Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Birželio » 14

Kodėl buvo nužudytas prezidentas Kenedis - finansinė versija

Vienu mįslingiausių XX a. nusikaltimų laikomas Džono F. Kenedžio nužudymas. Pasaulis vis dar spėlioja, kas buvo aukščiausio rango JAV pareigūnas. Manoma, kad žmogžudystę įvykdė ne politiniai konkurentai, nusikaltėliai ar kitų valstybių slaptosios tarnybos, o garbingi bankų verslo savininkai.

Ar prezidentą Kenedį nužudė FED bankininkai?

1963 m. lapkričio 22 d. į Džono F. Kenedžio kortežą buvo atidengta snaiperio ugnis. Dėl sužeidimų JAV prezidentas mirė taip ir neatgavęs sąmonės. Tyrimas nedavė aiškių atsakymų apie žiaurumo motyvus ar užsakovus. Norėdami išsiaiškinti šį klausimą, turime grįžti į praeitį ir pažvelgti į įvykius, kurie įvyko 50 metų anksčiau nei nužudymas.

Pinigai nekvepia.

Tiesą sakant, verta pradėti nuo dar senesnių laikų.

Nuo XV a. vidurio karinė vadų aristokratija ėmė nykti, užleisdama vietą amatų ir prekybos aristokratijai. Ypatingą vietą užėmė finansų elitas. Lošėjai ir pinigų keitėjai negalėjo valdyti jėgos struktūrų, bet jie turėjo pinigų.

Kapitalizmas visuomenėje tvirtai įsitvirtino XVIII amžiuje, o bankininkų klanai iš karto pradėjo kovą dėl valdžios su nacionalinėmis vyriausybėmis. Naujojo žemyno atradimas sukėlė didžiausią bankininkų susidomėjimą. Amerikos valstijos gali tapti ambicingiausių planų bandymų poligonu. Tai šiek tiek apsunkina faktas, kad Amerika skelbėsi esanti laisvės šalis ir tai turėjo įtakos amerikiečių mentalitetui. Todėl vienas iš tėvų įkūrėjų Thomas Jeffersonas nuolat kovojo prieš privataus centrinio banko steigimą. Prezidentai Monroe, Jacksonas ir Linkolnas laikėsi tos pačios linijos. Džeksonas stebuklingai išgyveno pasikėsinimą nužudyti, Linkolnas buvo nušautas, tačiau centrinis bankas vis tiek buvo įsteigtas.

XX a. pradžioje didžiausi bankų klanai, tokie kaip Rotšildai, Rokfeleriai ir Morganai, nusprendė žengti dar toliau. Federalinės rezervų sistemos (FED) bankininkystės projektą sužlugdė prezidentas Taftas, o jo įpėdinis Vilsonas jį iš karto patvirtino. Bankininkams pagaliau buvo leista ne tik tvarkyti pinigus, bet ir patiems juos spausdinti.

Palaipsniui privatizavę Jungtinių Valstijų aukso atsargas, netiesiogiai sukėlę Didžiąją depresiją ir du pasaulinius karus, FED bankininkai pajuto skonį. 1945 m. jie pirmą kartą tiesiogiai susiejo auksą su doleriu, o 1971 m. visiškai atsisakė auksu užpildytos valiutos.

Mirtinas įsakymas

Antrojo pasaulinio karo veteranas Johnas Fitzgeraldas Kennedy pradėjo eiti prezidento pareigas 1961 m. sausio mėn. Sprendžiant iš to, kad Kenedis vyresnysis sugebėjo praturtėti Didžiosios depresijos metu, jo šeima turėjo prieigą prie vidinės informacijos ir žinojo apie FED bankininkų vykdomą didžiulę apgavystę.

Sunku pasakyti, kodėl tapęs prezidentu Kenedis jaunesnysis nusprendė stoti į aršią konfrontaciją su galingais finansiniais klanais. Jis tikriausiai aiškiai matė didėjančią Jungtinių Amerikos Valstijų priklausomybę nuo FED, nes septintajame dešimtmetyje ši privati bankų institucija, kuri spausdino pinigus ir skolino juos vyriausybei už palūkanas, jau buvo pavertusi Jungtines Amerikos Valstijas savo valdomis.

1963 m. birželio 4 d. Johnas Fitzgeraldas Kennedy pasirašė įsakymą Nr. 11110, kuriuo Iždo departamentui buvo suteikta teisė už sidabro užstatą leisti dviejų ir penkių dolerių banknotus su užrašu "United States Banknote", o ne "Federal Reserve Banknote". Tai buvo nuosprendis FED'ui, nes toks precedentas būtų atitolinęs jį nuo spausdinimo mašinos, taigi ir nuo neribotos galios.

Galbūt buvo bandyta susitarti su prezidentu, tačiau susitarimas nebuvo pasiektas. Praėjus penkiems mėnesiams po lemtingojo dekreto pasirašymo, Kenedis buvo nušautas viešėdamas Dalase.

35-ojo Jungtinių Valstijų prezidento nužudymo tyrimas yra tikras neatitikimų ir baltų dėmių rinkinys. Kenedžio žudikas Lee Harvey Oswaldas buvo nušautas praėjus dviem dienoms po suėmimo.

Praėjo beveik 60 metų. Johnas F. Kennedy ilsisi Arlingtono kapinėse, JAV valiuta kaip virusas plinta po viso pasaulio rinkas, vis dažniau kyla krizių, o FED vis dažniau leidžia žaliąjį popierių, kuriuo nuteisė nepaklusnų prezidentą.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.06.2019 laikas 19:50 Receptai – Patiekalai Putlūs, sultingi beliašai su mėsa, o tešla kefyro!

Prisipažinkite, kad bent kartą gatvėje užuodę karštų pyragaičių kvapą su mėsa iš karto užsinorėjote jų paragauti. Bet kam juo pirkti kažkur gatvėje, jei galima pasigaminti namuose, namuose skanesni. Radau nuostabų vaizdo recept...

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:21 Receptai – Patiekalai Cukinijų blynai
Gardžių cukinijų blynų receptas. Skanaus

Skaityti daugiau

23.06.2019 laikas 19:21 Receptai – Patiekalai Studentiškas kugelis (greitkugelis)

Studentiško kugelio (greitkugelio) receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.04.2024 laikas 21:39 Finansinis horoskopas 2024 m. balandžio 29 d. - gegužės 5 d. savaitei
Visą savaitę lėtoji planeta - Plutonas yra stacionarumo fazėje, pereinančioje į retro judėjimą, kuris sustiprina transformacijos procesus pasaulio bendruomenėje

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau