Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2021 » Gruodžio » 3

Ar visus pasaulio automobilius jau valdo dirbtinis intelektas?

Per pastaruosius 10-15 metų visuotinis kompiuterizavimas ir kiborgizacija kažkaip tyliai progresavo iki transporto priemonių, kuriose jau yra daugiau lustų nei 1970-ųjų naikintuve. Kartkartėmis šie lustai pradeda kurti stebuklus, kurie vėliau net patenka į blokbasterį.

Taigi maždaug prieš pusantrų metų sąmokslo teoretikai su baisia jėga aptarinėjo stebuklus su GPS jutikliais, kuriuos gamintojai įmontuoja kažkur po kėbulu, kad būtų lengviau surasti automobilį servise arba po vagystės. Tačiau kai kuriuose modeliuose net ir po to, kai savininkas rankomis išlaužia elektroniką, automobilis ir toliau siunčia signalą apie savo buvimo vietą, ir niekas nežino, kaip paaiškinti šį stebuklą. 

Laikui bėgant dirbtinis intelektas tobulėja ir kuria vis daugiau stebuklų. Pavyzdžiui, vakar GLP konferencijoje buvo aptartas šis klausimas:

Mano telefonas per "Bluetooth" sinchronizuojamas su 2015 m. "Jeep Cherokee". Per pastarąsias porą savaičių pradėjau gauti keistų žinučių iš moters, su kuria išsiskyriau maždaug prieš 7 metus, o pastaruosius 4 metus net nesikalbėjome. Žinutės rodomos jutikliniame ekrane, bet ne telefone. Tai reiškia, kad "Cherokee" juos gauna.

Džipą turiu tik 3 metus. Siuntėjo telefono numeris yra tos moters telefono numeris. Bet tai senas numeris, ji tikriausiai jį seniai pakeitė. Bandžiau jai skambinti ir rašyti žinutes, kad sužinočiau, kas vyksta, bet niekas neatsakė. Galbūt todėl, kad mūsų keliai išsiskyrė, švelniai tariant, ne draugiškai. Galbūt yra dar viena priežastis. Be to, jos žinutės yra labai keistos - ji rašo dalykus, apie kuriuos mes niekada nekalbėtume.

Situacija tapo labai dviprasmiška, o diskusijos net persikėlė į kitus forumus. Kai kurie juokauja, kad tai "Skynet" dirbtinis intelektas, kuris yra nekontroliuojamas. Kiti mano, kad įrašo autorius iš tikrųjų nužudė savo merginą ir ją suvalgė, o dabar rašo alibi policijai, kuri kvėpuoja jam į nugarą.  Apskritai žmonių yra tiek, kiek yra nuomonių. Tačiau buvo ir rimtų nuomonių, nes situacija taip pat nėra labai juokinga. 

Taigi pirmieji apie tai pranešė egzorcistai arba žmonės, kurie vienaip ar kitaip susidūrė su šiomis nežemiškomis būtybėmis. Kartais jie pradeda naudotis automobilio elektros grandinėmis kaip ryšio priemone ir kažką šnabžda į garsiakalbius arba per radiją. Kartais dvasios netgi perima mechanikų kontrolę ir, kaip diskusijoje rašo vienas ponas iš Portugalijos, jis patyrė tokį epizodą, kai automobilis, važiuodamas 70-80 km/h greičiu, pradėjo savaime sukti vairą. Važiuojant šiek tiek mažesniu ar šiek tiek didesniu greičiu, poveikis išnykdavo, ir autoservisas nieko negalėjo padaryti.  

Tačiau pranešimų apie elektronikos trikdžius gauta kur kas daugiau. Žmonės rašo, kad taip - jie taip pat kartais gauna pranešimus automobilyje iš nesuprantamų vietų. Ir tai nėra tinklo klaida, nes išeinantis telefonas visada yra tas pats, tačiau koks tai telefonas - vieni tiesiog nesidomėjo, kiti niekada negalėjo sužinoti. Pagal visus požymius, jei ne "Skynet" pabudimas, tai neabejotinai kažkoks visuotinis dirbtinio intelekto pokštas, kuris turi prieigą prie visų archyvuotų skambučių duomenų bazių ir kažkokiu būdu jomis manipuliuoja. Taigi tokių ir dar keistesnių atvejų tikriausiai netrukus bus daugiau. 

Ir šiandien automobilių tema kažkaip nepastebimai tęsėsi, bet visiškai netikėtai. Taigi, kaip paaiškėjo atlikus atsitiktinius eksperimentus, automobiliai pradėjo padėti žmonėms normaliai miegoti. 

Kaip daugelis žmonių jau seniai pastebėjo, nuo pandemijos pradžios žmonių miegui atsitiko kažkas baisaus. Vieni žmonės miega visą dieną, kiti negali užmigti ir išsijungia tik tam tikrais laiko tarpais, tretiems atrodo, kad jie miega normaliai, bet sapnuoja tokius sapnus, kad ryte norisi, jog jie apskritai nebūtų užmigę. Visus vienija tai, kad niekam neužtenka miego, net jei miega aštuoniolika valandų. Tačiau jei dėl kokių nors priežasčių - pavyzdžiui, iškylos, kivirčo su žmona ir nakvynės garaže, eismo įvykio ir pan. - žmonės miega salone, jie miega kaip kūdikiai. Ypač žiemą, esant uždarytiems langams. 

Žinoma, niekas nežino, kaip tiksliai paaiškinti šį reiškinį, tačiau vyrauja nuomonė, kad automobilis arba apsaugo nuo mobiliojo ryšio bokštų (palydovų) skleidžiamos spinduliuotės, arba neleidžia į plaučius patekti tam tikroms medžiagoms, kurios purškiamos naktį.  Žinoma, labiau tikėtina pirmoji versija, nes kambarys geriau izoliuotas nuo atmosferos nei automobilis, tačiau ji yra blogesnė. Tačiau neaišku, nuo ko jis apsaugo.  Kol kas belieka tik stebėti tokius pranešimus ir atlikti lauko eksperimentus, stebint įvykius kažkur miško gilumoje.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.11.2019 laikas 15:39 Receptai – Patiekalai Paprasti, bet ne prasti naminiai sausainiai
Gaminame. Naminiai sausainiai. Sviestą ir grietinę išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje 2-3 valandas. Orkaitę įjungiame kaisti iki 180 laipsnių. Skardą išklojame kepimo popieriumi.

Skaityti daugiau

23.09.2018 laikas 14:36 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai astmos gydymui

Astma liaudies medicinoje, astma, astmos gydymas, receptai astmai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

27.06.2019 laikas 21:52 Receptai – Patiekalai Super skani sluoksniuota tešla per 10 minučių
Gauname štai tokius skanius traškius sausainius. Skardą pabarstome miltais ir kiekvieną trikampį mirkome baltyme, o paskui cukruje iš vienos pusės ir sausa puse dedame į skardą, kad cukrus būtų viršuje. Iš šios tešlos normos išein...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
21.05.2024 laikas 21:44 Geriausias gydytojas skambina pavojaus varpais: 'Beveik visi skiepyti nuo vakcinos patiria insultą ir miršta'

Pasaulyje pripažintas medicinos dėstytojas daktaras Džonas Kempbelas (John Campbell) perspėjo, kad beveik visi paskiepyti pacientai netrukus po COVID-19 mRNA injekcijos patiria insultą.

Skaityti daugiau

21.05.2024 laikas 21:26 Luizianos valstija oficialiai uždraudė WEF ir PSO darbotvarkę
Luizianos valstijos įstatymų leidėjai nubalsavo už tai, kad būtų uždrausta WEF, JT ir PSO atstovams veikti valstijoje, siekiant išgyvendinti globalistų darbotvarkės įgyvendinimą.

Skaityti daugiau

21.05.2024 laikas 21:03 Pasaulio bankas pasirašė sutartį su Vakarų valstybėmis dėl visiško ūkininkavimo panaikinimo
Pasaulio bankas paskelbė pranešimą Vakarų valstybėms, kad jos turi visiškai atsisakyti ūkininkavimo, kad iki 2030 m. pasiektų "grynąjį nulinį išmetamųjų teršalų kiekį".

Skaityti daugiau