Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 22

STUDIJA: Covid vakcinos nemažina infekcijų skaičiaus

(Paranormal) Europos epidemiologijos žurnale (European Journal of Epidemiology) paskelbti nauji tyrimai patvirtino, kad "skiepijimasis" nuo Vuhano koronaviruso (Covid-19) visiškai nepadeda sumažinti infekcijų skaičiaus.

Tyrėjų grupė išnagrinėjo 168 šalių, įskaitant 2 947 atskirų Jungtinių Amerikos Valstijų apygardų, duomenis, siekdama išsiaiškinti, kaip skiepijimo apimtys koreliuoja su sergančiųjų skaičiumi. Jie nustatė, kad jokio ryšio nėra, nes skiepai nesuteikia žadėtos apsaugos.

Kalifornijoje, kuri dokumente minima kaip turinti vieną iš mažiausių susirgimų skaičių šalyje, taip pat yra palyginti mažas injekcijų skaičius. Kažkodėl Auksinei valstijai sekasi gerai, palyginti su kitomis valstijomis, pavyzdžiui, Vermontu, kuriose beveik visi skiepijami, bet kuriose dabar stebimas didžiulis naujų kinų ligos atvejų antplūdis.

"Vienas iš aiškių pavyzdžių yra Naujosios Anglijos valstijos Vermontas ir Meinas", - pranešė laikraštis "San Francisco Chronicle", remdamasis minėtu tyrimu. "Šios šalys, palyginti apsaugotos nuo blogiausių ankstesnių šalyje kilusių bangų, sunkiai kovojo su delta variantu, dėl kurio jų susirgimų skaičius smarkiai išaugo."

Vermontas šiuo metu gali pasigirti didžiausiu 65 metų ir vyresnių gyventojų, kurie yra "visiškai paskiepyti", procentu - net 99,9 proc. Apie 74 proc. 18-64 metų amžiaus Vermonto gyventojų taip pat yra visiškai paskiepyti.

Nepaisant to, žmonės iš viso Vermonto užplūsta vietines ligonines, nes suserga nuo skiepų, kuriuos pasiskiepijo. Tiek daug, kad skiepai yra "saugūs ir veiksmingi", tiesa?

Ką vėlgi turėtų daryti kovidinės vakcinos?

Nuostabu, kad Vermontas neseniai pasiekė visos pandemijos vienos dienos susirgimų rekordą, kuris, kad būtų aišku, buvo pasiektas po to, kai didžioji dalis valstijos buvo "visiškai paskiepyta".

Kaip tai gali būti, jei vakcinos iš "Operacijos "Warp Speed" tikrai yra tokios "saugios ir veiksmingos", kaip neseniai Billui O'Reiliui (Bill O'Reilly) sakė "vakcinos tėvu" save vadinantis Donaldas Trampas (Donald Trump).

"... spalio 1 d. Vermonto septynių dienų vidutinis susirgimų skaičius 100 tūkst. žmonių buvo 30 - trigubai didesnis nei įlankos zonoje", - pranešė FEE.

Visą laiką, net ir vyriausybinės institucijos, niekada neteigė, kad šios injekcijos apsaugo nuo užsikrėtimo ar kinų mikrobų plitimo. Geriausiu atveju jos tik šiek tiek sušvelnina ligos simptomus, nors iš tiesų nėra jokio pagrįsto mokslo, kuris patvirtintų net šį menką teiginį.

Vis dėlto medicinos įstaigos laikosi nuomonės, kad geriau pasidaryti injekciją nei jos nedaryti, kai kalbama apie riziką, susijusią su teigiamais viruso testais.

"Esame įsitikinę, kad skiepijimas nuo COVID-19 sumažina viruso perdavimo tikimybę", - teigia Džono Hopkinso universiteto (JHU) epidemiologai M. Kate Grabowski ir Justinas Lessleris (Justin Lessler).

Tačiau įsitikinimas nebūtinai reiškia moksliškumą. Taip pat ir "nuojauta", tačiau būtent ja remdamasi medicinos įstaiga bando priversti daugiau žmonių pasiskiepyti.

"Šalies lygmeniu, atrodo, nėra jokio pastebimo ryšio tarp visiškai paskiepytų gyventojų procentinės dalies ir naujų COVID-19 atvejų per pastarąsias 7 dienas", - atskleidžiama naujajame tyrime.

"Tiesą sakant, tendencijos linija rodo nežymų teigiamą ryšį, t. y. šalyse, kuriose yra didesnis visiškai paskiepytų gyventojų procentas, 1 mln. gyventojų tenka daugiau COVID-19 atvejų."

Be to, jie nustatė, kad apskričių lygmeniu "taip pat neatrodo, kad būtų reikšmingas signalas, jog COVID-19 atvejų mažėja, kai didesnis visiškai paskiepytų gyventojų procentas".

Kaip įprasta, žiniasklaida, kuri iš tikrųjų praneša apie šį "prieštaringą" tyrimą, vis dar liepia žmonėms skiepytis vien dėl to, kad. Jei tai gali padėti, galbūt, tuomet žmonėms liepiama skiepytis neabejojant.

Naujausias naujienas apie sužeidimus ir mirtis, kurias sukėlė skiepai nuo gripo, galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

FEE.org

ncbi.nlm.nih.gov

Planet-Today.com

Planet-Today.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.06.2019 laikas 21:52 Receptai – Patiekalai Super skani sluoksniuota tešla per 10 minučių
Gauname štai tokius skanius traškius sausainius. Skardą pabarstome miltais ir kiekvieną trikampį mirkome baltyme, o paskui cukruje iš vienos pusės ir sausa puse dedame į skardą, kad cukrus būtų viršuje. Iš šios tešlos normos išein...

Skaityti daugiau

12.08.2019 laikas 17:46 Receptai – Patiekalai Kopūstų kotletai norintiems lieknėti be mėsos

Kopūstų kotletai receptas. Smulkia tarka sutarkuokite svogūną ir česnaką. Krapus smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite su maltais kopūstais, pagardinkite druska, pipirais. Pridėkite miltų, manų krupų ir gerai permaišykite. ...

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 19:52 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (sidabražolės, gyvatžolės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: sidabražolės, paprastosios gyvatžolės šaknų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
14.05.2024 laikas 10:00 Daugiau nei 1600 metų senumo paslaptinga geležies kolona glumino mokslininkus: atsirado versija
Ši paslaptinga geležies kolona Indijoje buvo veikiama gamtos stichijų daugiau nei 1 600 metų. Tad kodėl ji niekada nerūdijo? Ar gali geležinė konstrukcija stovėti 1 600 metų ir nerūdyti, nors buvo veikiama gamtos stichijų?...

Skaityti daugiau

14.05.2024 laikas 09:40 Atrasta įkaitusi planeta, karštesnė už daugelį žvaigždžių
Kalifornijos Riversaido universiteto astrofizikas Stephenas Kane'as (Stephen Kane) ir jo komanda, naudodami TESS erdvėlaivio duomenis, atrado uolėtą planetą, kuri tiesiog švyti išlydyta lava.

Skaityti daugiau

14.05.2024 laikas 09:25 Atrastas Aleksandro Didžiojo vonios kambarys
Archeologai, atlikdami tyrimus Egėjo rūmuose šiaurės Graikijoje, aptiko Aleksandro Didžiojo vonios kambarį. Žinoma, kad garsusis karvedys šiuose rūmuose praleido vaikystę.

Skaityti daugiau