Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 30

Vokietijos miestas nustojo sekti mirčių nuo kovidinių vakcinų atvejus, siekdamas nuslėpti tiesą

(Paranormal) Vidurio Vokietijos Veimaro miestas nebeskelbia duomenų apie gyventojus, kurie mirė nuo Vuano koronaviruso (Covid-19) "vakcinų" arba turėjo būti hospitalizuoti dėl jų, nes itin dideli skaičiai kursto "koronos neigėjų" pasakojimą.

Pasak pranešimų, Veimaras nenori žmonių, kurie priešinasi ar net tiesiog sveikai skeptiškai abejoja kiniškų viruso injekcijų "saugumu" ir "veiksmingumu", todėl nusprendė imtis naujos antimokslinės politikos, kuri realybę keičia fantazijomis.

Daugiau nebeskelbdama statistinių faktų apie Fauci gripo injekcijų sukeltus sužalojimus ir mirtis, Veimara bando sukurti iliuziją, kad su injekcijomis viskas gerai. Veimaro meras Peteris Kleine'as (Peter Kleine) viešai paskelbė, kad visuomenės sveikatos labui nebepranešama tiesa.

Vokietijos miestas nustojo sekti mirčių nuo kovidinių vakcinų atvejus, siekdamas nuslėpti tiesą apie tai, kiek žmonių žūsta nuo vakcinų

"Norime, kad mūsų skaičiaus ataskaita būtų kuo skaidresnė", - pareiškė P. Kleine. "Tačiau žmonių, kurie ligoninėje gydomi skiepais, nurodymas akivaizdžiai iškraipo tikrovę ir taip žaidžia į naudą koronos neigėjams ir skiepų priešininkams."

"Norėčiau pabrėžti, kad šiuo metu iš tikrųjų yra taip, kad skiepijimo apsaugos trūkumas linkęs lemti sunkius kursus ligoninėje", - dar pridūrė jis, nepateikdamas jokių šį teiginį pagrindžiančių įrodymų.

Kleine toliau teigė, kad "visiškai paskiepyti" vokiečiai "paprastai" nėra gydomi nuo kinų viruso, o skaičiuojant tuos, kuriuos tenka gydyti, "iškraipomi" faktai.

"Norime nesudaryti klaidingo įspūdžio, todėl nusprendėme ateityje šio skaičiaus nenurodyti", - pridūrė jis.

Praėjus dviem dienoms po savo pranešimo, Veimaras jį pašalino iš svetainės

Laimei, yra tokių svetainių, kaip CovidVaccineVictims.com, kurios ir toliau seks Fauci gripo skiepų sukeltus sužalojimus ir mirtis, net jei vyriausybė atsisakys tai daryti.

Taip pat yra nedidelė tikimybė, kad Veimaras persigalvojo pranešti faktus, nes miesto interneto svetainė buvo pašalinta praėjus vos dviem dienoms po to, kai buvo paskelbtas pranešimas.

Dabar ten nebėra nurodyta, kad Veimaras nepraneš apie hospitalizacijas ir mirtis, kurias sukėlė "Operacijos "Warp Speed" injekcijos". Ar tai reiškia, kad miestas vis dėlto ir toliau apie jas praneš?

Oficialus pasakojimas apie kiniškojo viruso injekcijas iš tiesų atrodo žlungantis, todėl nebūtų šokiruojantis, jei Kleinas, siekdamas išsaugoti savo veidą, pakeistų kursą.

Yra nutikę ir beprotiškesnių dalykų, o kovidų amžiuje niekas neatrodo neįmanomas, kai norima atkurti pasakojimą. Matėme, kaip vyriausybės pereina nuo kaukių prie kaukių nebuvimo, vėl prie kaukių, vėl prie kaukių nebuvimo ir t. t.

Taip pat matėme, kaip keitėsi teiginiai apie vadinamųjų vakcinų poveikį: nuo paprasčiausio infekcijos sumažinimo iki infekcijos plitimo sustabdymo iki teiginio, kad reikia pasiskiepyti, nes kitaip nužudysite močiutę.

Kitaip tariant, naratyvas yra visoks, kaip ir politikai, stumiantys savo rinkėjams kovidizmą. Kiek ilgai dar tęsis kovidizmas, kol visas pasaulis supras, kad visa tai tėra apgaulė?

"Esu linkusi pastebėti, kad dėl vax kilo DAUGIAU baimės ir panikos nei anksčiau, ir visi gyvena tik dėl savo stiprintuvų", - rašė viena komentatorė apie tai, ką pastebi pastaruoju metu.

"Verčiau mirsiu nuo šautinės žaizdos, nei leisiu sau paklusti tam, ką jie, vadovaujami Fauci, atstovauja".

Filialas Kovidai stengiasi užgožti tiesą apie skiepus nuo kiniškojo gripo, kol kritinė visuomenės masė nesužinojo bjaurios tiesos apie juos. Naujausią informaciją galite sekti adresu Fascism.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

BigLeaguePolitics.com

Afinalwarning.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.08.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Bandeles su obuoliais. Be orkaitės ir be mielių
Labai paprastos ir skanios keptos bandeles su obuoliais. Gaminame keptuvėje, orkaitė nereikalinga. Pabadykite pasigaminti! Išsamų bandelių su obuoliais paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše žemiau. Skanaus!

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Varškės apkepas su razinomis

Tobulas varškės apkepas su razinomis. Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome 30-45 min. Razinas užmerkiame vandenyje. Sviestą laikome kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Varškės apkepas kepamas 35-40 minučių&nb...

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui

Pigmentinių dėmių blukinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui, receptai pigmentinių dėmių blukinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaist...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau