- 12.01.2020
- 0.0 Reitingas
- 2245 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
200 g. cukraus;
2 a.š. citrinų sulčių;
230 g. kreminio sūrio;
5 kiaušiniai;
2 a.š. vanilės ekstrakto;
400 g. saldinto sutirštinto pieno;
350 g. nesaldinto sutirštinto pieno.
Gaminimas:
1. Į virimo puodą suberkite cukrų, supilkite citrinos sultis ir pakaitinkite ant vidutinio karščio, kol cukrus taps šviesiai rudos spalvos. Supilkite jį į maždaug 23 centimetrų skersmens torto. Tolygiai paskirstykite po visą dugną.
2. Į dubenį dėkite kreminį sūrį ir pradėkite plakti el. maišytuvu. Plakdami įmuškite po vieną kiaušinį, supilkite vanilės ekstraktą, supilkite sutirštintus pienus. Viską gerai išplakę nuo viršaus nugrėbkite putas.
3. Paruoštą masę pilkite į torto indą su tirpintu cukrumi. Torto indą dėkite į didesnį indą, į jį pilkite šiek tiek karšto vandens, kad apsemtų tortinės dugną ir kepkite 45 – 50 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
4. Iškepusį tortą atvėsinkite ir palikite šaldytuve per naktį. Tortą apvertus perkelkite ant lėkštės ir patiekite.
Kaip pasigaminti žiūrėkite vaizdo įraše:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau