Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 14

Tyrimo rezultatai rodo, kad apie 30 % jaunų žmonių, kuriems buvo atlikta COVID injekcija, patiria širdies pažeidimų

Nauji Tailande atlikti tyrimai parodė, kad iš 10 vaikų, "paskiepytų" nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19), trims iš jų dėl to išsivysto širdies problemų.

Mokslininkai ištyrė 301 mokinį iš dviejų skirtingų mokyklų, kurių amžius tuo metu, kai jie buvo skiepijami, buvo nuo 13 iki 18 metų. Visiems mokiniams buvo suleista Pfizer ir BioNTech kompanijos Messenger RNR (mRNA) injekcija.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Visi vaikai iš esmės buvo sveiki, tik keli iš jų turėjo nedidelių ankstesnių susirgimų, pavyzdžiui, astmą ir alerginį rinitą, kuriuos, atvirai kalbant, tikriausiai sukėlė kitos ankstyvoje vaikystėje gautos vakcinos.

Po to, kai mokiniams buvo suleista antroji Pfizer injekcija, tyrėjai atliko laboratorinius tyrimus, kad nustatytų bazinį lygį. Po to jie stebėjo mokinių sveikatos būklę praėjus trims, septynioms ir 14 dienų po injekcijos.

Jie nustatė, kad 29 proc. jaunuolių dėl injekcijų patyrė širdies ir kraujagyslių sistemos pažeidimų, įskaitant širdies plakimą, krūtinės skausmą ir dusulį.

Penkiasdešimt keturiems iš jų buvo nustatyti nenormalūs elektrokardiogramos rezultatai, o šešiems - mitralinio vožtuvo prolapsas, kurį Mayo klinika apibūdina kaip širdies vožtuvo ligą. Dar šešiems išsivystė aukštas kraujospūdis, o septyniems buvo diagnozuotas širdies uždegimas.

Dviejų vaikų reakcija į injekcijas buvo tokia stipri, kad juos teko paguldyti į ligoninę, o vienas iš jų atsidūrė reanimacijoje. (Susiję su šia tema: Kitas tyrimas, publikuotas žurnale "Journal of the American Medical Association" [JAMA], sieja COVID skiepus su miokarditu - širdies uždegimu).

Kardiologai teigia, kad COVID skiepų rizika gerokai viršija bet kokią tariamą naudą

Mahidolo universiteto finansuotame ir prieš ekspertinį vertinimą paskelbtame straipsnyje teigiama, kad visi vaikai "pasveiko" per dvi savaites. Galbūt tai reiškia, kad jų pirminiai simptomai bent jau kol kas išnyko.

Tačiau jei skiepai iš tiesų pažeidžia vaikų širdis, tikėtina, kad ši žala bus ilgalaikė, net jei bent jau kol kas atrodo, kad vaikams viskas gerai.

Keletas dokumentą nagrinėjusių kardiologų padarė išvadą, kad šie skiepai tikrai neturėtų patekti į vaikų rankas. Vienas iš jų, daktaras Peteris McCulloughas (Peter McCullough), dirbantis vyriausiuoju medicinos patarėju fonde "Tiesa sveikatai", elektroniniame laiške laikraščiui "Epoch Times" tai paaiškino taip: "Bet kokios formos širdies pažeidimai jauniems asmenims kelia nerimą, nes nežinoma ilgalaikė širdies nepakankamumo ir staigios mirties rizika atliekant fizinius pratimus. Tai vienas iš ~200 paskelbtų darbų, įrodančių, kad skiepijimo COVID-19 rizika gerokai viršija bet kokią teorinę naudą."

Jungtinių Valstijų vyriausybei prireikė daug laiko, kad nenoromis pripažintų, jog COVID skiepai gali sukelti širdies uždegimą. Tuo pat metu jie teigia, kad nauda - kokia nauda, vis dar norime sužinoti? - atsveria daugybę, daugybę pavojų.

Kitas kardiologas, vardu Dr. Anish Koka iš Filadelfijos, teigė, kad naujojo Tailando tyrimo rezultatai "nedžiugina".

"Tailando tyrimas padeda užpildyti tam tikrą duomenų spragą, kad tėvai ir jų gydytojai galėtų būti geriau informuoti, aptardami vakcinų riziką ir naudą", - sakė jis.

Laikraščio "Times" komentarų skiltyje kažkas pasidalijo priminimu, kad visa tai įvyko "warp greičiu" Donaldo Trumpo (Donald Trump) dėka, kuris iki pat šios dienos toliau stumia skiepus, save vadindamas "vakcinos tėvu".

Kongresas, įskaitant ir demokratus, ir respublikonus, taip pat yra atsakingas už tai, kad jie iš naujo apibrėžė žodį "vakcina" prieš pat D. Trumpui pradedant operaciją "Warp Speed", dėl kurios injekcijos į rinką pateko per rekordiškai trumpą laiką.

Daugiau susijusių naujienų apie Fauci skiepus nuo gripo rasite svetainėje ChemicalViolence.com.

"Reuters" "faktų tikrintojai" priversti pripažinti, kad po COVID skiepo 1 iš 6 paauglių turi širdies problemų

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko, pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.11.2019 laikas 22:48 Receptai – Patiekalai Triufelinis pyragas be kepimo per 15 minučių! Skanumėlis!
Pasigaminkite namuose skanų per 15 minučių triufelinį pyragą. labai greitai pagaminamas ir be galo skanus, be kepimo. Skanaus!

Skaityti daugiau

24.10.2019 laikas 10:11 Receptai – Patiekalai 3 Sveikų Košių Receptai
Košė yra lengvai pagaminamas patiekalas, tinkantis ir pusryčiams, ir vakarienei. Nors šis patiekalas daugeliui gerai pažįstamas ir mėgstamas, visgi apie košes dar yra ko pasimokyti – specialistų teigimu, net ir tokio sveiko maisto...

Skaityti daugiau

13.07.2019 laikas 20:17 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu
Gaminame namuose. Sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu receptas. Batono riekeles paskrudiname skrudintuve arba orkaitėje. Joms atvėsus, aptepame paruoštu avokado mišiniu. Ant sumuštinių viršaus dedame keptą kiaušinį. Skanaus!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.05.2024 laikas 16:48 Astronomams pavyko nufotografuoti paslaptingą Jupiterio palydovą
Aplink Jupiterį skriejančiam kosminiam aparatui "Juno" pavyko nufotografuoti paslaptingą ir sunkiai pasiekiamą palydovą, vadinamą Amaltėja.

Skaityti daugiau

16.05.2024 laikas 16:16 "Neįmanoma" milžiniška planeta apstulbino mokslininkus
Tarptautinė astronomų komanda, vadovaujama Lježo universiteto EXOTIC laboratorijos tyrėjų, bendradarbiaudama su Masačusetso technologijos institutu ir Andalūzijos astrofizikos institutu, atrado "neįmanomą" milžinišką planetą, kurios tankis prilygsta ...

Skaityti daugiau

16.05.2024 laikas 15:55 Atrastas svetimas pasaulis su "nesibaigiančiomis" naktimis

Tarptautinė astronomų komanda atrado iki šiol nežinomą Žemės dydžio planetą, esančią vos už 55 šviesmečių nuo mūsų.

Skaityti daugiau