Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 24

mRNA vakcinos išradėjas įspėja tėvus: Vakcinos gali visam laikui pažeisti organus, reprodukcinę sistemą ir imunitetą

(Paranormal) Gydytojas, išradęs COVID vakcinose esančią mRNA technologiją, ragina visus tėvus susilaikyti nuo vaikų skiepijimo "negrįžtamais" skiepais, kurie gali visam laikui pažeisti jų svarbiausius organus, reprodukcinę ir imuninę sistemas.

Visuomenė klaidinama dėl vakcinos veiksmingumo ir poveikio, perspėja daktaras Robertas Malonas (Robert Malone), "The Unity Project" vyriausiasis medicinos ir reguliavimo pareigūnas, kuris 1988 m. išrado pasiuntinių mRNA terapiją.

"Tėveliai, prieš suleisdami savo vaikui injekciją - sprendimą, kuris yra negrįžtamas, - norėjau jus supažindinti su moksliniais faktais apie šią genetinę vakciną, kuri pagrįsta mano sukurta mRNA vakcinos technologija", - antradienį paskelbtame vaizdo įraše aiškino Malonas. "

Tarptautinį pripažinimą pelnęs gydytojas ir mokslininkas nurodo tris pagrindinius dalykus, kuriuos tėvai turėtų apsvarstyti prieš paklusdami vyriausybės prievartai skiepyti savo vaikus:

Pirma, į jūsų vaikų ląsteles bus įšvirkštas viruso genas. Šis genas privers jūsų vaiko organizmą gaminti toksiškus smailiuosius baltymus. Šie baltymai gali sukelti negrįžtamus svarbiausių vaikų organų, įskaitant smegenis ir nervų sistemą, širdį ir kraujagysles, įskaitant kraujo krešulius, reprodukcinę sistemą, pažeidimus, be to, ši vakcina gali sukelti esminius vaikų imuninės sistemos pokyčius.

Didžiausią nerimą kelia tai, kad atsiradusi žala yra nepataisoma. Jų smegenyse negalima sutvarkyti legionų. Negalima pataisyti širdies audinio randų. Negalima pataisyti genetiškai atstatytos imuninės sistemos. O ši vakcina gali sukelti reprodukcinę žalą, kuri gali užkrėsti būsimas jūsų šeimos kartas.

Antras dalykas, kurį turite žinoti apie tai, yra tai, kad ši nauja technologija nebuvo tinkamai išbandyta. Paprastai reikia bent penkerių metų bandymų ir tyrimų, kad iš tikrųjų suprastume naujų vaistų ar vakcinų keliamą riziką.

Naujų vaistų žala ir rizika dažnai paaiškėja po daugelio metų. Taigi paklauskite savęs, ar norite, kad jūsų vaikas dalyvautų radikaliausiame medicinos eksperimente žmonijos istorijoje.

Paskutinis klausimas. Priežastis, dėl kurios jums siūlo skiepyti vaiką, yra melas. Jūsų vaikai nekelia jokio pavojaus savo tėvams ar seneliams. Iš tikrųjų yra priešingai. Jų imunitetas pasiskiepijus COVID yra labai svarbus norint išgelbėti jūsų šeimą, jei ne pasaulį, nuo šios ligos.

Apibendrinant galima teigti, kad skiepyti savo vaikus ar jūsų šeimą nuo nedidelės šio viruso rizikos nėra jokios naudos, atsižvelgiant į žinomą vakcinos keliamą pavojų sveikatai, su kuriuo, akivaizdu, jums ir jūsų vaikams gali tekti gyventi visą likusį gyvenimą. Šios vakcinos rizikos ir naudos santykis vaikams nėra net artimas.

Kaip tėvams ir seneliams, rekomenduoju jums apsaugoti savo vaikus ir neduoti jiems šios neįrodytos vakcinos.

Nepaisant to, kad Malone ir daugybė gydytojų skambino pavojaus varpais dėl vakcinos

Malone'as, kuris buvo apšauktas "sąmokslo teoretiku" ir kuriam buvo uždrausta lankytis socialinėje žiniasklaidoje po to, kai jis ėmė skambinti pavojaus signalu dėl vyriausybės apgaulės, susijusios su COVID vakcina, yra vienas iš vienuolikos gydytojų, priklausančių "The Unity Project" strateginei patariamajai tarybai.

Vienybės projektas - ne pelno siekianti organizacija, kurią sudaro susirūpinusių tėvų, verslo lyderių, mokytojų ir kitų specialistų koalicija visoje Kalifornijoje, - buvo įkurta priešinantis Kalifornijos gubernatoriaus Gavino Newsomo (Gavin Newsom) planui įvesti valstijos K-12 klasių mokiniams privalomąją vakciną COVID-19, kai tik Federalinė vaistų administracija visiškai leis skiepyti šios amžiaus grupės mokinius.

Nepaisant daugybės duomenų, įrodančių, kad COVID vakcinos yra neveiksmingos užkertant kelią COVID plitimui, ir didėjančio su vakcinomis susijusių mirčių skaičiaus, demokratų valdomuose miestuose, įskaitant Niujorką ir Čikagą, reikalaujama, kad į restoranus, sporto sales ir uždaras viešąsias vietas įeinantys penkiamečiai lankytojai pateiktų skiepijimo nuo COVID įrodymą.

Vašingtone nuo sausio 15 d. bus reikalaujama, kad vyresni nei 12 metų amžiaus lankytojai, norėdami patekti į uždaras vietas, pateiktų dalinį skiepijimo įrodymą, o nuo vasario 15 d. - visišką skiepijimą.

(Alicia Powe straipsnis perspausdintas iš thegatewaypundit)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2017 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (čiobrelis, šalpusnis, tubė)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: čiobrelis, šalpusnio lapai, tubė.

Skaityti daugiau

11.10.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Kiaušiniais ir sūriu įdarytos orkaitėje keptos bulvės (video)

Bulves nuplaukite, subadykite šakute ir dėkite į 200°C įkaitintą orkaitę. Kepkite 30 – 40 minučių. Keptuvėje ant aliejaus apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnakus. Bulves dėkite atgal į orkaitę ir kepkite da...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 19:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Tulžies akmenligės gydymui
Tulžies akmenligė liaudies medicinoje, Tulžies akmenligė, receptai nuo akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.05.2024 laikas 16:48 Astronomams pavyko nufotografuoti paslaptingą Jupiterio palydovą
Aplink Jupiterį skriejančiam kosminiam aparatui "Juno" pavyko nufotografuoti paslaptingą ir sunkiai pasiekiamą palydovą, vadinamą Amaltėja.

Skaityti daugiau

16.05.2024 laikas 16:16 "Neįmanoma" milžiniška planeta apstulbino mokslininkus
Tarptautinė astronomų komanda, vadovaujama Lježo universiteto EXOTIC laboratorijos tyrėjų, bendradarbiaudama su Masačusetso technologijos institutu ir Andalūzijos astrofizikos institutu, atrado "neįmanomą" milžinišką planetą, kurios tankis prilygsta ...

Skaityti daugiau

16.05.2024 laikas 15:55 Atrastas svetimas pasaulis su "nesibaigiančiomis" naktimis

Tarptautinė astronomų komanda atrado iki šiol nežinomą Žemės dydžio planetą, esančią vos už 55 šviesmečių nuo mūsų.

Skaityti daugiau