Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Balandžio » 19

TIKSLAS: COVID-19 mRNA vakcinose yra gyvatės nuodų substrato

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Pasak "Perfect Society" kanalo vedėjo Olafo Kaufmano (Olaf Kaufman), Wuhan koronaviruso (COVID-19) mRNA vakcinose yra gyvatės nuodų substrato.

Kaufmanas parodė 2021 m. rugpjūčio ir rugsėjo mėn. straipsnius apie tyrimą, kuriame nustatytas ryšys tarp mirčių nuo COVID-19 ir gyvatės nuodų. Vakcinacija pradėta 2020 m. gruodžio mėn.

ĮSPĖJIMAS TEORETIKAMS IR MOKLO TIKRINTOJAMS: Tie, kurie ketina komentuoti daktarą Ardį ir gyvatės nuodų teoriją, turėtų bent jau susipažinti su naujausiais biomokslų pasiekimais.

Jis nurodė straipsnį apie Arizonos universiteto tyrimą, kuriame teigiama, kad mokslininkai nustatė pagrindinį molekulinį mechanizmą, atsakingą už COVID-19 mirtingumą - fermentą, susijusį su neurotoksinais, randamais žiurkėnų nuoduose. Kaufmanas taip pat paminėjo SARS-CoV-2 viruso rasinį specifiškumą, pagrįstą keliais tyrimais, kurie neabejotinai įrodo, kad biologinio ginklo virusas negali būti natūralios kilmės. (Susiję: Dr. Davidas Martinas: COVID vakcinos yra biologiniai ginklai, skirti genocidui).

Šeimininkas paminėjo distearoilfosfatidilcholiną arba DSPC. Tai fosfatidilcholinas, fosfolipidų rūšis, kuri gali būti naudojama lipidų nanodalelėms ruošti. Nežinantiems, lipidų nanodalelės naudojamos mRNA vakcinose ir sudaro "Moderna" ir "Pfizer" COVID-19 vakcinų vaistų tiekimo sistemos dalį.

Jis taip pat paminėjo glicerofosfolipidus, kurie, kaip ir DSPC, yra substratai fosfolipazėms A2 (PLA2), atliekančioms pagrindinį vaidmenį prouždegiminių mediatorių arba eikozanoidų išsiskyrime per arachidono rūgštį (AA).

Citozolinės PLA2s gali sukelti anafilaksiją, o lizosominės PLA2s - komplemento aktyvaciją. PLA2s gali dalyvauti viduląsteliniuose signaluose, kurie lemia alergeno sukeltą uždegiminių citokinų gamybą, ypač astma sergantiems pacientams. Abiejose vakcinose naudojami jonizuojamieji lipidai yra nauji amino lipidai, todėl jų alerginis potencialas nėra žinomas.

COVID mRNA vakcinos sukelia sunkias alergines reakcijas

Paskelbti rezultatai apie alergines reakcijas po pirmosios abiejų mRNA vakcinų dozės JAV įvertino 4,7 ir 2,5 anafilaksijos atvejų milijonui COVID-19 vakcinos dozių, skirtų naudojant atitinkamai "Pfizer" ir "Moderna" vakcinas.

PLA2s fermentai paprastai aptinkami žinduolių audiniuose, taip pat voragyvių, vabzdžių ir gyvatės nuoduose.

2020 m. gruodžio mėn. 1 893 360 pradinių "Pfizer" vakcinos COVID-19 dozių, kurios buvo suleistos, sukėlė 175 sunkios alerginės reakcijos atvejus, iš kurių 21 buvo anafilaksija. Tai įvyko vakcinos platinimo pradžioje, gerokai anksčiau, nei buvo paskelbti teiginiai apie gyvatės nuodų fermento PLA2 buvimą COVID-19 vakcinose.

Kaufmanas teigė, kad žmonės turi pareikšti kaltinimus, o dėl šio klausimo turi būti pradėtas tyrimas. Podkasteris pabrėžė, kad visos vyriausybės taikomos priemonės yra genocidinės ir kad visa pandemija iš tikrųjų skirta globalistų genocidinei darbotvarkei įgyvendinti.

Jis teigė, kad pagrindinis globalistų tikslas yra septynių milijardų žmonių genocidas ir galimybė kontroliuoti bei pavergti likusią žmonijos dalį naudojant sintetinės telepatijos mašiną. Kaufmanas sakė, kad pasaulinis elitas nori nuotoliniu būdu kontroliuoti elektromagnetines žmonių smegenų bangas ir atimti iš jų laisvą valią. Jis sakė, kad tai įmanoma, kai dirbtinis intelektas arba dirbtinis intelektas kontroliuoja elektromagnetines smegenų bangas.

Podkasteris pabrėžė, kad žmonės turi užkirsti kelią "lėto žudymo skiepams arba genocido vakcinai", kuri neturi jokios gydomosios vertės. Jis taip pat pabrėžė, kad jos nėra tarp žinomų vakcinos apibrėžimų, nes tai pirmas kartas, kai Maisto ir vaistų administracija patvirtino sintetinę mRNA vakciną, ir kad tai yra tik leidimas naudoti skubos tvarka.

Sekite VaccineInjurynews.com ir sužinokite daugiau apie su COVID vakcina susijusius sužalojimus.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą, kad sužinotumėte daugiau apie COVID-19 vakcinos sudėtyje esantį gyvatės nuodų substratą.

Šis vaizdo įrašas yra iš "Perfect Society" kanalo svetainėje Brighteon.com.

Šaltiniai:

Brighteon.com

ScienceDaily.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 12:42 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo alergijos
Alergija liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo alergijos, alergija, alergijos gydymas, alergijos receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogom...

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:57 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai epilepsijai gydyti

Epilepsija liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai epilepsijai gydyti, epilepsija, epilepsijos gydymas, receptas epilepsijai, vaistažolės epilepsijai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip ...

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su uogomis keptuvėje
Vaišės pagal šeimyninius receptus – tai visada skanu. Ir ne todėl, kad einant laikui jų proporcijos ir gramų kiekis nugludintas iki puikiausios kokybės, bet todėl, kad juose gyva atmintis. Juk kiekvienas turi prisiminimų, su nenui...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau