Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Gegužės » 29

"Apache" sraigtasparnis užfiksavo tris NSO, atliekančius neįtikėtinus manevrus

Objektai apsisuka 360 laipsnių kampu greičiau nei per 3 sekundes. Tiesiame posūkyje, esant 0,8 Macho greičiui, 7 Gs ir 14 laipsnių per sekundę greičiui, F-16 naikintuvas gali apsisukti 360 laipsnių kampu maždaug per 26 sekundes. Šie objektai juda greičiau, nei būtų galima tikėtis pamatyti net iš tokių greitų naikintuvų kaip F-16 ar F/A-18.

Šį susitikimą užfiksavo sraigtasparnio "Apache" daugiajutiklė vaizdo sistema 2018 m. lapkričio 6 d. apie vidurnaktį, maždaug už 40 mylių į šiaurės vakarus nuo Tuksono, Arizonos valstijoje.

Vaizdo įraše matyti keli neatpažinti objektai, manevruojantys taip, kaip nedaro joks kitas orlaivis.

Nors vaizdo įraše sunku atskirti, iš pradžių atrodo, kad trys nežinomos skraidančios transporto priemonės skraido laisva trikampio formos formacija.

Atrodo, kad visi trys neatpažinti objektai netoli Pikačo viršukalnės skrieja vienas aplink kitą tarsi aplink nematomą ašį, o jų trajektorija stabili į rytus. Kai "Apache" pradeda kilti, neatpažinti objektai toliau sukasi bukos trikampio formos ir dingsta iš akiračio.

Tai vienas pirmųjų karinės jutiklių sistemos užfiksuotų vaizdo įrašų, kuriame matyti labai neįprastos NSO skrydžio ypatybės, nors susitikimas truko vos kelias sekundes.

Buvęs JAV karinių oro pajėgų naikintuvo pilotas Chrisas Lehto teigė, kad objektai buvo akivaizdžiai anomalūs.

"Atrodo, kad tai trys atskiri objektai, bet tolumoje. Pirmiausia į akis krinta pagreičio greitis, - aiškino Lehto, 20 metų praleidęs karinėse oro pajėgose, skraidydamas F-16 lėktuvais.

Lehto atlikta sraigtasparnio "Apache" įgulos vaizdo įrašo analizė suteikia daug informacijos apie tai, kodėl vaizdo įraše matomi trys objektai greičiausiai nėra įprasti Žemėje pagaminti orlaiviai.

Veteranas aiškina, kad objektų greitėjimo greitis nepanašus į nieką, ką jis yra matęs per savo, kaip piloto, gyvenimą. Priešingai, atrodo, kad objektai juda greičiau, nei galėtume tikėtis, net ir iš tokių didelio našumo naikintuvų kaip F-16 ar F/A-18.

Tačiau bene ryškiausia Lehto atskleista detalė yra ta, kad trijų objektų sukimasis rodo, jog NSO nebuvo mechaninės kilmės.

"Jie keičia aukštį ir kryptį, bet tai nėra panašu į mūsų skrydį, į lėktuvo skrydį", - paaiškino Lehto ir padarė išvadą, kad pagal tai, ką jis matė vaizdo įraše, objektai pasižymi savybėmis, kurių neįmanoma paaiškinti.

Dėl apskritimo šokio manevrų Lehto paaiškino, kad jie paprasčiausiai neįmanomi dėl neįprasto apskritimo formos skrydžio trajektorijos, kurią objektai rodo vaizdo įrašo pabaigoje.

"Visą 360 laipsnių posūkį jie atlieka per mažiau nei 3 sekundes, - aiškino Lehto ir pridūrė, kad "plokščiame posūkyje, esant 0,8 Macho greičiui, 7 Gs ir 14 laipsnių per sekundę greičiui, F-16 gali apsisukti 360 laipsnių kampu maždaug per 26 sekundes".

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.07.2019 laikas 15:17 Receptai – Patiekalai Keptos voveraitės

Gaminame namuose. Keptos voveraitės

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 11:31 Receptai – Patiekalai Žirnelių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Virtų žirnelių, Grietinėlė

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:52 Receptai – Patiekalai Kviečiai vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Kviečių grūdų sulčių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
13.05.2024 laikas 13:47 "Pfizer" informatorius prisipažino, kad bendrovė elitui davė "ne vėžio" "marmalo" versiją
Bendrovės "Pfizer" demaskuotojas atskleidė, kad vadovams ir elitui buvo duota "atskira ir skirtinga" vakcina COVID-19, kurioje nebuvo jokių mirtinai pavojingų kancerogeninių sudedamųjų dalių, kurias buvo priversta vartoti likusi žmonijos dalis....

Skaityti daugiau

13.05.2024 laikas 08:50 Pamirškite žilus plaukus ilgam: kaip užmaskuoti žilus plaukus jų nedažant
Turbūt kiekvienai moteriai žili plaukai yra nepageidaujama problema, kurią norėtųsi užmaskuoti, o dar geriau - atsikratyti jos visiems laikams. Tradiciškai žili plaukai yra dažomi, tačiau dažai paprastai nusiplauna po kelių savaičių....

Skaityti daugiau

13.05.2024 laikas 08:35 Nuvalykite orchidėjų lapus citrinos sultimis ir vandeniu ir liksite nustebinti: paprastas metodas, kuris daro stebuklus
Paprastai orchidėjos maitinamos šaknimis. Tačiau toks maitinimas ne visada veiksmingas. Išbandykite visiškai kitokį metodą ir gėlės jums padėkos. Jei jūsų orchidėja nenori žydėti, nors bandote ją maitinti visais žinomais būdais, išbandykite šį metodą...

Skaityti daugiau