Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 22

Pasaulio sveikatos organizacijos pandemijos sutartis reiškia demokratijos pražūtį?

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Sekmadienį, gegužės 22 d., Ženevoje (Šveicarija) prasidėjus savaitės trukmės susitikimui, Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) ir Pasaulio ekonomikos forumas (WEF) tęsia išpuolį prieš demokratiją.

Jie siekia sudaryti pandemijos sutartį, kurią praėjusių metų gruodžio 1 d. specialioje sesijoje rekomendavo sudaryti Pasaulio sveikatos asamblėja (PSO) - sprendimus priimantis PSO organas.

Jei viskas vyks pagal planą, PSO turės precedento neturinčią, nedemokratinę jurisdikciją savo 194 valstybėms narėms. Pagal sutartį PSO galėtų įsakyti taikyti privalomas vakcinas, skaitmeninius sveikatos pažymėjimus, užraktus ar bet ką kitą, ką tik panorės, kaip politiką, neatsižvelgdama į tai, ko nori visuomenė.

Tai reiškia, kad jei šalis pasirašytų sutartį, jos vyriausybė prarastų bet kokią suverenią galią spręsti savo likimą kitos pandemijos ar kitų sveikatos krizių metu. PSO visiškai kontroliuotų visų šalių sveikatos apsaugos taisykles pandemijų ar kitų sveikatos krizių metu.

Pasaulinė sveikatos taryba pavadino siūlomą pandemijų gydymą "nedemokratiniu farsu".

Alternatyvioji ir nepriklausoma žiniasklaida nušvietė šį svarbų ir pasaulį galintį pakeisti PSO galios užgrobimą, tačiau korporacinė žiniasklaida šiuo klausimu dažniausiai tyli.

Tačiau po didėjančio susirūpinusių Jungtinės Karalystės rinkėjų spaudimo keli parlamento nariai (MP) jau žino apie PSO narių planus 2022 m. rugpjūtį aptarti šį dokumentą, 2023 m. priimti įstatymą, o 2024 m. jį įgyvendinti praktiškai. Tačiau iš tikrųjų tokios šalys kaip Jungtinė Karalystė ketina "perduoti įgaliojimus ir priežiūrą" PSO, beveik nepateikdamos jokių pranešimų, nevykdydamos jokių diskusijų ir nerengdamos jokio referendumo.

Tuo pat metu ir ministras pirmininkas Borisas Džonsonas, ir JAV prezidentas Džo Baidenas paskelbė remiantys siūlomą sutartį, todėl parlamento nariams ir įstatymų leidėjams sunkiau išreikšti savo nepritarimą.

Pandemine sutartimi gali būti piktnaudžiaujama prisidengiant visuomenės apsauga

Bet koks balsavimas Pasaulio sveikatos organizacijoje būtų vykdomas balsų dauguma, tačiau tai reiškia, kad visoms šalims narėms būtų taikomas sprendimas, net jei jos nesutiktų dėl nacionalinio demokratinio proceso. Be to, bet kuriai šaliai, nesilaikančiai PSO potvarkių, gali būti taikomos ekonominės sankcijos.

Sutartis apimtų pandemijų prevenciją, pasirengimą joms ir reagavimą į jas, tačiau tuo gali būti piktnaudžiaujama prisidengiant visuomenės apsauga. Pagal sutartį daugelyje šalių atmestos intervencijos, pavyzdžiui, skiepų pasai, galėtų tapti privalomos. (Susiję: Ataskaita: Vuchano mokslininkams buvo leista ištaisyti Kongreso pranešimą apie COVID pandemiją).

Vyriausybėms būtų taikomi PSO sprendimai, susiję su organizacijos apibrėžta pandemija. Pagal sutartį PSO gali nustatyti, kas yra "mokslas".

Panašiai kaip nutiko Vuchano koronaviruso (COVID-19) pandemijos metu, patyrę ir kvalifikuoti sveikatos priežiūros specialistai, turintys alternatyvią nuomonę, gali būti ignoruojami.

Tada PSO gali nustatyti tokias priemones kaip uždarymas, tyrimai ir skiepijimas. Dėl to visi, kurie nesutinka su PSO politika arba dėl jos nukentėjo, neturės pasirinkimo, nes organizacija bus laikoma "nerinkta institucija, turinčia imunitetą nuo užginčijimo bet kuriame nacionaliniame teisme".

Per PSO ir WEF susitikimą gali būti padaryti esamų institucijų pakeitimai, kurie gali išplėsti PSO galias dar prieš įvedant tikrąją pandemijos sutartį. Tai labai svarbu, nes dėl to gali sumažėti asmens teisės.

Galutinis balsavimas dėl sutarties bus surengtas kitais metais, o ją numatoma įgyvendinti iki 2024 m. PSO teigimu, toliau konsultuotis dėl jos bus galima tik iki birželio 16 ir 17 d.

Remiantis PSO interneto svetainės duomenimis, daug paramos teikėjų yra šalys arba jų įsteigtos agentūros. Tačiau antrasis pagal dydį PSO finansų teikėjas 2020-2021 m. buvo Bilo ir Melindos Geitsų fondas (Bill and Melinda Gates), skyręs 751 000 000 000 JAV dolerių.

Teigiama, kad PSO rėmimas iš farmacijos bendrovių sudaro 70 proc. visų PSO rėmėjų, nes PSO rėmėjų sąraše esančiose šalyse didžiąją dalį aukų skiria ne pačios vyriausybės, o suinteresuotos įstaigos, pavyzdžiui, "Big Pharma".

Pažiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą, kuriame rasite įrodymų, kad COVID-19 pandemija buvo suplanuota krizė.

Šis vaizdo įrašas yra iš Brighteon.com kanalo "Corruption Exposure".

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.06.2019 laikas 14:38 Receptai – Patiekalai Kotletai su siurprizu orkaitėje. Užkariaus, bet kokį gurmaną!
Jei norite patys palepinti save ar draugus originalumu, pabandykite pasigaminti šiuos neįprastus mėsainius. Juose labai skanus ir kvapnus faršas, o taip pat įdaras-siurprizas. Tokį skanumėlį įvertins bet koks gurmanas!...

Skaityti daugiau

31.10.2017 laikas 10:00 Receptai – Patiekalai Medus nuo širdies ligų

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: medus.

Skaityti daugiau

13.11.2019 laikas 16:06 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su džiūvėsėliais
Batono riekeles užpilame vandeniu ir paliekame kelioms minutėms, kad išmirktų. Kiaulieną ir svogūnus pjaustome taip, kad tilptų į mėsmalę. Kiaulieną, svogūnus ir nuspaustas batono riekeles praleidžiame per mėsmalę. Gautą faršą pas...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.05.2024 laikas 16:48 Astronomams pavyko nufotografuoti paslaptingą Jupiterio palydovą
Aplink Jupiterį skriejančiam kosminiam aparatui "Juno" pavyko nufotografuoti paslaptingą ir sunkiai pasiekiamą palydovą, vadinamą Amaltėja.

Skaityti daugiau

16.05.2024 laikas 16:16 "Neįmanoma" milžiniška planeta apstulbino mokslininkus
Tarptautinė astronomų komanda, vadovaujama Lježo universiteto EXOTIC laboratorijos tyrėjų, bendradarbiaudama su Masačusetso technologijos institutu ir Andalūzijos astrofizikos institutu, atrado "neįmanomą" milžinišką planetą, kurios tankis prilygsta ...

Skaityti daugiau

16.05.2024 laikas 15:55 Atrastas svetimas pasaulis su "nesibaigiančiomis" naktimis

Tarptautinė astronomų komanda atrado iki šiol nežinomą Žemės dydžio planetą, esančią vos už 55 šviesmečių nuo mūsų.

Skaityti daugiau