Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Balandžio » 19

COVID-19 nėra kvėpavimo takų virusas, tai apsinuodijimas GYVAČIŲ NUODAIS

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Prieštaringai vertinamas demaskuotojas daktaras Brajanas Ardis (Bryan Ardis) sakė Stewui Petersui (Stew Peters), kad Vuchano koronavirusas (COVID-19) yra ne kvėpavimo takų virusas, o apsinuodijimas gyvatės nuodais.

"Esu įsitikinęs, kad COVID-19 nėra joks kvėpavimo takų virusas. Iš tikrųjų tai yra apsinuodijimas gyvatės nuodais. Ir jie naudoja, manau, susintetintus peptidus ir baltymus iš gyvatės nuodų. Ir jie taikosi į tam tikrus žmones. Nuostabiausia, kad šie 19 toksinų, randamų kobros nuoduose, yra specialiai sekami ir nukreipti į konkrečius organus, pavyzdžiui, diabetiko kasą, širdies ligonio širdį, hepatitu sergančio paciento kepenis", - balandžio 11 d. laidoje "The Stew Peters Show" sakė Ardis. (Susiję: Nauji įtarimai: Kovid-19 virusas, vakcinos ir kai kurie gydymo būdai yra kilę iš GYVATĖS NUODŲ).

ĮSPĖJIMAS TEORETIKAMS IR MOKLO TIKRINTOJAMS: Tie, kurie ketina komentuoti daktarą Ardį ir gyvatės nuodų teoriją, turėtų bent jau susipažinti su naujausiais biomokslų pasiekimais.

B. Ardis sakė, kad gyvatės nuodai yra originaliausias iš visų biologinių ginklų ir akivaizdžiausias biologinis ginklas. Jis pabrėžė, kad žmonės žino, kokios nuodingos yra gyvatės, ir kad didžiausias blogio simbolis visoje krikščionybėje ir krikščionybėje yra gyvatė.

"Ar galite sugalvoti ką nors blogesnio už viso pasaulio apnuodijimą gyvatės nuodais? O tada suleisti gyvatės nuodų į veną ir tada naudoti mRNA technologiją, kurią jie jau daugelį metų išskiria iš gyvatės nuodų ir kuri, kaip jie žino, yra nepaprastai stabili, stabilesnė už bet kokią kitą mRNA, kurią jie dešimtmečiais išskyrė iš kitų natūralių organizmų", - sakė Ardis.

"Big Pharma" paima mRNA iš kobros ir kraito nuodų, supakuoja ją į nanodalelių hidrogelį

Brighteon.TV laidos "Dr. Ardis Show" vedėjas sakė, kad didžiosios farmacijos bendrovės paėmė mRNA iš kobros ir kraito nuodų ir įvyniojo ją į nanodalelių hidrogelį.

D. Ardis pasakojo, kad mintis, jog COVID-19 yra apsinuodijimas nuodais, jam kilo po to, kai gydytojas, kuriuo jis žavėjosi, atsiuntė jam tekstinę žinutę apie tai, kad jam įkando žiurkėnas ir jis nuvyko į ligoninę gauti nuodų nuo nuodų. Bendrovės "ArdisLabs" generalinis direktorius teigė atlikęs tyrimą apie priešnuodžius ir nustatęs, kad tai yra monokloniniai antikūnai arba polikloniniai antikūnai.

Įdomu tai, kad Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC), Nacionalinis sveikatos institutas (NIH) ir Maisto ir vaistų administracija (FDA) nerekomenduoja monokloninių antikūnų COVID-19 ir netgi blogai atsiliepia apie monokloninius antikūnus.

"O šių metų sausio 21 d. jie visiškai išbraukė monokloninius antikūnus. Jie nenori, kad liestumėte monokloninius antikūnus. Jie taip pat nuo pat pradžių nenorėjo, kad liestumėte hidroksichlorochiną. Jie taip pat nenori, kad liestumėte ivermektiną. Jie taip pat nenori, kad prisiliestumėte prie NAC ar acetilcisteino. Taigi, mes žinome, kad dalykų, kurių jie liepia vengti, jie liepia vengti, nes jie veikia", - sakė Ardis.

Ardis taip pat teigė, kad CDC, kuri atlieka vandens tyrimus su rangovinėmis įmonėmis, naudoja vandens sistemas, kad nukreiptų dėmesį į konkrečias demografines grupes. Jis pridūrė, kad mRNA vakcinos gali būti specialiai nukreiptos į tokius organus kaip blužnis, kasa, smegenų audinys, kepenų audinys, plaučių audinys ir širdies audinys.

Vienas dalykas, kuris labai būdingas COVID-19 sergantiems pacientams, yra skonio ir kvapo pojūčio praradimas mėnesiams. Ardis pažymėjo, kad tai labai panašu į žmonių, kurie, į burną įsiurbę kobros nuodų ir juos išpylę, skonio ir uoslės netekimą patyrė iki 18 mėnesių.

Sekite Vaccines.news ir sužinokite daugiau apie COVID-19 vakcinas.

Žiūrėkite balandžio 11 d. laidą "The Stew Peters Show", kad sužinotumėte, kodėl daktaras Bryanas Ardis mano, kad COVID-19 iš tikrųjų yra apsinuodijimas gyvatės nuodais.

Šis vaizdo įrašas yra iš BrighteonTV kanalo Brighteon.com.

Šaltiniai:

Brighteon.com

TheDrArdisShow.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.10.2019 laikas 10:11 Receptai – Patiekalai 3 Sveikų Košių Receptai
Košė yra lengvai pagaminamas patiekalas, tinkantis ir pusryčiams, ir vakarienei. Nors šis patiekalas daugeliui gerai pažįstamas ir mėgstamas, visgi apie košes dar yra ko pasimokyti – specialistų teigimu, net ir tokio sveiko maisto...

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Žolelių nuoviro kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Riebios veido odos. Ingredientai: Ramunėlių, Liepžiedžių, Šeivamedžio uogų, Medaus, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 15:02 Receptai – Patiekalai Nesaldūs varškėčiai su žalumynais ir sūriu. Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė!
Gali valgyti juos saugiai, kas laikosi dietos! Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė! Norėdami sužinoti daugiau apie pasiruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
12.05.2024 laikas 10:23 Kodėl moterys praranda pagarbą vyrams: 8 priežastys
Santykiuose pagarba yra tarsi klijai, laikantys visą struktūrą. Jei pagarba prarandama, santykiai subyra. Sužinokime, kodėl moterys santykiuose gali prarasti pagarbą vyrams ir kaip tai galima ištaisyti.

Skaityti daugiau

12.05.2024 laikas 07:45 Horoskopas gegužės 12 2024: prognozės visiems zodiako ženklams
2024 m. gegužės 12 d. visiems Zodiako ženklams žada paslapčių ir galimybių kupiną dieną. Astrologinės prognozės rodo, kad kiekvienam ženklui planetos ir žvaigždės darys įtaką, formuodamos unikalius įvykių raidos scenarijus. Pažvelkime, kas laukia kie...

Skaityti daugiau

11.05.2024 laikas 21:08 Finansinis horoskopas gegužės 12 2024 visiems Zodiako ženklams
Paslaptingas astrologijos pasaulis vėl sukasi mūsų gyvenime, ir šiandien, 2024 m. gegužės 12 d., žvaigždės pasirengusios atskleisti savo paslaptis kiekvienam Zodiako ženklui.

Skaityti daugiau