Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 7

PERSPĖJIMAS: Penktosios apygardos apeliacinis teismas skubiai sustabdė Bideno antikonstitucinį skiepų mandatą

(Paranormal) Penktosios apygardos apeliacinis teismas, išnagrinėjęs skubų ieškinį, kuriame šiuo metu dalyvauja 19 valstijų, padavusių Bideno administraciją į teismą dėl vykdomosios valdžios peržengtų įgaliojimų, susijusių su antikonstituciniu vakcinų mandatu, paskelbė skubų sustabdymą.

"Kadangi peticijos suteikia pagrindo manyti, kad yra rimtų įstatyminių ir konstitucinių problemų, susijusių su įgaliojimu, įgaliojimas sustabdomas, kol šis teismas imsis tolesnių veiksmų", - teigiama trumpame teismo nutarime, kurį galima peržiūrėti čia.

"Peticijų teikėjai teigė, kad įgaliojimas, kurį Darbo departamento Darbuotojų saugos ir sveikatos administracija (OSHA) paskelbė kaip skubų laikinąjį standartą, turėtų būti panaikintas, nes jis viršija OSHA įgaliojimus pagal Darbuotojų saugos ir sveikatos įstatymą", - praneša "The Epoch Times".

"Netrukus įvyks nepaprastieji klausymai", - tviteryje pranešė Teksaso gubernatorius Gregas Abbotas, džiaugdamasis šiuo sprendimu. Laikraštis "The Epoch Times" priduria:

"Teismo veiksmai ne tik sustabdė Bideno neteisėtą viršijimą, bet ir įsakė atlikti teisingą peržiūrą, kurios siekėme. Prezidentas negalės primesti medicininių procedūrų Amerikos žmonėms be Konstitucijos numatytų kontrolės priemonių ir atsvarų", - pridūrė Luizianos generalinis prokuroras, respublikonas ir vienas iš peticijos teikėjų Džefas Landris (Jeff Landry).

Bideno vakcinų "mandatas" neturi jokio teisinio ir mokslinio pagrindo. Nuolatinis paskelbtų mokslinių tyrimų srautas jau seniai įrodė, kad vakcinos neužkerta kelio kovidų plitimui. Tiesą sakant, naujausias "VE" - vakcinų efektyvumo - įvertinimas, gautas pagal Jungtinės Karalystės duomenis, rodo, kad VE yra neigiamas skaičius - minus 73 proc. Tai reiškia, kad žmonėms, pasiskiepijusiems vakcina, padidėja hospitalizacijos ir mirties rizika, palyginti su tais, kurie vakcinos vengia.

Jei kas nors ir yra, skiepyti žmonės yra "superplatintojai", kurie turėtų izoliuotis namuose. Paskelbtame moksliniame tyrime, kurį atliko Oksfordo universiteto Klinikinių tyrimų grupė, nustatyta, kad paskiepytų žmonių nosiaryklėse yra 251 kartą didesnis viruso kiekis, todėl jie gali platinti virusą kitiems.

Pasirodo, tikrąjį pavojų visuomenės sveikatai kelia skiepyti, o ne neskiepyti žmonės.

Gubernatorius Abbotas pasisakė dėl Penktosios apygardos sprendimo: "Mes turėsime savo dieną teisme, kad panaikintume antikonstitucinį Bideno piktnaudžiavimą valdžia".

Įpareigojimai skiepytis sunaikins Amerikos ekonomiką ir sukels katastrofišką produktų trūkumą

Šiandien vienas pažįstamas iš teisėsaugos institucijų man pranešė, kad maždaug pusė JAV federalinių kalėjimų pataisos pareigūnų planuoja sausio pradžioje išeiti iš darbo, jei bus įgyvendintas įpareigojimas skiepytis. Panašius skaičius girdime ir tarp policijos pareigūnų, ugniagesių, šerifo pavaduotojų ir kitų pirmosios pagalbos tarnybų darbuotojų.

Bendrovės "Proctor & Gamble", gaminančios daugumą toksiškų asmens higienos priemonių, kurias neišmanėliai tepa ant odos ir stebisi, kodėl serga vėžiu, darbuotojai paskelbė bauginantį vaizdo įrašą, kuriame iš esmės teigiama, kad jie masiškai pasitrauks iš bendrovės ir privers ją atsiklaupti dėl įpareigojimo skiepytis:

Jei būtų patvirtinti skiepų reikalavimai, Amerikoje būtų įvesta tiesioginė vergovė, kai jūsų kūnas priklausytų kažkam kitam.

2020 m. gruodį Joe Bidenas pažadėjo, kad niekada nepalaikys kaukių ar vakcinų mandatų. Šis pažadas truko neilgai, o dabar Bidenas akivaizdžiai tiki, kad vyriausybė valdo jūsų kūną ir gali įsakyti jums vykdyti jos nurodymus. Jei mes nekontroliuojame savo kūno, vadinasi, esame vyriausybės nuosavybė, t. y. medicinos vergai, neturintys jokių teisių.

Teisė kontroliuoti savo kūną yra pagrindinė žmogaus teisė, iš kurios kyla dauguma kitų teisių. Pradėkime nuo to, kad jei neturime savo kūno, kaip galime būti atsakingi už savo kūno veiksmus? Tai reiškia, kad jei valdžia teigia, jog ji turi nuosavybės teisę į jūsų kūną, logiškai joks asmuo negali būti apkaltintas smurtiniu nusikaltimu, nes atsakomybė už smurtą turi tekti jį atlikusiam kūno savininkui. Kitaip tariant, jei vyriausybė teigia, kad ji yra jūsų kūno savininkė, visa teisės ir teisingumo sistema tampa niekinė, nes negalima teigti, kad joks asmuo yra atsakingas už veiksmus, kuriuos atliko kūnas, kuris jam nepriklauso.

Be to, jei vyriausybė teigia, kad ji yra jūsų kūno savininkė, ji taip pat teigia, kad ji yra jūsų vaikų savininkė. Tai paaiškina, kodėl didžiosios valdžios entuziastai jau dabar mano, kad tėvai neturėtų atlikti jokio vaidmens auklėjant savo vaikus. Vietoj to jie sako, kad jūsų vaikai "priklauso" valstybei.

Teisinį atsakymą į visa tai galiausiai turi duoti JAV Aukščiausiasis Teismas. Nors D. Trumpui per savo kadenciją pavyko paskirti tris teisėjus, šie asmenys (Kavanaugh, Barrettas ir Gorsuchas) iki šiol labai menkai demonstravo, kad pripažįsta asmens laisvę kaip pagrindinį principą. Jei SCOTUS nuspręs, kad skiepų įpareigojimai kažkokiu būdu atitinka Konstituciją, tai, be abejonės, sukels masinį sukilimą, plačiai paplitusias valstijų inicijuotas anuliavimo pastangas ir galbūt pilietinį karą.

Jei SCOTUS nemano, kad mes esame savo kūnų savininkai, tuomet SCOTUS prarado visą likusį patikimumą ir nebeturi jokios naudingos funkcijos tariamai "laisvoje" visuomenėje. Jei nesate savo kūno savininkas, niekada negalėsite būti laisvas. Aukščiausiasis Teismas, panaikinęs asmeninę mūsų kūnų nuosavybę, taip pat panaikintų ir savo patikimumą, nes atsidurtų vergovės ir segregacijos visoje Amerikoje atkūrimo padėtyje.

Nenuostabu, kad ta pati politinė partija, kuri kadaise stūmė vergiją ir KKK - demokratai - vėl stumia medicininę vergiją ir vyriausybės nuosavybę į jūsų kūną.

Visi, kurie vertina laisvę, turi atmesti medicininę vergiją ir bet kokią vadinamąją "valdžią", kuri pretenduoja į jūsų kūno nuosavybę. Mes atmetame visų formų vergiją, įskaitant medicininę.

Šiomis įžvalgomis, norėčiau pasakyti, kad kas vyksta Amerikoje, tas vyks ankščiau ar vėliau ir kitose šalyse. Kas buvo pasakyta čia, tai nereiškia, kad nebus planuojame ir kitose šalyje. Todėl, būkime budrūs, neleiskime, kad petys už laisve, taptu vergove.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.12.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis svarainiais

Svarainiai liaudies medicinoje, svarainiais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina. Liaudies medicinos specialistai rekomenduoja vartoti svarainius sergant skrandžio arba žarnyno veiklos sutrikimai...

Skaityti daugiau

12.12.2018 laikas 09:52 Receptai – Patiekalai Kokie augalai vartotini menopauzės metu?

Klausimas. Kokius augalus, turinčius fitoestrogenų, patariama gerti menopauzės metu? Ar tiesa, kad tam visai netinka nakvišų aliejus? Roma, 56 m.

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:34 Receptai – Patiekalai Bulvių kroketai su varške ir sūriu
Aliejuje kepti bulvių kukuliukai. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau