankas.

"Šis objektas Marse atrodo, kaip koks robotas su kojomis, - pakomentavo ufologas Scott C. Waring. - Jis tokios pat spalvos, kaip ir esama teritorija. Apskritai, tai turi prasmės, kadangi marsaeigis "Curiosity" juda ant metalinių ratų. Jei butų pas jį kojos, jis galėtų įlipti į Marso kalno viršūnes. Puikus atradimas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.12.2017 laikas 13:16 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (šermukšnio, dilgėlių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: šermukšnio uogų, 3 dalys dilgėlių lapų.

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 14:33 Receptai – Patiekalai Skanūs avižiniai sausainiai su razinomis

Avižinių sausainių su razinomis ir riešutais receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 17:53 Receptai – Patiekalai Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže

Gaminame. Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže. Kol vištienos sparneliai keps, dubenyje sumaišome medų, kečupą, sezamo aliejų, actą bei išspaustą česnaką. Šiuo padažu užpilame tik iš orkaitės ištrauktus, dar karštus, sp...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau