Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 1

Fauci dabar sako, kad pandemija "jokiu būdu" nesibaigė ir "bandos imunitetas" nepasiekiamas

Fauci ir vėl apsiverkė.

Penktadienį Bideno vyriausiasis patarėjas medicinos klausimais, užbaigdamas prieštaringų komentarų savaitę ir dalyvaudamas Nacionaliniame spaudos klube, bandė apžvelgti, kokia, jo nuomone, šiuo metu yra kovidų pandemijos padėtis.

Praėjus mažiau nei parai po to, kai jis pareiškė, kad pandemija dar nesibaigė, Faučis (Fauci) primygtinai tvirtino, kad ji nesibaigė. Tada jis pareiškė, kad jo komentaras buvo "neteisingai suprastas".

Jo mėginimai paaiškinti mokslą dabar tampa nuobodūs vis daugiau žmonių.

"Yahoo news" praneša: Antradienį jis sakė laidai "PBS NewsHour", kad Jungtinės Valstijos, atrodo, "išėjo iš pandemijos fazės", tuo papiktindamas kai kuriuos visuomenės sveikatos ekspertus, kuriems ši prognozė pasirodė lengvabūdiška. Kitą dieną interviu "Washington Post" jis patikslino šias pastabas ir įvertino, kad šalis pereina "į pereinamąjį etapą, iš skaičiaus mažėjimo į, tikėkimės, labiau kontroliuojamą etapą ir endemiškumą".

Antradienio vakarą Fauci taip pat pareiškė, kad nebedalyvaus šeštadienio Baltųjų rūmų korespondentų vakarienėje, remdamasis individualiu rizikos vertinimu, tačiau nesuteikė daug informacijos apie tai, kokie veiksniai lėmė šį sprendimą.

Penktadienį F. Fauci, kuris yra Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų instituto direktorius ir vyriausiasis prezidento patarėjas medicinos klausimais, dar kartą patikslino savo požiūrį į pandemiją. "Ji jokiu būdu nesibaigė", - sakė jis. "Mes vis dar išgyvename pasaulinę pandemiją".

Savo karjeros pradžioje vadovavęs vyriausybės atsakui į AIDS krizę, o vėliau asmeniškai gydęs Ebolos virusu sergančius pacientus, Faučis perspėjo dėl ateities. Net jei koronavirusas ir atsitraukia tose pasaulio dalyse, kuriose skiepijimo lygis yra aukštas, neabejotina, kad laukia dar viena pandemija, galbūt netolimoje ateityje.

"Turime būti nuolat pasirengę kitos pandemijos neišvengiamumui", - sakė jis. Bideno administracija paprašė skirti milijardus dolerių, kad būtų sustiprinta naujų virusų priežiūra.

Faučis sakė, kad ir toliau atsiras naujų koronaviruso atmainų, o tai sužlugdys "bandos imuniteto" tikslą, kurį jis ir kiti kadaise siekė įgyvendinti, nes naujos atmainos, pavyzdžiui, šiuo metu cirkuliuojantis "Omicron" BA.2 subvariantas, įrodė, kad sugeba išvengti imuninės apsaugos, nors ir nesukelia didesnių ligų nei originalus koronavirusas.

Faučis spaudos klube prognozavo, kad "mes nesulauksime klasikinio bandos imuniteto" nuo koronaviruso, ir taip pakeitė, regis, seniai praėjusius laikus, kai jis ir kiti prognozavo, kad vakcinacijos rodikliai reikš, jog koronavirusas bus nugalėtas.

"Labai sunku iš tikrųjų sukurti stiprų klasikinį bandos imunitetą" - tokį, kokį Jungtinės Valstijos turi nuo poliomielito ir tymų, - "kai imunitetas silpnėja, o virusas iš tikrųjų nėra stabilus", - sakė jis penktadienį. "Be to, yra judėjimas prieš skiepus, kuris neleidžia daugeliui žmonių skiepytis."

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.11.2019 laikas 23:22 Receptai – Patiekalai Sočiam užkandžiui: česnakinės bandelės su sūriu
Į dubenį pilkite miltus, cukrų, druską, česnakų, kepimo miltelius ir viską išmaišykite. Dėkite gabaliukais supjaustytą sviestą ir surtinkite. Į tą patį dubenį pilkite pasukas, išmaišykite iki vientisos tešlos ir dėkite į šaldytuvą...

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Greiti blynai skaniems pusryčiams

Pristatome jums greitų ir skanių pusryčių receptą. Blynai gaunasi labai apetitiški, o patinka ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pusryčiai paprastai paruošiami, bet labai sotūs.

Skaityti daugiau

28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Mėsos Įdaru

Į mėsos faršą dedame prieskonius, tarkuotą svogūną, išspaustą česnaką ir išmaišome. Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame, šiek tiek nusunkiame ir apšlaktome citrinos sultimis (po nusunkimo pasilikusį krakmolą dedame atgal...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau