Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2021 » Spalio » 31

JK ir Škotiją užklupo potvyniai

Du tiltai Škotijoje buvo nuplauti, dėl ko, buvo paskelbta ekstremali situaciją, evakuojant 500 namų gyventojus.

Hoviko gyventojai buvo priversti palikti savo namus, nes pakilus vandens lygiui Tevioto upė dalyje miestelio išsiliejo iš krantų.

"Network Rail Scotland" pranešė, kad greičio apribojimai buvo įvesti, nes penktadienį Škotijoje prognozuojamas labai smarkus lietus, dėl kurio sutriko Vakarų pakrantės pagrindinės linijos tarp Glazgo ir Karlizlo eismas.

Potvyniai, nelaimės, gamta, stichinės nelaimės, vaizdo įrašai, Škotija

Į šiaurę nuo geležinkelio buvo nuplauti du kelio tiltai per Annano upę, todėl traukiniai negalėjo važiuoti per viaduką, todėl linija Dumfries-Karlisle buvo uždaryta iki atskiro pranešimo, pranešė "Network Rail Scotland".

Škotijos pasienyje esančiame Hawicke buvo likviduotas didelis incidentas, sustabdyta evakuacija iš namų, o gyventojams leista grįžti namo po to, kai iškilo grėsmė 500 namų.

Škotijos pasienio taryba sakė: "Gyventojų evakuacija buvo sustabdyta, o visuomenės nariams pranešta, kad jie gali grįžti į savo namus."

Rizikingiausių Hoviko rajonų gyventojai buvo įspėti pasiruošti kuo greičiau bėgti, nes baiminamasi, kad šimtams nekilnojamojo turto objektų gali kilti pavojus.

"NHS Borders" taip pat uždarė "Teviot" sveikatos centrą ir visas jame teikiamas paslaugas, o taryba atidarė "Teviotdale" laisvalaikio centrą, kad padėtų tiems, kurie dėl potvynio pavojaus buvo priversti palikti savo namus.

Penktadienio popietę užtvenkus kelius ir užblokavus kelius, Dumfryje ir Galovėjuje buvo uždarytos kelios mokyklos.

Kitur Kambrijoje buvo užlieta apie 40 namų, o Kokermuto kalnų gelbėtojams teko gelbėti du keliautojus ir jų šunį iš iki krūtinės aukšto potvynio vandens.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.07.2019 laikas 13:36 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Naminis plombyras
Tačiau problema tame, kad dabar prideda pernelyg daug įvairių chemikalų, dėl kurių plombyro skonis praktiškai dingsta. Naminį plombyrą pasigaminti bus nesunku. Yra labai geras receptas, kuriuo mes nusprendėme pasidalinti su jumis....

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:02 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gastrito

Gastritas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo gastrito, gastritas, gastrito gydymas, gastrito receptai, vaistažolės gastritui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

28.08.2018 laikas 09:02 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai reumato gydymui

Reumatas liaudies medicinoje, Reumatas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo reumato, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
13.05.2024 laikas 08:50 Pamirškite žilus plaukus ilgam: kaip užmaskuoti žilus plaukus jų nedažant
Turbūt kiekvienai moteriai žili plaukai yra nepageidaujama problema, kurią norėtųsi užmaskuoti, o dar geriau - atsikratyti jos visiems laikams. Tradiciškai žili plaukai yra dažomi, tačiau dažai paprastai nusiplauna po kelių savaičių....

Skaityti daugiau

13.05.2024 laikas 08:35 Nuvalykite orchidėjų lapus citrinos sultimis ir vandeniu ir liksite nustebinti: paprastas metodas, kuris daro stebuklus
Paprastai orchidėjos maitinamos šaknimis. Tačiau toks maitinimas ne visada veiksmingas. Išbandykite visiškai kitokį metodą ir gėlės jums padėkos. Jei jūsų orchidėja nenori žydėti, nors bandote ją maitinti visais žinomais būdais, išbandykite šį metodą...

Skaityti daugiau

13.05.2024 laikas 08:22 Gydytojai įvardijo produktą, kuris sumažina riziką mirti nuo demencijos
Naujas tyrimas rodo, kad į savo mitybą įtraukus daugiau alyvuogių aliejaus, gali būti skatinama kognityvinė sveikata ir ilgaamžiškumas.

Skaityti daugiau