Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Balandžio » 13

Nauji įtarimai: Kovid-19 virusas, vakcinos ir kai kurie gydymo būdai yra kilę iš GYVATĖS NUODŲ

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Dr. Bryanas Ardis šią savaitę sukėlė bangas, teigdamas, kad covid-19 virusas, covid "vakcinos" ir bent vienas covid gydymo būdas yra kilę iš gyvatės (konkrečiai - karališkosios kobros) nuodų molekulių.

Pirmąjį interviu apie tai vakar paskelbė Stew Petersas (Stew Peters) iš "Red Voice Media" dokumentinio stiliaus vaizdo įraše, pavadintame "Stebėkite vandenį". Vaizdo įraše Bryanas Ardis (Bryan Ardis) išreiškia susirūpinimą, kad su gyvatės nuodais susijusios molekulės (peptidai arba baltymai) galėjo būti lašinamos į vandenį (arba išleistos kitais būdais, pvz., aerozoliu) siekiant sukurti kovido-19 "protrūkio" baimės scenarijų, kuris galiausiai privertė žmones skiepytis nuo kovido, uždaryti patalpas, įvesti kaukes ir kitas masinės medicininės isterijos formas.

ĮSPĖJIMAS TEORETIKAMS IR MOKLO TIKRINTOJAMS: Tie, kurie ketina komentuoti daktarą Ardį ir gyvatės nuodų teoriją, turėtų bent jau susipažinti su naujausiais biomokslų pasiekimais. 

Ta pačia tema taip pat ėmėme interviu iš Dr. Ardis. Iš esmės neredaguotame interviu daktaras Ardis pasidalijo savo išsamiais tyrimais, kuriuose gyvatės nuodai siejami su antikūnais, vakcinų gamyba ir bauginančiai panašiais šalutiniais poveikiais, pastebėtais vartojant mRNA vakcinas ir gydymą kovidais. Kaip daktaras Ardis aiškina toliau pateiktame vaizdo įraše, kiekvienas šalutinis poveikis, priskiriamas kovidui-19, taip pat yra žinomas toksinio nuodų poveikio poveikis.

"VenomTech" ką tik paskelbė apie tikslinių nuodų atradimo masyvą, skirtą naujoms farmacinėms intervencijoms

Visiems, kurie dar nesupranta, kad gyvatės nuodai nuolat naudojami farmacijos produktams ir medicininėms intervencijoms kurti, siūlome susipažinti su šiandieniniu bendrovės, kuri iš tikrųjų vadinasi "VenomTech", pranešimu. Jie giriasi: "Tikslinės nuodų atradimo matricos (Targeted-Venom Discovery Array™, T-VDA™) bibliotekos suteikia mokslininkams paprastą sprendimą greitai patikrinti tūkstančius atskirų nuodų fragmentų, o kiekviena matrica yra specialiai sukurta taip, kad maksimaliai padidintų konkretaus taikinio atitiktį."

"VenomTech" generalinis direktorius Polas Grantas (Paul Grant) tęsė:

"Venomtech" jau daugiau nei dešimtmetį pirmauja nuodų tyrimų srityje, skirtoje vaistų atradimui. Bendradarbiaudami su Charles River Laboratories - pasauline vaistų atradimo tyrimų lydere - dabar galime pristatyti savo novatorišką technologiją, supažindindami platesnę pramonę su nuodų galimybėmis sėkmingai ir greičiau gauti daugiau rezultatų įvairiems taikiniams."

"Natural News" kreipiasi į "Gilead Sciences" prašydama interviu

Šiandien "Natural News" kreipėsi į "Gilead Sciences", prašydama duoti interviu jų mokslo vadovui, kad šis atsakytų į šiuos kaltinimus ir pateiktų savo versiją šiuo svarbiu klausimu. Kol kas jokio atsakymo iš "Gilead" negauta.

Apie šią kylančią istoriją taip pat rašė "InfoWars". "Greita paieška internete atskleidžia, kad daugybė pagrindinių žiniasklaidos leidinių, kuriuose Kovido protrūkio pradžioje pripažįstama, kad jis galėjo būti gautas iš gyvatės", - praneša InfoWars.com. "Nuo "Scientific American" iki CNN - iš pradžių gyvatės teorija buvo plačiai propaguojama".

Tame pasakojime cituojamas Scientific American ir jo 2020 m. straipsnis "Gyvatės gali būti pirminis naujojo koronaviruso protrūkio Kinijoje šaltinis".

Tame straipsnyje minimas SARS-CoV-2 ir gyvatės genetinės medžiagos panašumas ir teigiama:

Gyvatės - kiniškas kraitas ir kiniška kobra - gali būti pirminis naujai atrasto koronaviruso, kuris šią žiemą Kinijoje sukėlė mirtinos infekcinės kvėpavimo takų ligos protrūkį, šaltinis.

Dr. Ardis mano, kad kobros nuodai buvo panaudoti kaip pradinis taškas SARS-CoV-2 funkcinio padidinimo būdui, veiksmingai paverčiant virusą į nuodus panašia krovinio pernešimo sistema, kuri nuodija organizmą panašiai kaip gyvatės įkandimas.

Taip pat iš "Scientific American" straipsnio:

Tyrėjai atliko naujojo koronaviruso naudojamų baltymų kodų analizę ir palygino juos su skirtingų gyvūnų šeimininkų, pavyzdžiui, paukščių, gyvatės, marmotų, ežių, manų, šikšnosparnių ir žmonių, koronavirusų baltymų kodais. Netikėtai jie nustatė, kad 2019-nCoV baltymų kodai labiausiai panašūs į gyvatėse naudojamus kodus.

Kaip praneša "InfoWars":

2021 m. tyrime taip pat susieti Kinijos kraitas ir karališkoji kobra su Covid-19 smaigalio baltymu, aiškinant: "aptiktas į superantigeną panašus motyvas S1 smaigalio baltyme, taip pat du kiti į neurotoksiną panašūs motyvai, turintys peptidų panašumų į Ophiophagus (kobros) ir Bungarus genčių neurotoksinus".

Vėliau interviu metu daktaras Ardis palietė faktą, kad žiniasklaidos apšmeižtas hidroksichlorochinas, kaip žinoma, blokuoja smegenų kamieno nikotino receptorius, kuriuos pažeidžia kobros ir vapsvos nuodai.

Tas cituotas tyrimas vadinasi "Į toksinus panašūs peptidai COVID-19 pacientų plazmos, šlapimo ir išmatų mėginiuose". Jame daroma išvada: (paryškinta papildomai)

Į toksinus panašių peptidų buvimas potencialiai gali būti susijęs su SARS-CoV-2 infekcija. Jų buvimas rodo galimą ryšį tarp COVID-19 ligos ir (oligo-)peptidų, beveik identiškų toksiškiems gyvūnų nuodų komponentams, išsiskyrimo organizme.

Dr. Ardis interviu rasite čia

Ar Dr. Ardis teisus dėl gyvatės nuodų kilmės kovido, kovido vakcinų ir kai kurių kovido gydymo būdų? Pateikiame jo įrodymus šiuose interviu, kuriuose gausu išsamių citatų iš medicinos žurnalų ir naujienų šaltinių. Kaip minėta anksčiau, kreipėmės į "Gilead Sciences", prašydami atsakymo, tačiau kol kas jokio atsakymo negavome.

Pateikiame 1 ir 2 interviu dalis, o po jų - mano podkastą "Situation Update", kuriame toliau analizuojama, kas gali būti susiję su gyvatės nuodais ir kovidu-19 (dabar dar vadinamu "Covenom-19"):

1 dalis:

2 dalis:

Čia taip pat rasite mano "Situation Update" podkastą, kuriame aptariamas mRNA transfekcijos transhumanizmas ir "reptilijos ir žmogaus hibridų" fenomenas:

(Mike'o Adamso straipsnis, perspausdintas iš Planet-Today.com)

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių

Ar vis dar perkate kondensuotą pieną parduotuvėse? Sužinojęs apie šį receptą nustojau tai daryti. Gaunasi labai skanus, o ruošiau tik 15 minučių. Be to, jis labai panašus į sovietinį sutirštintą pieną, kurio, deja, tokio parduo...

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 17:47 Receptai – Patiekalai Tokio niekur negirdėjau. Dabar „Napoleoną“ gaminu tik ant keptuvės

Šuo receptu su manimi pasidalino mano draugo mama! Iki to karto bandžiau įvairius receptus, kaip pasigaminti nuostabų „Napoleoną“ , bet visada grįžtu prie šio recepto! Tuoj suprasite kodėl!

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 09:53 Receptai – Patiekalai Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais

Skanių sausainių su šokolado gabaliukais receptas. Gaminame. Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau