Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Karo Paslaptys » 2022 » Gegužės » 2

JAV ir Ukraina sudarė sutartis su privataus sektoriaus šnipinėjimo įmonėmis dėl Maskvos pajėgų sekimo

Autorius Kyle Anzalone via AntiWar.com,

Dienraštis "The Wall Street Journal" praneša, kad JAV, Ukraina ir jos sąjungininkės moka bendrovėms, turinčioms šnipinėjimo palydovus, už žvalgybinės informacijos apie Rusijos karių judėjimą rinkimą.

Vakarų šalys bendradarbiauja su keliomis įmonėmis, kurios prižiūri šimtus palydovų, kasdien praskriejančių virš Ukrainos. Nors palydovų pajėgumai skiriasi, kai kurie jų kasdien gali skenuoti visą šalį devynių pėdų raiška. Kitos bendrovės renka žvalgybinę informaciją per debesis ir naktį.

JAV ir Ukraina sudarė sutartis su privataus sektoriaus šnipinėjimo įmo
Šaltinis: "Maxar Technologies"/"USA Today".

Palydovų parkas "HawkEye 360" gali aktyviai sekti Rusijos kariuomenės judėjimą. Įmonės generalinis direktorius Džonas Serafinis (John Serafini) sakė, kad ji stebi Rusijos pajėgas naudodama GPS trukdymo įrangą. 

Bendrovė "Maxar Technologies" yra sudariusi sutartis su įvairiomis žiniasklaidos priemonėmis, įskaitant "The Wall Street Journal". Įmonė žurnalistams teikia 12 colių raiškos vaizdus iš įvairių Ukrainos vietovių.

Pareigūnai neseniai aptarė galimybę Kijevui teikti išsamesnę žvalgybinę informaciją, nes mūšis persikelia į Ukrainos rytinį Donbaso regioną. JAV tvirtina, kad padėjo Ukrainos kariuomenei numušti rusų karių transportą, per kurį žuvo šimtai žmonių.

Aukšto rango nacionalinio saugumo pareigūnai leidiniui sakė, kad dėl prieinamesnių kosminių technologijų Rusijai tampa sunkiau nuslėpti savo karių dislokacijos vietas. Pareigūnai taip pat pažymėjo, kad Baltiesiems rūmams lengviau išslaptinti savo žvalgybos duomenis, nes iš privačių palydovų surinkti duomenys yra vieša informacija.

WSJ pranešime pabrėžiama: "Komercinių erdvėlaivių duomenys gali būti ne tokios aukštos kokybės, kokius gali surinkti naujausi JAV šnipinėjimo palydovai, tačiau jais galima lengvai dalytis be apsunkinimų, susijusių su saugumo apribojimais."

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip..., todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.01.2018 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Medaus ir kiaušinių kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymai, Medus, Migdolų arba persikų aliejus, Permalti avižiniai dribsniai.

Skaityti daugiau

31.08.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Mano mama kepenėles gamindavo tik taip - sultingas, krakmolingas ir traškias

Sultingos, skanios ir ekonomiškos! Marinuojame kepenėles kiaušinio, krakmolo, druskos ir pipirų mišinyje, mažiausiai 40 minučių, geriausia 1-1,5 valandos. Tada kepkite kepenėles karštame aliejuje. Kaip pasigaminti, žiūrėkite va...

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 22:01 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos salotos su obuoliu ir vištiena
Sluoksniuotos salotos receptas. Lengvos, sočios su pikantiška rūgštele – štai tokios salotos gaunasi galutiniame rezultate. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau