Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Balandžio » 13

Bendrovė "VenomTech" paskelbė apie didžiulę gyvatės nuodų peptidų biblioteką, skirtą farmacijos produktų kūrimui

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Stebina tai, kad po daktaro Bryano Ardiso (Bryan Ardis ) atskleidimų apie gyvatės nuodų covid-19 kilmę greitai paaiškėjo, jog daugelis žmonių - net kai kurie žiniasklaidos atstovai - visiškai nežino, kad gyvatės nuodai paprastai naudojami kaip pradinis farmacijos tyrimų taškas.

ĮSPĖJIMAS TEORETIKAMS IR MOKLO TIKRINTOJAMS: Tie, kurie ketina komentuoti daktarą Ardį ir gyvatės nuodų teoriją, turėtų bent jau susipažinti su naujausiais biomokslų pasiekimais. 

Anksčiau šiandien Jungtinės Karalystės bendrovė, tiesiogine prasme pavadinta "Venomtech", paskelbė apie didžiulę nuodų peptidų ir nuodų fragmentų biblioteką, kuri bus naudojama farmacijos bendrovių vaistų (taip pat pesticidų, naudojamų žemės ūkio bendrovėse) atradimui.

Bendrovė "VenomTech" paskelbė apie didžiulę gyvatės nuodų peptidų biblioteką, skirtą farmacijos produktų kūrimui; "nano nešikliai" stabilizuoja gyvatės nuodus VANDENYJE (PubMed)

Šią naujieną plačiai aptarė biotechnologijų žiniasklaida, taip pat ir portalas News-Medical.net, kuris paskelbė pranešimą: "Venomtech" paskelbė apie naują bendradarbiavimą su Charles River kuriant vaistus".

Bendrovė

Iš šio pranešimo:

"Venomtech" bendradarbiauja su "Charles River Laboratories, International Inc.", siekdama padėti vaistų kūrėjams ištirti nuodų junginius, skirtus įvairiems terapiniams tikslams. Šis naujai sukurtas bendradarbiavimas sujungs "Venomtech" biologijos žinias ir didžiulę iš nuodų gautų peptidų biblioteką su "Charles River" vaistų kūrimo ir atrankos žiniomis, suteikiant farmacijos gamintojams vieno langelio paslaugą tiriant šį unikalų gamtos šaltinį.

"Venomtech" tikslinės nuodų paieškos matricos (Targeted-Venom Discovery Array™, T-VDA™) bibliotekos suteikia mokslininkams paprastą sprendimą greitai patikrinti tūkstančius atskirų nuodų fragmentų, o kiekviena matrica yra specialiai sukurta taip, kad maksimaliai padidintų konkretaus taikinio atitiktį.

Pranešime pateikiamas šis "Venomtech" generalinio direktoriaus Paul Grant pareiškimas:

Jau daugiau nei dešimtmetį "Venomtech" pirmauja nuodų tyrimų srityje, skirtoje vaistų atradimui... Dabar galime pristatyti savo novatorišką technologiją, supažindindami platesnę pramonę su nuodų galimybėmis sėkmingai ir greičiau gauti daugiau vaistų, skirtų įvairiems [ląsteliniams] taikiniams.

... dabar galime pasiūlyti savo klientams prieigą prie specialiai jiems pritaikytų nuodų bibliotekų, galinčių pagreitinti jų [vaistų] atradimo linijas, naudojant šį galingą gamtos šaltinį.

Bendrovė

Bendrovė "Venomtech" apibūdinama taip:

"Venomtech" yra pasaulinė nuodų tyrimų įmonių lyderė, įsikūrusi pasaulinio lygio laboratorijose "Discovery Park" Kento mieste, Jungtinėje Karalystėje.

...[mes] padedame savo klientams visame pasaulyje siekti novatoriškos pažangos vaistų atradimo, augalų apsaugos ir kosmetikos srityse. Turime didžiausią Jungtinėje Karalystėje iš natūralių nuodų gautų junginių biblioteką, sudarytą iš vis didėjančios stuburinių ir bestuburių rūšių kolekcijos.

Atkreipkite dėmesį, kad "Venomtech" klientai yra farmacijos bendrovės, pesticidų bendrovės ir kosmetikos produktų gamintojai. Venomų pagrindu sukurtos molekulės plačiai naudojamos vaistų tyrimuose ir kitose biotechnologijų srityse.

Taigi tiems korporacinės žiniasklaidos atstovams ir net alternatyviosios žiniasklaidos atstovams, kurie reiškia šoką ir siaubą dėl daktaro Ardis teiginio, kad gyvatės nuodai yra labiausiai tikėtina SARS-CoV-2 funkcijų stiprinimo ar net kovidų vakcinų tyrimų kilmė, pasakysiu, kad jūs nežinote, kokia yra biologijos mokslų padėtis.

Gyvatės nuodų naudojimas farmacijoje nėra "sąmokslo teorija". Tai įprasta praktika, kuri yra tai, ką dauguma biologijos mokslų ekspertų apibūdintų kaip pažangiausią vaistų atradimo būdą.

Beje, beje, mes čia nepriskiriame jokių nedorų kaltinimų bendrovei "Venomtech". Paminėjome juos tik norėdami įrodyti visiems skeptikams, kad gyvatės nuodai iš tiesų plačiai naudojami kaip vaistų kūrimo šaltinis (ir tai daroma jau ne vieną dešimtmetį).

Tai, ką teigė daktaras Ardis, nėra mokslinė fantastika. Tai yra 2022 m. biologijos mokslo padėtis.

Kiekvienas, atmetantis "gyvatės nuodų" teoriją, susijusią su kovidų gydymu ar vakcinomis, paprasčiausiai nežino, kokie ištekliai naudojami šiandieniniuose vaistų kūrimo procesuose.

20 000 nuodų peptidų rūšių

Kaip "VenomTech" teigia savo vaistų atradimo puslapyje:

Mūsų natūraliai išgaunami peptidų, baltymų ir mažų molekulių junginiai suteikia novatoriškų perspektyvų ir sprendimų, kurie pasirodė veiksmingi net sunkiai pasiekiamiems taikiniams, kai tradiciniai metodai anksčiau buvo nesėkmingi. Jie veikia įvairius molekulinius taikinius, tokius kaip jonų kanalai, GPCR ir fermentai, pasižymėdami dideliu selektyvumu ir stiprumu, ir naudojasi ne šimto, o milijonų metų evoliucijos privalumais.

Mūsų klientai gali naudotis 20 000 peptidų, baltymų ir mažų molekulių, gautų iš nuodų, biblioteka - didžiausia Jungtinėje Karalystėje prieinama natūralių junginių biblioteka, kuri tiekiama kaip naujoviška "Targeted-Venom Discovery Array™" ir pagal užsakymą sukurtos matricos, kurios sėkmingai naudojamos vaistų atradimo tikslais.

Beje, manome, kad "Venomtech" bendrovės, labai tikėtina, laukia labai šviesi ateitis jos pramonėje. "Biomimikrija" reiškia gamtos kopijavimą, o didžioji farmacija jau seniai piratauja iš gamtos paimtoms molekulėms ir paverčia jas daugiamilijardiniais pelno centrais. Geriausios idėjos, žinoma, ateina iš gamtos, nors FDA ir kitos sveikatos priežiūros institucijos teigia, kad natūralios molekulės yra nenaudingos ir negali būti laikomos "vaistais". Vis dėlto didžioji farmacija daugumą populiariausių vaistų gauna iš natūralių molekulių, pavyzdžiui, iš raudonųjų mielių ryžiuose randamų lovostatino molekulių (dabar iš jų gaminami didelį pelną nešantys vaistai statinai).

Niekada nepamirškite, kad Pasaulio sveikatos organizacijos simbolis yra gyvatė ir lazda, valdanti planetą:

Bendrovė

O Amerikos medicinos asociacijos (AMA) simbolis yra gyvatė, juosianti lazdą, primenanti DNR grandinę ir kartu simbolizuojanti gyvatės nuodų idėją:

Bendrovė

Pasaulio ekonomikos forumas giriasi iš nuodų pagamintais vaistais, pripažįsta galintis sintetinti nuodų daleles, naudodamas RNR technologiją

Jei ieškote dar daugiau įrodymų, kad gyvatės nuodai naudojami vaistų kūrimui, pažvelkite į šį Pasaulio ekonomikos forumo straipsnį, paskelbtą per WEF kasmetinį Pasaulinių ateities tarybų susitikimą (2018 m.):

Venomika - mokslinė nuodų analizė - siūlo keletą novatoriškų sveikatos problemų sprendimų: nuo širdies ligų iki diabeto ir lėtinio skausmo valdymo.

Tiesą sakant, Jungtinėse Amerikos Valstijose Maisto ir vaistų administracija jau yra patvirtinusi šešis vaistus, kurie gaminami iš nuodų.

Tačiau 15 % pasaulio gyvūnų gamina vienokius ar kitokius nuodus, todėl iš tikrųjų tik pradėjome atskleisti jų potencialų indėlį į mediciną.

Kaptoprilis yra angiotenziną konvertuojančio fermento (AKF) inhibitorius, t. y. vaistas, vartojamas aukštam kraujospūdžiui gydyti, išgyvenamumui pagerinti ir širdies nepakankamumo rizikai sumažinti po infarkto. Pagrindinis jo junginys gaunamas iš Brazilijoje aptinkamos duobagyvių rūšies.

Prialt, gaunamą iš kūginių sraigių nuodų, vartoja kai kurie iš maždaug 22 mln. suaugusiųjų JAV, kenčiančių nuo stipraus ir lėtinio skausmo.

Byetta yra naujų vaistų, skirtų gliukozės kiekiui kraujyje mažinti 2 tipo diabetu sergantiems pacientams, dalis. Pagrindinė jo sudedamoji dalis - eksendinas-4 - randama Gila monstro, didelio driežo, gyvenančio JAV pietvakariuose ir Meksikos šiaurės vakaruose, seilėse.

Gyvatės nuodų sintezė masinei gamybai naudojant RNR technologiją

Taip pat iš šio WEF straipsnio:

Viena iš didėjančio susidomėjimo šia sritimi priežasčių yra ta, kad DNR ir RNR technologijų pažanga leidžia daug greičiau atlikti mokslinius tyrimus.

Pavyzdžiui, tradiciškai gyvačių nuodai būdavo išgaunami iš gyvūno, tada suleidžiami į nieko neįtariantį gyvą graužiką ar žuvį, kad būtų galima ištirti jų poveikį.

Dabar nuodų DNR ir RNR jau yra nustatytos, todėl tyrėjai gali sintetinti jų sudedamąsias dalis ir patikrinti savo teorijas.

Nanodalelės gali stabilizuoti gyvatės nuodų peptidus, kad juos būtų galima pristatyti per vandenį

Reaguojant į daktaro Ardis atskleidimus apie gyvatės nuodų peptidų pristatymo per vandens sistemas galimybę, pasigirdo beveik pašaipų iš kai kurių įtakingų asmenų, teigiančių, kad gyvatės nuodai nebūtų stabilūs savivaldybių vandens sistemose. Iš esmės jie absurdiškai tvirtina, kad vandentiekio vanduo yra apsaugotas nuo nuodų.

Jei tai būtų tiesa, visus gyvatės įkandimus būtų galima paprasčiausiai gydyti geriant vandentiekio vandenį.

Tiesą sakant, Nacionalinė medicinos biblioteka paskelbė tyrimą, kuriame atskleidžiama, kad egzistuoja "nano nešikliai", galintys stabilizuoti gyvatės nuodų peptidus, kad juos būtų galima pristatyti per vandens sistemas.

Tyrimo santraukoje, pavadintoje "Nanodalelės, funkcionalizuotos su nuodų peptidais ir toksinais farmacijos reikmėms", paaiškinamas mechanizmas, kuriuo gyvatės nuodų peptidai stabilizuojami vandenyje ir kituose tirpaluose: (paryškinta papildomai)

Iš nuodų gaunami peptidai pasižymi įvairiu biologiniu ir farmakologiniu aktyvumu, todėl jie gali būti naudingi vaistų atradimo platformose ir plačiai taikomi medicinoje ir farmacijos biotechnologijose. Dėl savo tikslinio specifiškumo nuodų peptidai gali būti sukurti kaip biofarmaciniai preparatai, skirti įvairioms sveikatos būklėms, pavyzdžiui, cukriniam diabetui, hipertenzijai ir lėtiniam skausmui, gydyti. Nepaisant didelio potencialo kurti vaistus, keletas apribojimų neleidžia tiesiogiai naudoti peptidų kaip gydymo priemonių ir trukdo nuodų peptidus paversti vaistiniais preparatais. Šie apribojimai, pavyzdžiui, cheminis nestabilumas, prasta geriamoji absorbcija, trumpas pusinės eliminacijos laikas ir netikslinis citotoksiškumas. Viena iš šių trūkumų įveikimo strategijų yra biologiškai aktyvių peptidų formulavimas su nano nešikliais. Šiuo metu galima įsigyti įvairių biologiškai suderinamų medžiagų, kurios gali būti nano nešikliais ir pagerinti terapinių ir iš nuodų gautų peptidų biologinį prieinamumą klinikiniam ir diagnostiniam taikymui. Vis dažniau pranešama apie pavyzdžius izoliuotų nuodų peptidų ir neapdorotų gyvūnų nuodų, kurie buvo inkapsuluoti ir suformuluoti su įvairių rūšių nanomedžiagomis ir davė daug žadančių rezultatų.

Mikroplėvelė.

Taigi visi, kurie mano, kad gyvatės nuodų negalima stabilizuoti, kad juos būtų galima tiekti vandens sistemose, akivaizdžiai nežino, kokia yra mokslo padėtis. Nanodalelės šią užduotį atlieka gana paprastai.

Kai susipažįstate su Didžiosios farmacijos technologijomis, daktaro Ardis teiginiai visai neatrodo neįprasti.

Viso to esmė gana aiški: vieninteliai žmonės, kurie puola prieštarauti daktaro Ardis teiginiams apie gyvatės nuodus covid-19 vakcinos preparatuose arba gyvatės nuodų peptidų poveikį per įvairius aplinkos pernešėjus (vandenį, orą, kontaktinius paviršius), yra žmonės, neturintys informacijos apie plačiai paplitusį gyvatės nuodų peptidų naudojimą medicininiuose tyrimuose ir vaistų pristatymo sistemose.

"Šokas", kurį daugelis žmonių patiria pirmą kartą išgirdę apie gyvatės nuodų naudojimą vaistų kūrime, yra jų žinių apie šiuolaikinę mediciną trūkumo artefaktas. Plačiai paplitęs gyvatės, driežų, varlių, kūjagalvių žuvų, rajų ir kitų gyvių nuodų naudojimas yra gerai žinomas farmacijos mokslinių tyrimų sluoksniuose. Tai nėra nei "kraštutinė", nei sąmokslo teorija.

Tai biologinis faktas.

Milijonai amerikiečių kasdien ryja roplių nuodus ir vadina juos "vaistais".

Prisiminkite WEF straipsnį, kurio nuoroda pateikta aukščiau? Jame teigiama: "Prialtą, gaunamą iš kūginių sraigių nuodų, vartoja kai kurie iš maždaug 22 milijonų suaugusiųjų JAV, kurie kenčia nuo stipraus ir lėtinio skausmo".

Dar daugiau milijonų vartoja kaptoprilį ir yra keletas kitų iš nuodų gautų, FDA patvirtintų vaistų, kuriuos gydytojai įprastai skiria.

Nenuginčijamas faktas yra tas, kad milijonai amerikiečių kasdien ryja roplių nuodus. Jie tiesiog vadina tai "vaistais".

Tai, kad dauguma jų visiškai nežino šių medžiagų kilmės, nepateisina korporacinės ar privačios žiniasklaidos atstovų neišmanymo. Tie, kurie ketina komentuoti daktarą Ardį ir gyvatės nuodų teoriją, turėtų bent jau susipažinti su naujausiais biomokslų pasiekimais. Jei jie to nepadaro, jie tiesiog pila nesąmones, panašiai kaip Džen Psaki (Jen Psaki) Baltuosiuose rūmuose.

Argi mums neužtenka melo ir neišmanymo mūsų pasaulyje? Ar ne laikas klausytis žmonių, kurių žodžiai iš tikrųjų pagrįsti faktais, o ne tų, kurie stumia pasakojimus, kad apsaugotų nesąžiningus "Big Pharma" pasakojimus?

Čia rasite 1 ir 2 dalis mano naujausio interviu su daktaru Bryanu Ardisu (Bryan Ardis), o po to - mano podkastą "Situation Update", kuriame toliau analizuojama, kas gali būti susiję su gyvatės nuodais ir covid-19 (dabar dar vadinamu "Covenom-19"):

1 dalis:

2 dalis:

Čia taip pat rasite mano "Situation Update" podkastą, kuriame aptariamas mRNA transfekcijos transhumanizmas ir "reptilijos ir žmogaus hibridų" fenomenas:

(Mike'o Adamso straipsnis, perspausdintas iš Planet-Today.com)

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.06.2019 laikas 20:58 Receptai – Patiekalai Dabar kepu šį mėsos pyragą kiekvieną sekmadienį!

Mėsos pyrago receptas. Pats skaniausias m4so pyragas. Labai greitas paruošimas, kai neturime laiko.

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis

Onkologinės ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis, receptai nuo onkologijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo

Viduriavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo, receptai nuo viduriavimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau